25 / 04 / 2024

TOKİ Konya Devlet Hastanesi inşaat yapım işi

TOKİ Konya Devlet Hastanesi inşaat yapım işi

Konya İli Emirgazi İlçesi 10 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ Konya Devlet Hastanesi inşaat yapım işi ihalesi bugün!

TOKİ Konya İli Çeltik İlçesi 10 Yataklı Yeni Devlet Hastanesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihale edecek. İhale 5 Kasım 2013 tarihinde saat 14:00 'te gerçekleştirilecek...

TOKİ Konya Emirgazi 10 yataklı devlet hastanesi ihalesi bugün!

TOKİ Konya ili Emirgazi ilçesi 10 yataklı devlet hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal inşaatı işi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Konya Emirgazi Devlet Hastanesi inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Konya ili, Emirgazi ilçesi 10 yataklı Devlet Hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi açık ihale usulü ile bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Altınekin 10 yataklı hastane ihalesi bugün!

TOKİ Konya Altınekin 10 yataklı devlet hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ikmal işi ihalesi açık ihale usulü ile bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Seydişehir 75 yataklı devlet hastanesi ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Konya Seydişehir 75 yataklı devlet hastanesi, altyapı ve çevre düzenlenmesi inşaat ikmal işi yapım işi ihalesi bugün açık ihale usulü ile saat 14.30'da yapılacak.

TOKİ Konya Altınekin'de 10 yataklı hastane yaptırıyor!

TOKİ Konya Altınekin 10 yataklı devlet hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ikmal işi ihalesi 30 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek. İhale saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Seydişehir 75 yataklı hastane ihalesi bugün!

TOKİ Konya Seydişehir 75 yataklı yeni devlet hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da yapılacak.

TOKİ Konya Seydişehir'de 75 yataklı hastane yaptıracak!

TOKİ Konya Seydişehir 75 yataklı yeni devlet hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi yapım işi ihalesi 28 Aralık 2015 tarihinde saat 15.00'te yapılacak.

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi yarın gerçekleşecek!

Başvuru sürecinin tamamlandığı TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi yarın gerçekleşecek. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana gelen projenin kurası saat 10:00 itibariyle başlayacak.

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi 16 Ocak'ta!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi 16 Ocak'ta gerçekleşecek. Stokta bulunan toplam 20 tane dairenin satışa çıktığı projede dairelerin fiyatları 68 bin 250 TL'den başlıyor.

Konya Selçuklu Yazır TOKİ kura yeri!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır projesinin stoğunda bulunan 20 tane dair kurayla satışa sunuluyor. Projenin başvuruları sona erdi. İşte Konya Selçuklu Yazır TOKİ kura yeri...

Konya Selçuklu Yazır TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Konya Selçuklu Yazır konut projesinde kurayla satışa sunulan 20 tane dairenin başvurular 5 ocak ile 9 ocak tarihleri arasında kabul edildi. Peki Konya Selçuklu Yazır TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Konya Selçuklu Yazır başvuruları bugün bitiyor!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır başvuruları bugün bitiyor. Daire fiyatlarının 68 bin 250 TL ile 126 bin 408 TL arasında değiştiği projenin kura çekilişi 16 Ocak'ta gerçekleşecek.

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekiliş yeri!

Başvuruların devam ettiği ve bugün sona ereceği TOKİ Konya Selçuklu Yazır projesinde kura çekilişi 16 Ocak'ta gerçekleşecek. İşte TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekiliş yeri...

TOKİ Konya Devlet Hastanesi inşaat yapım işi Haberi

TOKİ Konya Devlet Hastanesi inşaat yapım işi

Konya İli Emirgazi İlçesi 10 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.


İhalenin yapılacağı yer T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA


Detaylı bilgi için