28 / 03 / 2024

TOKİ Konya Taşkent kurası

TOKİ Konya Taşkent kurası

Konya Taşkent Toplu Konut Uygulaması kapsamında TOKİ stoklarında yer alan 20 adet konut kuralı olarak satılıyor. TOKİ Konya Taşkent kurası bugün yapılacak.

TOKİ Konya Taşkent kurası yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Konya Taşkent Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 20 adet konut kuralı olarak satışa sunuldu. TOKİ Konya Taşkent kurası yarın yapılacak.

TOKİ Konya Taşkent başvuruları sona erdi!

Konya Taşkent Toplu Konut Uygulaması projesinde yer alan 20 adet konut kuralı olarak satılacak. TOKİ Konya Taşkent başvuruları sona erdi.

TOKİ Konya Taşkent kura çekim tarihi!

TOKİ ve Taşkent Belediyesi'nin ortak girişimiyle hayata geçirilen TOKİ Konya Taşkent projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. İşte, TOKİ Konya Taşkent kura çekim tarihi...

TOKİ Konya Taşkent kura çekimi bugün!

Toplamda 108 daire için kura çekilişi heyecanı başladı. TOKİ Konya Taşkent kura çekimi bugün...

TOKİ Taşkent kura çekilişi ne zaman?

Konya Taşkent TOKİ Konutları'nda 108 daire için kura çekilişi heyecanı başladı. Peki TOKİ Taşkent kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Konya Taşkent Konutları kura çekilişi!

Toplam 108 adet dairenin bulunduğu projede kura heyecanı başladı. İşte TOKİ Konya Taşkent Konutları kura çekilişi...

Konya TOKİ Taşkent kura çekimi!

TOKİ Konya Taşkent Konutları'nda kura heyecanı başlıyor. İşte Konya TOKİ Taşkent kura çekimi detayları...

TOKİ Konya Taşkent kurası 2016!

TOKİ Konya Taşkent projesinde yer alan 108 adet konut kuralı olarak satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Konya Taşkent kurası 2016...

Taç Kent Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticareti Limited Şirketi Kuruldu!

Taç Kent Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticareti Limited Şirketi Pendik’te 750.000.00 TL sermaye bedeliyle Adem Kuru, Ömer Keleş ve Yavuz Bayraktar ortaklığıyla kuruldu.

TOKİ Konya Yunak'ta ayda 2 bin 280 TL taksitle ev sahibi olun! 

TOKİ Konya Yunak 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Yunak'ta kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Yunak'ta  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Yunak sosyal konut projesi... 

TOKİ Konya Taşkent 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ Konya Taşkent 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Taşkent'te kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Taşkent'te  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Taşkent sosyal konut projesi... 

Özbekistan Taşkent'teki gökdelenin inşaatı 2022'de tamamlanacak!

Türk ve Özbek inşaat şirketleri tarafından Taşkent'te inşa edilen ve bölgenin en yüksek gökdeleni olacak gökdelenin yapımı gelecek sene tamamlanıyor. 

TOKİ Konya Beyşehir 413 konut ihalesi 7 Aralık'ta!

TOKİ, Konya Beyşehir projesinin ihalesini 7 Aralık 2021 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Taşkent Uluslararası Havalimanı’na ‘Gümüş Madalya’ ödülü!

GMW Mimarlık tarafından tasarlanan Taşkent Uluslararası Havalimanı Amerika menşeli mimarlık ödülü International Design Awards 2019’da ‘’Mimari Tasarım’’ kategorisinde “Gümüş Madalya” ödülünü kazandı.

TOKİ Konya Taşkent 2. Etap ihalesi yarın!

Konya İli Taşkent İlçesi 2. Etap 142 Adet Konut 1’er Adet Ticaret Merkezi, Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Seydişehir Millet Bahçesi ihalesi 11 Şubat'ta!

TOKİ Konya İli, Seydişehir İlçesi Millet Bahçesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Şubat'ta...

TOKİ Konya Taşkent 2. Etap 142 konut ihalesi 8 Ocak'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdarsi Başkanlığı Konya Taşkent 2. Etap 142 Adet Konut 1’er Adet Ticaret Merkezi, Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 8 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirecek.

Konya’nın esrarengiz tarihi yapısı! Görenler inanamıyor!

Konya'nın Toroslar üzerindeki Hadim ve Taşkent ilçesinde Roma döneminde inşa edilen 5-6 metrelik kule benzeri taş yapılar, mimarisiyle ilgi çekiyor.

Taşkent Uluslararası Havalimanı'na Honorable Mention ödülü!

GMW Mimarlık tasarımı Taşkent Uluslararası Havalimanı, Amerika menşeli mimarlık ödülü Architecture MasterPrize 2019’da “Ulaşım Projeleri” kategorisinde “Honorable Mention” ödülüne sahip oldu.

TOKİ Taşkent 2. etap kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Taşkent 2. etap kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projenin kura çekilişi 10 Mayıs'ta yapılacak.

Taşkent 2. etap TOKİ kura çekilişi 10 Mayıs'ta!

2 oda 1 salon ve  3 oda 1 salon konut seçeneklerinin yer aldığı Taşkent 2. etap TOKİ kura çekilişi 10 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Taşkent kurası Haberi

TOKİ Konya Taşkent kurası

20 adet konutun kuralı olarak satılacağı TOKİ Konya Taşkent projesinde, 2 adet 3+1, 18 adet 2+1 daire alternatiflerine yer veriliyor. 


TOKİ Konya Taşkent kurası bugün!

TOKİ Konya Taşkent'teki dairelerin fiyatları ise 94 bin 565 TL ile 145 bin 830 TL aralığında değişiklik gösteriyor. TOKİ Konya Taşkent kurası bugün gerçekleşecek. 


Kurada asil ve yedek olamayanların başvuru bedelleri 21 Kasım 2016 tarihinden itibaren T.C. Ziraat Bankası Taşkent Şubesinin belirleyeceği program doğrultusunda iade edilecek.


Hak sahibi; Bankada şerefiyeli konut bedeli üzerinden T.C. Ziraat Bankası A.Ş Taşkent Şubesinde 21 – 25 Kasım 2016 tarihleri arasında Sözleşme imzalayacak ve ayrıca peşinatı yatıracaklar. 


Asil hak sahibi sözleşme imzalamaz ise yedek hak sahibi yedek kura sıralamasına göre T.C.  Ziraat Bankası A.Ş Taşkent Şubesince belirlenecek program doğrultusunda 28 -30

Kasım 2016 tarihleri arasında...