18 / 04 / 2024

TOKİ Kütahya Dumlupınar konutları

TOKİ Kütahya Dumlupınar konutları

TOKİ, Kütahya Dumlupınar’da yöresel mimaride 126 konut yapacak. TOKİ tarafından Kütahya Dumlupınar'da inşa edilecek 126 konutun ihalesi dün yapıldı..

Kütahya Dumlupınar TOKİ'de 240 taksit!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kütahya Dumlupınar projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Kütahya Dumlupınar projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Dumlupınar TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kütahya Dumlupınar 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Kütahya Dumlupınar alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Dumlupınar alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Kütahya Dumlupınar 126 konut ihalesi bugün!

TOKİ Kütahya İli, Dumlupınar İlçesi 126 Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün...

TOKİ'den Kütahya Dumlupınar'a 126 yeni konut!

Kütahya İli, Dumlupınar İlçesi 126 Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Haziran 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Dumlupınar 126 konut ve 1 cami ihalesi 26 Haziran'da!

TOKİ Kütahya ili, Dumlupınar ilçesi 126 adet konut ve 1 adet cami inşaat ihalesi 26 Haziran'da yapılacak...

TOKİ Kütahya Dumlupınar 2019 projesi 30 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kütahya Dumlupınar 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Kütahya Dumlupınar 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Kütahya Dumlupınar 2019 ödemeleri nasıl? TOKİ Kütahya Dumlupınar 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ Kütahya Dumlupınar 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla...

Kütahya Dumlupınar Stadı Millet Bahçesi'ne dönüştürülecek!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Dumlupınar Stadı'nın Millet Bahçesi'ne dönüştürüleceğini açıkladı. 75 bin metrekarelik alan için çalışmalar başlatıldı.

TOKİ Kütahya Dumlupınar projesinin ihalesi yapıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Dumlupınar'da hayata geçireceği 126 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Kütahya Dumlupınar 126 konut ihalesi 6 Ağustos'ta!

Kütahya İli, Dumlupınar İlçesi 126 Konut ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 6 Ağustos tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Kütahya Dumlupınar’a 126 konut!

TOKİ, Kütahya Dumlupınar’da yöresel mimaride 126 konut yapacak. TOKİ tarafından Kütahya Dumlupınar'da inşa edilecek 126 konutun ihalesi dün yapıldı..

Murat Arıburnu: Kütahya Dumlupınar'da artık imar yasağı yok!

AK Parti Dumlupınar İlçe Başkanı Murat Arıburnu, milli parklarda yapılaşmanın önü açan yönetmelik değişikliğinin, AK Parti Kütahya milletvekillerinin de katkılarıyla Bakanlar Kurulu tarafından onaylandığını kaydetti.

Kütahya Teknopark binasının inşaatı başladı!

Kütahya Dumlupınar Tasarım ve Teknoloji Geliştirme Bölgesi (TEKNOPARK) binasının inşaat ruhsatının alınarak yapımına başlandığı bildirildi.

TOKİ Kütahya İnköy tam liste kura çekiliş sonuçları!

TOKİ Kütahya İnköy tam liste kura çekiliş sonuçları henüz yayınlanmadı. 9 bin 208 TL peşinatla ödeme yapılabilen projede 2+1 daireler bugün satışa sunuldu.

TOKİ Kütahya Dumlupınar konutları Haberi

TOKİ Kütahya Dumlupınar konutları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kütahya'nın Dumlupınar İlçesi'nde inşa edilecek 126 konutun ihalesi dün yapıldı. İhale kapsamında ayrıca cami ile altyapı ve çevre düzenleme işine de yer verildi.

TOKİ Kütahya Dumlupınar'da yükseklikleri zemin+3 olan, 118’i 2+1 ve 8’i ise 3+1 planında konut inşa edecek.

Eski Türk evlerinin mimari dokusu dikkate alınarak tasarlanan projede; ahşap görünümlü cephe kaplamaları, zemin kat seviyesinde taş kaplamalar, dekoratif pencereler, söveler, kat silmeleri, payandalar, cumba görünümlü çıkmalar modernize edilerek uygulandı.

Projeyle sosyal donatıları, spor ve oyun alanı, parkı ve peyzajıyla şehre değer katacak yeni bir cazibe merkezi hedeflendi.

Gelenekten geleceğe varma arayışını benimseyen TOKİ, mimaride şehirlerimizin yöresel dokusunu ön plana çıkarmayı amaçlıyor.