29 / 03 / 2024

TOKİ Malatya Akçadağ son başvuru

TOKİ Malatya Akçadağ son başvuru

Malatya Akçadağ 2.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 5 adet konut için başvuru dönemi devam ediyor. Peki, TOKİ Malatya Akçadağ 2. Etap son başvurusu ne zaman?

İki ildeki 57 adet arsa satılıyor! 19 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma fırsatı!  

Malatya Akçadağ Belediyesi ve Samsun 19 Mayıs Belediyesi, arsa satışı yapıyor. İki ilde 57 adet arsa satılıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? 

Son dakika! Malatya'da korkutan deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Malatya Akçadağ'da bu sabah saatlerinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin yerin 8,9 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi.

Malatya Akçadağ'a 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak!

Kahramanmaraş Merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak.

Malatya Akçadağ 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Malatya Akçadağ Belediyesi'nin hazırladığı Akçadağ Aktepe, Başpınar, Doğu, Kültür, Kotangölü mahallelerinin yer aldığı 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar planı askıda...

Malatya Sultansuyu Tarım İşletmesi'ndeki tarihi binalar yıkılacak mı?

Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Akçadağ ilçesinde bulunan Sultansuyu Tarım İşletmesinde tarihi nitelikte olduğu belirtilen binalarla ilgili açıklama yaptı.

Malatya'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Malatya ili, Yazıhan, Akçadağ ve Darende ilçeleri içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Malatya’da arazi kavgası: 2 ölü!

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde akrabalar arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışma sonucunda polis memuru Bekir Aybar ile annesi Fatma Aybar, av tüfeğiyle öldürüldü.

Malatya Akçadağ'da acele kamulaştırma!

Malatya Alçadağ'daki bazı taşınmazlar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılacak...

Malatya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Akçadağ ilçesinin en büyük mahallesi olan Doğanlar mahallesinde asfalt çalışmalarını büyük oranda tamamladı.

Malatya Akçadağ'ın altyapısı tamam!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, altyapı şebeke çalışmaları tamamlanan Akçadağ ilçesinde yol yatırımlarına başladı.

TOKİ Malatya Akçadağ 2. Etap son başvurusu!

Malatya Akçadağ 2.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 5 adet konut için başvuru dönemi devam ediyor. Peki, TOKİ Malatya Akçadağ 2. Etap son başvurusu ne zaman?

Malatya Akçadağ 2. Etap TOKİ başvuru tarihleri 2017!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Malatya Akçadağ 2.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 5 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor. İşte Malatya Akçadağ 2. Etap TOKİ başvuru tarihleri 2017...

Malatya'daki Ören Mahallesi'nin 4 sorunu mecliste!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya'nın Akçadağ ilçesine bağlı Ören Mahallesi'nin sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Ağbaba sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti..

TOKİ Malatya Akçadağ son başvuru Haberi

TOKİ Malatya Akçadağ son başvuru

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Malatya Akçadağ 2.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 5 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.


Malatya Akçadağ 2.Etap Belediye Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Akçadağ Şubesi olacak.


TOKİ Malatya Akçadağ 2. Etap son başvurusu!

Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 16 Ocak – 31 Mart 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın Akçadağ Şubesi tarafından kabul edilecek.


Konut seçimini yapan alıcılar B1 Tipi (2+1) konut tipi için %12 peşinat 180 ay vade çerçevesinde peşinatlarını ilgili banka şubelerine yatırarak Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalayacaklar.


Konut alıcısı, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahip.


Satış...