26 / 04 / 2024

toki malatya darende başvuruları

toki malatya darende başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Darende projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Malatya Darende başvuruları başladı!

Toplam 127 adet konutun yer aldığı TOKİ Malatya Darende başvuruları bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Malatya Darende son başvuru tarihi!

TOKİ'nin Malatya Darende Kaymakamlık Projesi'ndeki 5 adet konut için başvurular sürüyor. İşte, TOKİ Malatya Darende son başvuru tarihi...

TOKİ Malatya Darende başvuruları 2017!

5 adet konutun kurasız olarak açık satışa sunulacağı TOKİ Malatya Darende projesinde henüz başvurular başlamadı. İşte, TOKİ Malatya Darende başvuruları 2017...

TOKİ Malatya Darende başvuruları başladı!

TOKİ Malatya Darende başvuruları başladı. Açık satış yöntemiyle satışa çıkan projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor.

TOKİ Malatya Darende'de 2 adet konut satıyor!

TOKİ Malatya Darende'de 2 adet konut satıyor. Başvuru dönemi 14 Eylül'de başlayacak olan projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor.

Malatya Darende TOKİ 1. etap başvurusu! 2+1 daire 64 bin lira!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Malatya Darende 1.Etap toplu konut uygulaması kapsamında 1 adet konut; kurasız, başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunuluyor...

Malatya Darende TOKİ'de 240 taksitle 2+1, 3+1! 

TOKİ Malatya Darende 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Malatya Darende'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Malatya Darende'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Malatya Darende sosyal konut projesi... 

Malatya Darende Belediyesi'nden emlak vergisi müjdesi!

Malatya Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldiği toplantıda emlak vergisine dair yapılacak indirimler hakkında müjde verdi.

TOKİ Malatya Darende projesi satışa çıktı! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Darende projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Malatya Darende'de bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Malatya ili, Darende ilçesi içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Malatya Darende son başvuru tarihi 31 Aralık!

TOKİ Malatya Darende projesinde yer alan 127 adet konut için başvuru dönemi 31 Aralık'ta sona eriyor.

TOKİ Malatya Darende başvuruları başladı!

Toplam 127 adet konutun yer aldığı TOKİ Malatya Darende başvuruları bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Malatya Darende kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Darende'de hayata geçireceği 241 konutun kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Malatya Darende 142 konut ihalesi yarın!

Malatya İli, Darende İlçesi, Balaban Mahallesi 142 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Malatya Darende'ye üst geçitli terminal binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Darende'ye üst geçitli terminal binası inşa ediyor.

TOKİ'den Malatya Darende'ye 142 konut!

TOKİ (Toplu Konut İdaresi Başkanlığı), Malatya İli, Darende İlçesi, Balaban Mahallesi'nde 142 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Malatya Darende 142 konut ihalesi 13 Şubat'ta yapılacak. 

TOKİ Malatya Darende 142 konut ihalesi 13 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) herkes ev sahibi olsun diye düşük fiyatlı konut üretimine devam ediyor. TOKİ bu kapsamda Malatya Darende İlçesi'nde 142 konut inşa edecek. 

TOKİ Darende Konutları için talep toplanıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) imzasıyla Malatya Darende bölgesinde hayata geçirilecek olan 141 konut için talep alınmaya başlandı. 

TOKİ Malatya Darende Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya’nın Darende İlçesi, Balaban Beldesi’nde inşa edeceği 141 konutun ihalesi yapıldı.

toki malatya darende başvuruları Haberi

toki malatya darende başvuruları

Toplu Konut İdarsi Başkanlığı'nın Malatya Darende projesinde 1 adet konuta yer veriliyor. Proje için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Son başvuru tarihinin 31 Aralık 2019 olarak belirlendiği Malatya Darende TOKİ projesi için başvurular Ziraat Bankası aracılığıyla kabul ediliyor. Projede 2 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Konut bedelinin 118 bin 479 TL olarak belirlendiği Darende TOKİ projesi için yüzde 12, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinat sağlanıyor.

En düşük peşinat bedelinin 7 bin TL, en yüksek peşinat bedelinin 23 bin 695 TL olarak belirlendiği Darende TOKİ projesi için 180 ay, 216 ay ve 240 ay vade sağlanıyor.

Darende TOKİ projesi için ödenecek en düşük aylık taksit bedeli 464,50 TL, en yüksek aylık taksit bedeli 579,23 TL olarak...