19 / 04 / 2024

TOKİ Malatya Darende satış duyurusu

TOKİ Malatya Darende satış duyurusu

Malatya Darende TOKİ Evleri başvuru dönemi bugün başladı. Yüzde 15 peşinatla ödeme yapılabilen projede 84,43 metrekare ve 129,62 metrekare olarak tasarlanan daireler bulunuyor.

TOKİ Malatya Darende başvuruları 2015!

TOKİ Malatya Darende'de 398,44 TL'lik aylık taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. Projede 180 ay vade avantajı sağlanıyor. İşte TOKİ Malatya Darende başvuruları 2015 detayları...

Malatya Darende TOKİ'de 240 taksitle 2+1, 3+1! 

TOKİ Malatya Darende 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Malatya Darende'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Malatya Darende'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Malatya Darende sosyal konut projesi... 

Malatya Darende Belediyesi'nden emlak vergisi müjdesi!

Malatya Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldiği toplantıda emlak vergisine dair yapılacak indirimler hakkında müjde verdi.

TOKİ Malatya Darende projesi satışa çıktı! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Darende projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Malatya Darende'de bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Malatya ili, Darende ilçesi içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Malatya Darende son başvuru tarihi 31 Aralık!

TOKİ Malatya Darende projesinde yer alan 127 adet konut için başvuru dönemi 31 Aralık'ta sona eriyor.

TOKİ Malatya Darende başvuruları başladı!

Toplam 127 adet konutun yer aldığı TOKİ Malatya Darende başvuruları bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Malatya Darende kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Darende'de hayata geçireceği 241 konutun kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Malatya Darende 142 konut ihalesi yarın!

Malatya İli, Darende İlçesi, Balaban Mahallesi 142 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Malatya Darende'ye üst geçitli terminal binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Darende'ye üst geçitli terminal binası inşa ediyor.

TOKİ'den Malatya Darende'ye 142 konut!

TOKİ (Toplu Konut İdaresi Başkanlığı), Malatya İli, Darende İlçesi, Balaban Mahallesi'nde 142 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Malatya Darende 142 konut ihalesi 13 Şubat'ta yapılacak. 

TOKİ Malatya Darende 142 konut ihalesi 13 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) herkes ev sahibi olsun diye düşük fiyatlı konut üretimine devam ediyor. TOKİ bu kapsamda Malatya Darende İlçesi'nde 142 konut inşa edecek. 

TOKİ Darende Konutları için talep toplanıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) imzasıyla Malatya Darende bölgesinde hayata geçirilecek olan 141 konut için talep alınmaya başlandı. 

TOKİ Malatya Darende Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya’nın Darende İlçesi, Balaban Beldesi’nde inşa edeceği 141 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Malatya Darende satış duyurusu Haberi

TOKİ Malatya Darende satış duyurusu

Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin Temerküz Şube Darende şubesinin yürüteceği TOKİ Malatya Darende'de 2 adet konut ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağıyla açık satışa sunuluyor. 


Malatya Darende TOKİ Evleri başvuru süresi 31 Aralık 2015 tarihinde sona erecek. Projede yüzde 15 peşin ödemelerde, kalan daire bedeli için 180 ay vade fırsatı sağlanıyor.


Aylık 398,44 TL taksitle ve 4 bin TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Malatya Darende'de 84,43 metrekarelik 2+1 ve 129,62 metrekarelik 3+1 daire bulunuyor. 


TOKİ Malatya Darende Evleri fiyatları 2 oda 1 salon konut için 75 bin 720 TL, 3 oda 1 salon konut için ise 134 bin 582 TL olarak belirlendi. 


Satış duyurusu için