29 / 03 / 2024

toki mersimn erdemli evleri

toki mersimn erdemli evleri

TOKİ Mersin Erdemli'de 80 konut, genel altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işlerini ihaleye çıkardı.

TOKİ Mersin Erdemli 1. Bölge projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin Erdemli 1. Bölge projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Mersin Erdemli 2. Bölge başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin Erdemli 2. Bölge projesi için başvurular başladı. Proje için son başvuru tarihi 31 Aralık 2019 olarak belirlendi.

TOKİ Mersin Erdemli 1 ve 2. Etap başvuruları bugün başlıyor!

Mersin Erdemli 1.Bölge ve 2.Bölge Toplu Konut uygulaması projesinde yer alan 2 adet konut açık satışa çıkacak. TOKİ Mersin Erdemli 1 ve 2. Etap başvuruları bugün başlıyor.

TOKİ Mersin Erdemli 1 ve 2. Etap başvuruları!

Mersin Erdemli 1.Bölge ve 2.Bölge Toplu Konut uygulaması projesinde yer alan 2 adet konut açık satışa çıkacak. Peki, TOKİ Mersin Erdemli 1 ve 2. Etap başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Mersin Erdemli'ye 400 kişilik yurt inşa ediyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) 40 ilde inşa edeceği 64 yurttan biri olan Mersin'in Erdemli ilçesindeki 400 kişilik yurt ve sosyal tesis inşaatı çalışmaları başladı. Yurt 5 yıldızlı otel konforunda hizmet yerilecek.

TOKİ Mersin Erdemli Konutları'nda cami sorunu çözülüyor!

Adana Erdemli Belediyesi, TOKİ konutlarında yaşayan vatandaşların cami sorununu çözmek için çalışmalara başladı. TOKİ'nin site bahçesinde bulunan bir kamelyası mescide dönüştürülerek, burada yaşayan insanların cami sorunu çözülüyor.

TOKİ Mersin Erdemli 400 kişilik yurt ihalesi bugün!

TOKİ Mersin Erdemli 400 kişilik yurt ve sosyal tesis inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 15.00'te gerçekleşecek.

TOKİ Mersin Erdemli'de 400 kişilik yurt yaptıracak!

TOKİ Mersin Erdemli 400 kişilik yurt ve sosyal tesis inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 14 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Çeşme TOKİ tartışması alevlendi!

TOKİ'nin Çeşme ilçesindeki projesine ÇED'e gerek yok raporu vermesi, tartışmaları yeniden alevlendirdi. TOKI'niıı Reisdere'deki yüzde 500 inşaat yoğunluğu artışıyla yapmak istediği dört katlı konut projesine onay çıktı.

TOKİ Başpınar Konutları kura çekilişi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Altındağ Belediyesi'nin işbirliğiyle yapılan Başpınar Mahallesi TOKi Konutlan'nın kuraları çekildi. Hüseyin Gazi Kültür Merkezinde gerçekleşen kura çekiminde tam 136 aile yeni evlerine kavuştu.

Toki indirim kampanyası 2014 yılında ne zaman?

TOKİ indirim kampanyası 2014 ne zaman yapılacak? Toki 2014 yılında indirim kampanyası yapacak mı, yapmayacak mı? TOKİ indirim kampanyası 2014 yılında yok mu? TOKİ indirim kampanyası 2014 ne zaman olacak?..

Erdemli'ye yeni otogar geliyor!

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ESİAD tarafından düzenlenen "Erdemli'nin Öncelikleri" konulu toplantıya katıldı. Tollu, bir aksilik olmazsa Kocahasanlı Belediyesi Hali'nin yerine yeni bir otogar yapacaklarını bildirdi.

Erdemli'ye yeni otogar yapılacak!

Mersin'in Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği (ESİAD) tarafından düzenlenen "Erdemli"nin Öncelikleri" konulu toplantıya katıldı. Erdemli'ye yeni otogar yapılacağını bildirdi...

toki mersimn erdemli evleri Haberi

toki mersimn erdemli evleri

 

Toplu Konut İdaresi Mersin Erdemli'de konvansiyonel kalıp sistemi ile betonarme karkas 80 konut, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatı işleri yaptıracak.

Yer tesliminden itibaren 500 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesi 18 Mart 2008 tarihinde saat 10.00'da "açık ihale usulü" ile TOKİ'de gerçekleştirilecek.

İhaleye tüm istekli firmalar katılabilecek.