27 / 04 / 2024

toki niğde kentsel dönüşüm projesi 2014

toki niğde kentsel dönüşüm projesi 2014

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, kentsel dönüşüm projesinde son durum hakkında bilgi verdi. Niğde’de uygulanacak olan kentsel dönüşüm projesi için müteahhit firma çalışmalara Ramazan Bayramı’ndan sonra başlayacak...

TOKİ Niğde Efendibey 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki 102 konut satışa çıkarıldı.

TOKİ Niğde Efendibey başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Niğde Efendibey projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey kentsel dönüşüm projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Niğde Efendibey 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Niğde kentsel dönüşüm projesi TBMM gündeminde!

2015 yılında tamamlanacağı açıklanan Niğde kentsel dönüşüm projesi kapsamındaki çalışmalar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

TOKİ Niğde Efendibey başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey kentsel dönüşüm projesi için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Niğde Efendibey 2. Etap'ta sözleşmeler imzalanıyor!

TOKİ Niğde Efendibey Mahallesi 2. Etap 1. Bölge Kentsel Yenileme Konut Projesi kapsamındaki konutlar için sözleşme dönemi başlıyor.

TOKİ Niğde Efendibey'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Niğde Efendibey Mahallesi 1. Etap 2. Kısım Kentsel Yenileme Projesi kapsamında yer alan konutlar için sözleşme imzalama işlemleri bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Niğde Merkez Efendibey sözleşme dönemi başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Niğde Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 2. etap 1. bölge 853 konut kapsamında üretilecek 239 konutun sözleşme dönemi başladı..

TOKİ Niğde Ulukışla kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Niğde Ulukışla'da hayata geçirilen 488 konutun kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Niğde Ulukışla 2. Etap kura çekilişi bugün!

TOKİ Niğde Ulukışla 2. Etap projesinde yer alan 531 adet konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Niğde Efendibey 720 konut ihalesi yarın!

Niğde İli Merkez Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 3. Etap 2.Bölge 720 Adet Konut , 16 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Niğde 24 derslikli ilköğretim okulu ihalesi yarın!

Niğde İli Merkez Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 3 Etap 1 Adet 24 Derslikli İlköğretim Okulu, 3 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

toki niğde kentsel dönüşüm projesi 2014 Haberi

toki niğde kentsel dönüşüm projesi 2014

Niğde’de uygulanacak olan kentsel dönüşüm projesi için müteahhit firma çalışmalara Ramazan Bayramı’ndan sonra başlayacak.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, kentsel dönüşüm projesinde son durum hakkında bilgi vererek, ihaleyi alan müteahhit firmanın bayram sonrasında çalışmalara başlayacağını belirtti. İlerleyen günlerde TOKİ Başkanı tarafından ziyaret edilmesi beklenilen dönüşüm projesinde hazırlıklar tamamlanarak çalışmalar bayramdan sonra başlatılacak.

Niğde Belediye Başkanı Akdoğan, "TOKİ’nin belediyemizdeki teknik görevlileri davet ederek, diğer etapların da görüşmesinin yapılması noktasında talepleri oldu. Diğer etapların görüşülmesi gerçekleştirildi. Önümüzdeki günlerde, Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra da TOKİ Başkanı Niğde'ye gelerek, projenin hızlandırılmasıyla ilgili gerekli adımlar atılmış olacak. Bununla ilgili acele kamulaştırmadan doğan alacakların 18 trilyon gibi bir para hak sahiplerine TOKİ tarafından ödendi. Dolayısı ile şu anda önümüzde hiç bir engel yok. Yaklaşık 2000 konutun boşaltılması ile...