29 / 03 / 2024

TOKİ Ordu Gölköy fiyatları ne kadar

TOKİ Ordu Gölköy fiyatları ne kadar

Daire fiyatının 85 bin 76 TL ile 90 bin 409 TL arasında değiştiği TOKİ Ordu Gölköy Konutları'nda 3 konut satılıyor. TOKİ Ordu Gölköy başvuruları bugün başladı.

TOKİ Ordu Gölköy başvuruları ne zaman?

Daire fiyatlarının 85 bin 76 TL'den başladığı TOKİ Ordu Gölköy Evleri'nde toplam 3 adet konut satılıyor. Peki TOKİ Ordu Gölköy başvuruları ne zaman?

TOKİ Ordu Gölköy başvuruları!

TOKİ Ordu Gölköy Evleri'nde yer alan 3 adet konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Ordu Gölköy başvuruları 17 Ağustos 2015 tarihinden itibaren başlayacak.

Tüm ülkede barajlar alarm veriyor! Bolu'da Gölköy Baraj Gölü'nde su seviyesi yüzde 53'e düştü

Bolu'da kente içme suyu temini ve tarım alanlarının sulanmasında kullanılan Gölköy Baraj Gölü'ndeki su oranı kuraklık nedeni ile azaldı. Yapılan ölçümlerde, Gölköy Baraj Gölü'nde su seviye oranı yüzde 53'e kadar düştü. İşte haberin ayrıntılar...

TOKİ Ordu Gürgentepe projesiyle 112 yeni konut geliyor! İhalesi 4 Ekim'de!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu Gürgentepe 2023 projesinin ihalesini 4 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirecek. Gürgentepe TOKİ projesinde 112 konut yer alacak.

Seba Gölköy'de teslimler Aralık'ta! Vade ve indirim fırsatını kaçırmayın! 

Seba Gölköy projesinde konut satışları devam ediyor. Projede 4+1 ve 6+1 müstakil villalar yer alıyor. Peki Seba Gölköy'de villa fiyatları ne kadar? İşte Seba Gölköy ile ilgili merak edilenler...

Gölköy İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gölköy İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çolakoğlu tarafından kuruldu.

TOKİ Ordu projesi için düğmeye bastı! Gölköy'e tam 170 yeni konut geliyor!

Dar gelirliler için 250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Gölköy projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. 

TOKİ Ordu Gölköy 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Gölköy sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Gölköy’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Gölköy’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Gölköy sosyal konut projesi

TOKİ Ordu Gürgentepe 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Gürgentepe sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Gürgentepe’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Gürgentepe’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Gürgentepe sosyal konut projesi

TOKİ Ordu'da 170 ucuz konut inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu Gölköy projesinin ihalesini 18 Ekim tarihinde gerçekleştirecek.

Sgd Mülk Yönetimi Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sgd Mülk Yönetimi Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  Gül Denge tarafından kuruldu.

Sgd Mülk Yönetimi Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sgd Mülk Yönetimi Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'e Gül Denge tarafından kuruldu.

Seba Gölköy nerede? Seba Gölköy fiyat listesi!

Seba Gölköy nerede sorusunun yanıtı ve Seba Gölköy fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Seba Gölköy projesi detayları...

Seba Gölköy geliyor! Seba İnşaat Bodrum'daki yeni projesi için düğmeye bastı!

Seba İnşaat, Bodrum'da hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Seba Gölköy adıyla yükselecek olan projede 45 adet müstakil villa yer alıyor...

TOKİ Gölköy 170 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Gölköy 170 konut ihalesini bugün saat 14:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Ordu Gölköy fiyatları ne kadar Haberi

TOKİ Ordu Gölköy fiyatları ne kadar

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 177 konutluk Ordu-Gölköy 2. Etap Belediye Projesi kapsamında yer alan 3 adet konut; mevcut haliyle kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor. 


TOKİ Ordu Gölköy Evleri'nde satışa sunulan dairenin tipi 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Daire fiyatının 85 bin 76 TL ile 90 bin 409 TL arasında değiştiği TOKİ Ordu Gölköy Konutları'nda satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş’ nin Ordu İli tüm şubeleri aracılığıyla yürütülecek.


TOKİ Ordu Gölköy başvuruları bugün başladı. Projede 10 bin 209 TL peşinatla ev sahibi olabilmek mümkün. 


Proje başvurular 30 Eylül 2015 tarihine kadar kabul edilecek.


Satış ilanı için tıklayın

Fiyat listesi için