29 / 03 / 2024

TOKİ Ordu Merkez Memursen projeleri

TOKİ Ordu Merkez Memursen projeleri

TOKİ Ordu Merkez Memursen 1'er adet 32 derslikli ilköğretim okulu ve 24 derslikli lise inşaatı ile Ordu Merkez Karacaören Köyü toplu konut alanı inşaatları altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi yapım işi ihalesi 22 Eylül 2015 yapılacak.

TOKİ Ordu Merkez 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Merkez sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Merkez’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Merkez’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Merkez sosyal konut projesi

Ordu Merkez TOKİ son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu Merkez projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Ordu Merkez Cami’nin restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Merkez Cami’deki restorasyon çalışmalarını tamamladı.

TOKİ Ordu Merkez 2019 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu Merkez projesi için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

Ordu Merkez Cami restore edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Merkez Cami'yi restore etti.

Ordu Merkez Karapınar'da 7,2 milyon TL'ye satılık 3 katlı mağaza!

Ordu Merkez Karapınar'da yer alan 3 katlı Showroom-Mağaza 7 milyon 276 bin 468,44 TL bedelle satışa sunuluyor. T.C. Ordu İcra Dairesi tarafından satılacak taşınmazın tamamı Kayahan Otomotiv Gıda Tarım Ürünleri Pazarlama iç ve Dış Tîc. Ltd. Şti.'ne ait.

TOKİ Ordu Karacaömer lise ve ilköğretim okulu inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Ordu Merkez Karacaömer 1 adet 32 derslikli ilköğretim okulu ve 24 derslikli lise inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ikmal işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Ordu Karacaömer ilköğretim okulu ve lise inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Ordu Merkez Karacaömer 1 adet 32 derslikli ilköğretim okulu ve 24 derslikli lise inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ikmal işi ihalesi 14 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Ordu Karacaömer'de ilköğretim okulu ve lise yaptıracak!

TOKİ Ordu Merkez Karacaömer 1 adet 32 derslikli ilköğretim okulu ve 24 derslikli lise inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ikmal işi ihalesi 14 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Ordu Merkez Memursen'de ilköğretim okulu ve lise inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Ordu Merkez Memursen 1'er adet 32 derslikli ilköğretim okulu ve 24 derslikli lise inşaatı altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi yapım işi ihalesi bugün yapılacak.

Ordu Merkez TOKİ Evleri fiyatları!

Ordu Merkez TOKİ Evleri fiyatları 175 bin 293 TL'den başlıyor. Tamamı 3 oda 1 salon dairelerden oluşan projede 705,39 TL'lik aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Ordu Merkez TOKİ 1. Etap son başvuru günü!

Ordu Merkez TOKİ 1. Etap son başvuru günü 30 Eylül 2015 olarak belirlendi. Dairelerin 179 bin 900 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede teslimler hemen yapılıyor.

TOKİ Ordu Merkez 1. Etap başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Ordu Merkez 1. Etap başvuruları bugün başlıyor. Toplamda 3 adet konutun açık satışa sunulacağı projede daire fiyatları 175 bin 293 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Ordu Merkez Memursen projeleri Haberi

TOKİ Ordu Merkez Memursen projeleri
TOKİ Ordu Merkez Memursen 1'er adet 32 derslikli ilköğretim okulu ve 24 derslikli lise inşaatı ile Ordu Merkez Karacaören Köyü toplu konut alanı inşaatları altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi yapım işi ihalesi 22 Eylül 2015 tarihinde saat 14.00'da...