28 / 03 / 2024

toki ordu son başvuru tarihi ne zaman

toki ordu son başvuru tarihi ne zaman

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu Merkez projesi için başvuru dönemi yarın sona eriyor.

TOKİ Ordu projesinde resmen son dakika müjdesi! Tam 170 konutluk yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

TOKİ Ordu projesinde resmen son dakika müjdesi geldi. Sadece tek bir ilçeye tam 170 konutluk yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ Ordu projesinde son dakika! O ilçeye tam 180 ucuz konut geliyor! İhalesi yarın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projeyle 180 yeni konut geliyor. 

TOKİ Ordu Mesudiye son başvuru günü!

Toplu Konut Uygulaması projesinde stoklarda yer alan 3 adet konut açık satışa sunulacak. Peki, TOKİ Ordu Mesudiye son başvuru günü ne zaman?

TOKİ Ordu Mesudiye Konutları son başvuru tarihi!

Ödemelere göre 180 aya varan vade sağlanan proje 12 adet daire bulunuyor. İşte TOKİ Ordu Mesudiye Konutları son başvuru tarihi...

TOKİ Ordu Mesudiye son başvurusu ne zaman?

12 adet konutun kurasız olarak satışa çıkacağı TOKİ Ordu Mesudiye projesinde başvuru dönemi devam ediyor. Peki, TOKİ Ordu Mesudiye son başvurusu ne zaman?

TOKİ Ordu Mesudiye son başvuru!

Toplu Konut Uygulaması kapsamında stoklarda yer alan 12 adet konut açık satışta. Peki, TOKİ Ordu Mesudiye son başvuru ne zaman?

TOKİ Ordu Mesudiye Konutları satış fiyatları!

TOKİ Ordu Mesudiye Konutları satış fiyatları 103 bin 921 TL'den başlıyor. Projede 12 adet daire satışta.

TOKİ Ordu Altınordu Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ, Ordu İli Altınordu ilçesi Şirinevler Mahallesi'ne inşa edeceği 311 konutun ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Ordu Mesudiye başvuru işlemleri!

Toplamda 12 adet dairenin orta gelir için satışa çıkarıldığı projede satışlar açık satış yöntemiyle yapılacak. İşte TOKİ Ordu Mesudiye başvuru işlemleri...

TOKİ Ordu Mesudiye başvuru tarihleri 2016!

Toplu Konut Uygulaması kapsamında stoklarında yer alan 12 adet normal konut kurasız olarak satılıyor. İşte, TOKİ Ordu Mesudiye başvuru tarihleri 2016...

Konya Ilgın TOKİ Evleri son başvuru günü bugün!

Toplamda 609 adet dairenin satışta olduğu projede 180 ay vade sağlanıyor. Konya Ilgın TOKİ Evleri son başvuru günü bugün...

Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli son başvuru günü 29 Temmuz'da!

Toplamda 160 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli son başvuru günü 29 Temmuz'da...

TOKİ Ordu Altınordu 311 konut ihalesi yapıldı!

TOKİ Ordu’nun Altınordu ilçesine inşa edeceği 311 konutun ihalesini gerçekleştirdi. 11 Temmuz tarihinde yapılan ihale kapsamında ayrıca cami, ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.

toki ordu son başvuru tarihi ne zaman Haberi

toki ordu son başvuru tarihi ne zaman

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu Merkez 2019 projesinde 1 adet konuta yer veriliyor. Proje için başvuru dönemi yarın sona eriyor.

TOKİ Ordu Merkez 2019 projesinde yer alan konut 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje için başvurular Ziraat Bankası aracılığıyla kabul edilecek.

TOKİ Ordu 2019 projesi açık satış yöntemiyle satışa sunuldu. Proje için başvurular 21 Kasım 2019 tarihi itibariyle başlamıştı.

Konut bedelinin 306 bin 493 TL olarak belirlendiği Ordu TOKİ projesinden yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

En düşük peşinat bedelinin 30 bin 649 TL, en yüksek peşinat bedelinin 76 bin 623 TL olarak belirlendiği Ordu TOKİ için 108 ay, 120 ay ve 144 ay vade sağlanıyor.

TOKİ Ordu projesi için ödenecek aylık taksit tutarı...