24 / 04 / 2024

toki ortaca devlet hastanesi ne zaman açılacak

toki ortaca devlet hastanesi ne zaman açılacak

TOKİ tarafından yaptırılan 100 yataklı Ortaca Devlet Hastanesinin inşaat alanını gezen Müezzinoğlu, hastanenin gelecek yıl haziran ayında bitirileceğinin belirtilmesi üzerine 19 Mayıs 2015'e yetiştirilmesini istedi.

Ortaca Devlet Hastanesi açıldı!

Ortaca’da, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Devlet Hastanesi yeni binası hizmet vermeye başladı.

Ortaca Devlet Hastanesi'ne yapı kullanma izin belgesi verildi!

Muğla’nın Ortaca ilçesinde, 4 yıl önce inşaat çalışmalarına başlanan 100 yataklı yeni devlet hastanesi binası için “Yapı Kullanma İzin Belgesi” verildi. 

TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi yarın!

TOKİ Sivas İli Gürün İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı için ihaleye çıkıyor. TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi 26 Ocak'ta!

TOKİ Sivas İli Gürün İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı için ihaleye çıkıyor. . TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaat ihalesi 26 Ocak'ta yapılacak.

TOKİ Kırklareli Pınarhisar 30 yataklı devlet hastanesi ihalesi 1 Şubat'ta!

TOKİ'nin Kırklareli Pınarhisar'da hayata geçireceği Pınarhisar 30 yataklı devlet hastanesi inşaat ihalesi 1 Şubat'ta yapılacak.

TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaat ihalesi bugün!

TOKİ Sivas İli Gürün İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı için ihaleye çıkıyor. TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaat ihalesi bugün yapılacak.

Uşak Banaz Devlet Hastanesi yeni binasına taşındı!

Toplu Konut İdaresi (TOKI) tarafından ihale edilen 60 yataklı devlet hastanesi tamamlandı ve hizmete açıldı. Hastanenin Sağlık Bakanlığı tarafından devralınması ile birlikte taşınma süreci hızlanırken, bugün yeni hastanede hasta kabulüne başladı.

Devlet Bahçeli'den Suriyeliler'e TOKİ'den konut verilmesine tepki!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Madem Suriyelilere verilecek TOKİ konutları var idiyse, bu milletin asil evlatlarından bu zamana kadar niçin esirgenmiştir?" dedi.

Tekirdağ Malkara Devlet Hastanesi Temmuz ayında TOKİ'ye devrediliyor!

Tekirdağ Malkara'da yapımı devam eden Devlet Hastanesi Temmuz ayından sonra TOKİ'ye teslim ediliyor. Hastane 12 bin 500 metrekare kapalı alan, 15 bin metrekare açık alan olmak üzere toplamda 27 bin 500 metrekare alan üzerine kuruluyor.

TOKİ Konya Emirgazi 10 yataklı devlet hastanesi ihalesi bugün!

TOKİ Konya ili Emirgazi ilçesi 10 yataklı devlet hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal inşaatı işi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Kütahya Emet Devlet Hastanesi'nin ihalesi 30 Mayıs'ta!

AK Parti Emet İlçe Başkanı Mehmet Yağcıklı, yapımı devam ederken yüklenici firmanın işi bırakması ile yarıda kalan 60 yataklı Emet Devlet Hastanesi binasının kalan bölümü için 30 Mayıs günü ihale yapılacağını bildirdi.

TOKİ Konya Emirgazi Devlet Hastanesi inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Konya ili, Emirgazi ilçesi 10 yataklı Devlet Hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi açık ihale usulü ile bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Seydişehir Devlet Hastanesi ilave inşaat ihalesi yapıldı!

Toplu Konut İdaresi başkanlığı (TOKİ) tarafından Seydişehir’de yapımına devam eden 75 yataklı yeni devlet hastanesinin altyapı ve çevre düzenlenmesi inşaat ihalesi yapıldı.

toki ortaca devlet hastanesi ne zaman açılacak Haberi

toki ortaca devlet hastanesi ne zaman açılacak

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, inşaatı devam eden Ortaca Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.


Antentepe mevkisinde TOKİ tarafından yaptırılan 100 yataklı Ortaca Devlet Hastanesinin inşaat alanını gezen Müezzinoğlu, hastanenin gelecek yıl haziran ayında bitirileceğinin belirtilmesi üzerine 19 Mayıs 2015'e yetiştirilmesini istedi.


İşçilerle sohbet eden Müezzinoğlu, bir gazetecinin "hastane projesinde helikopter pisti olup olmadığını" sorması üzerine, "Uygun yer olursa sonrada planlayacağız. Şu anda inşaatın üzerinde planlamıyoruz. Arsasında uygun bir yer bulursak planlayacağız" yanıtını verdi.


İncelemelerin ardından Müezzinoğlu, inşaat alanından ayrıldı.


Bakan Müezzinoğlu'na incelemelerinde Muğla Valisi Amir Çiçek, İl Sağlık Müdürü Cihan Tekin, AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk ile diğer ilgililer eşlik...