29 / 03 / 2024

TOKİ Osmangazi BGC konutları örnek daireler

TOKİ Osmangazi BGC konutları örnek daireler

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) ile basın mensupları için yürüttükleri konut projesinin Türkiye için model olacağını bildirdi.

TOKİ Bursa Osmangazi 690 konut ihalesi bugün!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ, Bursa Osmangazi'de 690 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

Bursa Yunuseli BGC Konutları projesinde sona gelindi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Bursa'da yapımı devam eden projelerin şantiyelerini gezerek, "Yunuseli BGC Konutları projesi, bitiş noktasına geldi. İnşallah yılbaşına kadar teslim edeceğiz." dedi.

Yunuseli BGC Konutları'nda anahtarlar yılbaşında teslim edilecek!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Bursa'da yapımı devam eden projelerin şantiyelerini gezerek, "Yunuseli BGC Konutları projesi, bitiş noktasına geldi. İnşallah yılbaşına kadar teslim edeceğiz." dedi.

TOKİ Bursa Osmangazi Yunuseli sözleşmeleri bugün imzalandı!

TOKİ ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) imzasıyla Bursa Osmangazi İlçesi'nde hayata geçirilen 452 konutun sözleşmeleri bugün imzalandı.

TOKİ Bursa Yunuseli BGC Konutları sözleşmeleri sona eriyor!

TOKİ tarafından Bursa Osmangazi Yunuseli’nde inşa ettirilmekte olan 452 adet konutun Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalatma işlemleri ay sonunda sona erecek.

Yunuseli BGC TOKİ Konutları kura sonucu 2016!

452 konutluk Bursa Yunuesli Basın Konutları projesinde kura çekimi bugün yapılacak. İşte, Yunuseli BGC TOKİ Konutları kura sonucu 2016...

BGC TOKİ Yunuseli kurası sonucu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) işbirliğiyle inşa edilecek olan 452 konut için kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek. İşte, BGC TOKİ Yunuseli kura sonucu!

BGC TOKİ Yunuseli kura yeri!

452 konutluk TOKİ BGC Konutları projesinin kura çekilişi bugün saat 10:00'da gerçekleşecek. Peki, TOKİ BGC Konutları kurası nerede? İşte, BGC TOKİ Yunuseli kura yeri!

TOKİ Yunuseli BGC Evleri kurası yarın!

TOKİ ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) işbirliğiyle Bursa Osmangazi İlçesi'nde hayata geçirilen TOKİ Yunuseli BGC Evleri kurası yarın yapılacak.

Toki Yunuseli BGC evleri kurası!

TOKİ ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti ortaklığı imzasıyla hayata geçirilen 452 konut için kuralar yarın çekilecek. İşte, Toki Yunuseli BGC evleri kurası..

BGC TOKİ Yunuseli kurası nerede?

Bursa Gazeteciler Cemiyeti ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin Ortak Girişimi'yle hayata geçirilen 452 konutluk projesinin kurası için son 2 gün. Peki, BGC TOKİ Yunuseli kurası nerede?

TOKİ Yunuseli BGC projesi kura çekimi 2016!

Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından ortaklaşa hayata geçirilen 452 konut için kura çekimi yapılacak. İşte, TOKİ Yunuseli BGC projesi kura çekimi 2016 tarihi...

Yunuseli BGC Konutları TOKİ kura çekilişi ne zaman?

452 adet daireden meydana gelecek olan TOKİ Yunuseli BGC Konutları projesinde hak sahiplerinin konutlaru belirleniyor. Peki, Yunuseli BGC Konutları TOKİ kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Osmangazi BGC konutları örnek daireler Haberi

TOKİ Osmangazi BGC konutları örnek daireler

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) ile basın mensupları için yürüttükleri konut projesinin Türkiye için model olacağını bildirdi. Turan, yaptığı yazılı açıklamada, merkez Osmangazi ilçesi Yunuseli Mahallesi'nde BGC üyeleri için 452 konutun inşasının hızla devam ettiğini belirtti. Basın mensuplarının, projenin tamamlanmasının ardından kira öder gibi ev sahibi olacağını ifade eden Turan, "Her insanın sağlıklı bir konuta ihtiyacı vardır. TOKİ olarak, basın mensuplarını konut sahibi yapmak için ilk adımı attık. BGC ile yürüttüğümüz konut projesi, Türkiye için model oluşturacak. Projeyi en kısa sürede bitirmeyi hedefliyoruz" değerlendirmesinde bulundu. Turan, projenin 452 konutun yanı sıra ticaret merkezi, cami, spor sahaları, oturma ve çocuk oyun alanları, meydan ve gezinti yollarını kapsadığını aktardı. Blokları az katlı inşa...