19 / 04 / 2024

toki restorasyon kredileri başvuruları

toki restorasyon kredileri başvuruları

TOKİ unutulmaya yüz tutmuş, yıkılma ve yok olma tehlikesi içindeki tarihsel değerleri, sağladığı restorasyon kredileriyle gelecek nesillere kazandırıyor. Tarihi yapılar için verilecek kredi üst limiti 125 bin TL olacak

TOKİ restorasyon kredisi başvuruları 2 Nisan'da başlıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, 2005 ve 2006 yıllarında restorasyona sağladıkları 75 bin lira kredi üst limitini, yıllar içerisinde aşamalı olarak yükselterek bu yıl 170 bin liraya çıkardıklarını açıkladı. 

TOKİ'den 72 milyon TL'lik restorasyon kredisi!

TOKİ, 726 kültür varlığının restorasyon çalışmasını kredilendirerek yaklaşık 72 milyon TL kredi desteği sağladı.

TOKİ restorasyon kredisine 75 başvuru!

TOKİ tarafından kültür varlıklarının bakımı, onarımı ve restorasyonu işlemlerine ilişkin kullandırılacak olan 2017 restorasyon kredisine 75 proje için başvuru alındı.

TOKİ restorasyon kredisine 75 başvuru geldi!

OKİ tarafından kültür varlıklarının bakımı, onarımı ve restorasyonu için kullandırılan restorasyon kredisine bu yıl 75 proje başvurusu yapıldı.

TOKİ restorasyon kredisi için başvurular yarın bitiyor!

TOKİ, kültür varlıklarının bakımı, onarımı ve restorasyonu amacıyla kullandırılan kredi için başvuru süresi yarın sona eriyor.

TOKİ restorasyon kredisi başvuruları başladı!

TOKİ, unutulmaya yüz tutmuş, yıkılma ve yok olma tehlikesi içindeki yapıları restore edecek. TOKİ restorasyon kredisi başvuruları başladı.

TOKİ restorasyon kredisi desteğini artırdı!

TOKİ Başkanı Turan, restorasyon kredisi üst limitini 2016 yılı için 150 bin liraya çıkardıklarını belirterek, “Özellikle tarihi kent dokularının iyileştirilmesine yönelik olan ve yerel yönetimlerin öncülüğündeki tüm müracaatlara kredi verilecek” dedi

TOKİ restorasyon kredisi için başvuruları 1 Nisan'da!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, restorasyon kredisi için başvuruları 1 Nisan ile 29 Nisan tarihleri arasında kabul edilecek. TOKİ tarihi yapılar için verilecek kredi limitini bu yıl 150 bin liraya çıkardı.

TOKİ restorasyon kredisi başvuruları 1 Nisan'da başlıyor!

Bugüne kadar 654 restorasyon projesi için yaklaşık 62 milyon lira tahsis eden TOKİ, 1-29 Nisan 2016 tarihleri arasında restorasyon kredisi başvurularını kabul edecek.

TOKİ restorasyon kredi başvuruları bugün başladı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) tarihi TOKi'den yapılan açıklamaya göre unutulmaya yüz tutan, yıkılma ve yok olma tehlikesi bulunan tarihsel değerleri yüksek yapılar için restorasyon kredisi başvuruları bugün başladı.

TOKİ restorasyon kredi başvuru dönemi başladı!

TOKİ bu yıl tarihi yapılar için verilecek kredi üst limitini 140 bin liraya çıkardı. TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, 1-30 Nisan 2015 tarihleri arasında kredi başvurularının kabul edileceğini söyledi.

TOKİ restorasyon kredisi başvuruları 30 Nisan'da sona erecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, 1-30 Nisan 2015 tarihleri arasında restorasyon kredisi başvurularının kabul edileceğini söyledi. Kredi üst limiti bu yıl için 140 bin liraya çıkarıldı.

TOKİ restorasyon kredisi başvuruları yarın başlıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) tarihi yapılar için restorasyon kredisi başvuruları yarın başlıyor. Bu yıl üst limiti 140 bin liraya çıkarılan tarihi yapılar için restorasyon kredisi başvuruları, 30 Nisan'da sona erecek

toki restorasyon kredileri başvuruları Haberi

toki restorasyon kredileri başvuruları


TOKİ’nin restorasyon kredilerine başvurular başladı. Tarihi yapılar için verilecek kredi üst limiti 125 bin TL olacak


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) unutulmaya yüz tutmuş, yıkılma ve yok olma tehlikesi içindeki tarihsel değerleri, sağladığı restorasyon kredileriyle gelecek nesillere kazandırıyor. Bugüne kadar 530 restorasyon projesi için 46 milyon TL kredi tahsis eden TOKİ’nin restorasyon kredilerine başvurular bugün başladı.


TOKİ, 7 Nisan – 2 Mayıs 2014 tarihleri arasında restorasyon kredisi başvurularını kabul edecek. İdare, tarihi yapılar için verilecek kredi üst limitini bu yıl 125 bin TL’ye çıkardı. 


9 yılda 530 kültür varlığına kredi desteği


TOKİ'den yapılan açıklamaya göre TOKİ, sivil mimari örneği, özel hukuka tabi gerçek ve tüzel kişilerin mülkiyetinde bulunan, korunması gerekli tescilli taşınmaz kültür varlıklarının bakımı, onarımı ve restorasyonu için rekor miktarda kaynak...