28 / 03 / 2024

TOKİ Şanlıurfa projeleri

TOKİ Şanlıurfa projeleri

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje 22 Eylül'de ihaleye çıkacak...

TOKİ Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı! Dikkat! Tam 2 bin konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ),  Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı. İşte detaylar...

TOKİ'den Şanlıurfa Karaköprü'ye 620 yeni konut!

Yeni konut üretim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Karaköprü projesi için düğmeye bastı.

TOKİ 50 bin konut Şanlıurfa 2019!

TOKİ 50 bin konut Şanlıurfa 2019 kampanyasında 400 konut yer alıyor. Peki TOKİ Şanlıurfa 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Şanlıurfa 2019 talep dönemi ne zaman bitiyor? İşte TOKİ 50 bin konut Şanlıurfa 2019 detayları...

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 13 bin konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Şanlıurfa Maşuk'taki projelerde incelemelerde bulundu.

Şanlıurfa’da 12 bin 435 konut uygulaması başlatıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Şanlıurfa’da bugüne kadar 12.435 konut uygulaması başlatıldığını söyledi.

Şanlıurfa Maşuk'ta TOKİ projelerinin ihalesi yapıldı!

TOKİ, Şanlıurfa İli Merkez İlçesi Maşuk'ta planladığı 2 dev projenin ihaleleri yapıldı. TOKİ'den konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada, 'Mimari cephe anlayışının yansıtılmasına mümkün olduğunca özen gösterildi' ifadelerine yer verildi.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir başvuruları 2015!

Başvuru bedeli olarak 1.000 TL alınan TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Evleri'nde toplam 467 konut satılıyor. TOKİ Şanlıurfa Viranşehir başvuruları 2015 ise haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm kapsamında 463 dükkan yaptırıyor!

TOKİ Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi kentsel dönüşüm ve gelişim projesi 1. Etap 6 adet iş yeri, 88 adet ofis ve 463 adet dükkan ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi ihalesi 30 Mart 2015 tarihinde yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir’de 240 ay taksitle! 10 soruda TOKİ Viranşehir

TOKİ, 250 bin Sosyal Konut Projeleri bütününde Şanlıurfa’da da yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Şanlıurfa Merkez’de 240 ay taksit şansıyla! 10 soruda TOKİ Merkez

TOKİ 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Şanlıurfa’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Şanlıurfa Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Şanlıurfa Eyyübiye’de 1.256 tane TOKİ ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları artık başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Şanlıurfa’da da konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ’den Şanlıurfa Ceylanpınar’da 130 tane ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri açıklandığı ilk günden itibaren tüm Türkiye’nin gündeminde. TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

TOKİ Şanlıurfa Birecik’te 2+1 608 bin liraya!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü itibarı ile resmen başlamış bulundu. TOKİ 250 bin Konut Projeleri dahilinde Şanlıurfa’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ Şanlıurfa Birecik Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı! Dikkat! Tam 2 bin konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ),  Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı. İşte detaylar...

TOKİ Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı! O ilçeye 1.750 ucuz konut geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı. Projeler kapsamında 1.750 adet konut inşa edilecek.

TOKİ Şanlıurfa Akabe Emekli Konutları kura satışları!

TOKİ Şanlıurfa Akabe Emekli Konutları kura satışları kapsamında 304 adet konut için hak sahipleri belirlenecek. Projede 293 TL taksitlerle ödeme yapılabilecek.

TOKİ Şanlıurfa Akabe 2016 kura çekilişleri!

TOKİ Şanlıurfa Akabe 2016 kura çekilişleri 9 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek. Toplam 304 dairenin satışa çıkarılacağı projede 240 ay vade imkanı sunuluyor.

Şanlıurfa Akabe TOKİ kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Şanlıurfa Akabe'da 304 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede fiyatlar 88 bin TL'den başlıyor. Peki Şanlıurfa Akabe TOKİ kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Şanlıurfa Akabe kura çekimi!

TOKİ Şanlıurfa Akabe kura çekimi kapsamında başvurular tamamlandı. Daire seçenekleri arasında 2 oda 1 salonların yer aldığı projede aylık taksitler 293 TL'den başlıyor.

TOKİ Şanlıurfa Akabe Emekli Konutları kura çekilişi!

TOKİ Şanlıurfa Akabe Emekli Konutları kura çekilişi kapsamında 304 adet daire satışa sunuluyor. Projede yüzde 12 peşin ödemelerde kalan tutar 180 ay taksitlendiriliyor.

TOKİ Şanlıurfa Merkez 315 konut ihalesi bugün!

TOKİ Şanlıurfa Merkez Küçükler (Akabe) Mevkii 315 adet konut, 1’er adet ticaret merkezi ve camii inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Şanlıurfa projeleri Haberi

TOKİ Şanlıurfa projeleri

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa projesi için start verdi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan son dakika bilgilerine göre, merakla beklenen Şanlıurfa projesi Eyyübiye ilçesinde inşa edilecek.

Şanlıurfalıların yüzünü güldüren TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye projesi, Batıkent Mahallesi'nde inşa edilecek. Projede toplam 603 adet konut yer alacak.

İhale tarihi açıklanan TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye projesinde konutların yanı sıra 10 dükkanlı ticaret merkezi de yer alacak. 

Söz konusu projenin yapım işi ihalesi 22 Eylül 2022 tarihinde saat 15:00'te yapılacak. Yine Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, söz konusu proje yer tesliminden itibaren 550 takvim gününde tamamlanacak. 

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu...