28 / 03 / 2024

toki sarıköy alt gelir başvurusu

toki sarıköy alt gelir başvurusu

TOKİ Balıkesir Gönen Sarıköy projesinde yer alan 6 adet konut kurasız olarak satılıyor. Peki, TOKİ Balıkesir Gönen Sarıköy başvuru dönemi ne zaman başlayacak?

Altın yeni yıla bomba gibi girecek! Altın fiyatlarındaki yükseliş hız kesmiyor! İşte 26 Aralık Salı altın fiyatları

Altın fiyatlarında yükseliş hız kesmedendevam ediyor. Haftanın ikinci işlem gününde ons altın 2064 dolar oldu. Peki bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? 26 Aralık 2023 altın fiyatları.

Altın yükselişe geçti! Yastık altında altını olanlar dikkat! 20 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları güne yükselişle başladı. Altın almak isteyenler güncel altın fiyatlarını anbean takip ediyor. İşte 20 Aralık 2023 altın fiyatları.

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Kıyıda köşede, yastık altında altını olanlar yaşadı! Altın fiyatları fırladı! 25 Kasım 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararının ardından yükselişe geçti. Gram altın 1900 TL olurken diğer altın çeşitleri de adeta fırladı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Kıyıda köşede, yastık altında altını olanlar yaşadı. 25 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Tadilat için başladığı evinin altından 2 bin yıllık yer altı şehri çıktı!

Kayseri'de Mimar Sinan'ın evinin bulunduğu sokakta oturan Mustafa Halıcıoğlu, 5 yıl önce tadilatına başladığı evinin altında 200 metre uzunluğunda 2 bin yıllık yer altı şehri buldu.

Düşük faizli kredi dönemi bitti: Artık yüzde 50’nin altında kredi sunmak zor

Faiz oranlarındaki yüksek artış sonucunda, oranlar yüzde 50 seviyelerine tırmanırken, kredi talebinde ciddi bir azalma yaşandı. Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, insanlara artık yüzde 50'nin altında bir faiz oranıyla kredi sağlamanın gerçekçi olmadığını belirtti. 

Altın şaha kalktı! Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları

Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları bugün şaha kalktı. 1900 doların altına kadar gerileyen ons altın bugün 1903 dolardan işlem görüyor. Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları.

Hatay Altınözü'nde depremzedeler için yapılan köy tipi afet evlerinin inşaatı tam gaz!

Hatay'ın Altınözü ilçesinde köy tipi afet evlerinin inşası tüm hızıyla sürüyor. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Altında fırın olan binalar büyük risk altında! İstanbul'da tam 4 bin binayı fırınlar eritiyor!

Mega kent İstanbul’da altında fırın olan binalar büyük risk altında. Bilim insanları fırınların ısısıyla beton ve demirin yapısının bozulduğunu belirtirken, İstanbul’da binaların altındaki toplamda 4 bin fırının yönetmeliğe uygun yapılmadığı belirtildi.

Gram altın şu an yüzde 50 indirimli! 'Altınımıza sıkı sıkı sarılmalıyız o tarihte gram altın 3 bin lira olacak!' 

Yaptığı tahminlerle çok konuşulan ekonomist Tuna Kaya'dan yeni açıklamalar geldi. Kaya, Gram altın şu an yüzde 50 indirimli! 'Altınımıza sıkı sıkı sarılmalıyız o tarihte gram altın 3 bin lira olacak diye belirtti.

Kıyıda köşede altını olanları İslam Memiş uyardı! Katlanarak artacak!

İslam Memiş, altını olanları uyardı. Kıyı da köşede altını olanlar bunu yaparsa katlanarak artacak. İşte detaylar!

Altın fiyatlarında resmen peş peşe deprem! Bir bir açıklandı, duyanın resmen dünyası yıkıldı! Altını olanlar aman dikkat

Altın fiyatlarında resmen peş peşe deprem... Bir bir açıklandı, duyanın resmen dünyası yıkıldı... Altını olanlar aman dikkat...

Altın fiyatları resmen fırladı! Tüm zamanların en yüksek rakamı şimdi göründü! Acil bakın 31 Aralık 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Altın fiyatları bugün resmen fırladı. Tüm zamanların en yüksek rakamı şimdi göründü! Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu? Acil bakın! 31 Aralık 2022 altın fiyatları.

toki sarıköy alt gelir başvurusu Haberi

toki sarıköy alt gelir başvurusu

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 72 konutluk Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve TOKİ stokunda bulunan 6 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa çıkıyor. 


TOKİ Balıkesir Gönen Sarıköy başvuru dönemi!

TOKİ Balıkesir Gönen Sarıköy başvuru dönemi 08 Ağustos – 30 Eylül 2016 tarihleri olarak belirlendi. Projedeki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş’nin Gönen şubesi aracılığıyla yürütülecek.


Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile bunların Dul ve Yetimlerinde; Konutlar yüzde 10 peşin 240 ay vadeli sabit taksit ödemeli ve taksit başlangıçları teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlayacak şekilde satılacak.



Satış duyurusu için