25 / 04 / 2024

toki taksitleri artacak mı

toki taksitleri artacak mı

TOKİ konutları geri ödeme planlarına göre; Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda iki kez değerleme yapılıyor. Ödenecek taksitler bu değerleme oranları ile hesaplanıyor. Peki, TOKİ taksitleri ne kadar oldu?

2015'te TOKİ taksitlerinde artış olacak mı?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan açıklamaya göre Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Temmuz 2015'e kadar konut taksitlerinde artış yapmayacak. Artış oranı Maliye ve TÜİK'ten talep ediliyor.

TOKİ taksitlere zam yapmayacak!

TOKİ taksitlere zam yapmayacak. TOKİ Başkanı Ergün Turan, İdarenin satışını gerçekleştirdiği konutlar ve işyerlerinin taksitleri ile borç bakiyelerine Ocak - Haziran 2015 döneminde artış yapmayacağını açıkladı.

TOKİ taksit ödemelerini artırmayacak!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, İdarenin satışını gerçekleştirdiği konutlar ve işyerlerinin taksitlerine ve borç bakiyelerine Ocak - Haziran 2015 döneminde artış yapmayacağını açıkladı. TOKİ taksit ödemelerini artırmayacak.

TOKİ taksitleri artacak mı?

TOKİ taksitleri artacak mı?, TOKİ 2014 taksitleri ne kadar arttı?,TOKİ 2014 artış oranları belli oldu.TOKİ sattığı konutların taksit ve borç bakiyelerinde bir yıl süreyle artış yapmayacak...

TOKİ artış oranları 2014!

TOKİ sattığı konutların taksit ve borç bakiyelerinde bir yıl süreyle artış yapmayacak. TOKİ 2014 taksitleri ne kadar arttı?,TOKİ 2014 artış oranları belli oldu mu?...

2014 TOKİ taksitleri artış oranı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ) “ Ocak – Haziran 2014 ” döneminde yapılacak artış oranlarını belirledi. İşte 2014 TOKİ taksitleri artış oranı...

TOKİ taksitleri ne kadar zamlanacak?

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 'memur maaş artışına' endeksleyerek yaptığı taksitli satışlarda, taksit tutarını yüzde 8,38 artırırken, 'enflasyona endeksli' yaptığı taksitli satışlarda taksit tutarını değiştirmedi.

TOKİ taksitleri ne zaman başlayacak 2023? TOKİ taksidi ne zaman başlar? TOKİ taksitleri ne zaman başlıyor 2023?

TOKİ kuraları hala devam ediyor. Kuralar devam ederken, TOKİ taksitlerinin ne zaman başlayacağı merakla soruluyor. İşte bu konudaki detaylar!

TOKİ müşterek arsa ne demek? TOKİ arsa taksitleri ne zaman ödenmeye başlanacak?

TOKİ arsa satışına dair şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. Bu kapsamda TOKİ müşterek arsa ne demek? TOKİ arsa taksitleri ne zaman ödenmeye başlanacak? Soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

TOKİ Arsa kura çekim tarihi il il belli oldu mu? TOKİ Arsa ödemeleri taksitleri sabit mi kalacak, artacak mı?

Milyonlarca vatandaş TOKİ arsa kurasının ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki, TOKİ Arsa kura çekim tarihi il il belli oldu mu? TOKİ Arsa ödeme planının detayları açıklandı mı?

TOKİ taksit artışı 2023! 2023 TOKİ taksit artışı ne kadar oldu? TOKİ taksitleri ne kadar?

TOKİ’nin İlk Evim İlk İş Yerim Projesi'nin uzun süredir beklenen aylık taksitlerdeki artış oranı açıklandı. İşte detaylar!

TOKİ sosyal konut projesinde taksit artışları belli oldu! Duyan sevinçten havalara uçtu! Taksitler ne kadar artacak? 

TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim Projesi kapsamında aylık taksitlerdeki artış oranı resmen belli oldu. Duyan sevinçten havalara uçtu! Taksitler kadar artacak? 

TOKİ aylık taksitleri ne kadar 2023! TOKİ’de ödemeler nasıl olacak? TOKİ taksitleri ne zaman başlıyor?

TOKİ’ye başvuru yapıp ve kurada ismi çıkan vatandaşlar nasıl ödeme yapacaklarını araştırıyor. İşte TOKİ taksitlerine dair detaylar!

Sosyal konut taksitleri ne kadar artacak? TOKİ Başkanı merakları giderdi

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın detaylarını açıkladığı 7 buçuk milyon vatandaşın başvurduğu ucuz sosyal konut projesiyle ilgili merak edilen noktaları canlı yayında duyurdu. Taksit ödemlerinde artış olacak mı? İllere göre fiyatlar değişecek mi? İşte ayrıntılar...

TOKİ arsa taksitleri sabit mi? TOKİ arsa kampanyası ödeme detayları 2022!

TOKİ arsa 2022 başvuruları yarın itibarıyla başlıyor. Peki TOKİ arsa taksitleri sabit mi? İşte TOKİ arsa kampanyası ödeme detayları 2022...

TOKİ taksitleri sabit mi? Ödemeler ne zaman başlayacak?

TOKİ taksitleri sabit mi? TOKİ sosyal konut 2022 taksitleri ne kadar? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Herkes merak ediyordu belli oldu! TOKİ taksitleri ne kadar artacak?

TOKİ Sosyal Konut Projesi açıklanmasının ardından vatandaşların aklına takılan en büyük soru, taksit fiyatlarının her yıl artıp artmaması oldu. Peki TOKİ evlerinin taksitleri her yıl artacak mı? TOKİ evlerinin taksit artışı ne kadar olacak?

TOKİ taksitleri sabit mi? Taksitler senede kaç kere, ne kadar artacak? Başvurmadan muhakkak okuyun….

TOKİ sosyal konutların detayları açıklandıktan sonra akıllara en çok takılan sorular şunlar oldu. Evlerin taksitleri ne kadar olacak? Taksitleri her yıl artacak mı? Konut taksitlerim her yıl ne kadar artar? Aklınıza takılan bütün taksit detayları bu haberde. İşte Toki taksitleri haberinin detayları.

TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi taksitleri nasıl olacak?

Dar gelirli vatandaşın yüzünü güldürecek ucuz konut projesi olan Sosyal Konut Projesi 2022’nin detayları belli oldu. Peki, TOKİ 2022 taksitleri nasıl ödenecek, zamlanacak mı? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesine dair ödeme plan ayrıntıları..

TOKİ 250 bin sosyal konut projesi taksitleri zamlanacak mı? Taksitler ne kadar olacak?

TOKİ 250 bin sosyal konut projesi kapsamında başvurular başladı. Başvuru yapanlar ya da başvuru yapacak vatandaşalar detayları araştırıyor. "TOKİ taksitleri sabit mi?" sorusunun yanıtı da en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. Peki, TOKİ 250 bin konut projesinde taksitler yükselecek mi, taksit b

toki taksitleri artacak mı Haberi

toki taksitleri artacak mı

TOKİ taksitleri ne kadar oldu?

TOKİ Yoksul grubu ile Alt gelir grubu ödeme planlarına göre; borç bakiyesi ve aylık taksitler her yılın Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda iki kez, bir önceki 6 aylık dönemdeki memur maaş artış oranı, ÜFE ve TÜFE oranlarından en düşük olana göre artırılmaktadır. İlk dönemsel artış, konut teslim tarihine göre  TOKİ tarafından belirlenir. 


Yalnızca altı aylık dönem başları olan Ocak ve Temmuz ayların da ara ödeme yapılabiliyor. Ara ödeme yapanların vadeleri aynı kalmakta, ancak ödedikleri aylık miktarı düşüyor.


Ara ödemelere indirim yapılmamakta, yalnızca borç bakiyesi azaldığından aynı vadede daha düşük aylık taksitler ödeniyor.


2015 yılı ikinci altı aylık dönemde, geri ödemelere aşağıda belirtilen endeksler  uygulanacaktır.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’ndan açılan konut kredilerinin kullanım ve geri ödemelerine uygulanacak artış...