20 / 04 / 2024

TOKİ Tekirdağ Çorlu Nusratiye ve Muhittin kura sonuçları isim listesi

TOKİ Tekirdağ Çorlu Nusratiye ve Muhittin kura sonuçları isim listesi

TOKİ Tekirdağ Çorlu Nusratiye ve Muhittin kura sonuçları isim listesi haberimizde yer alıyor. Nusratiye TOKİ projesinde toplam 500 adet daire yer veriliyor.

Milli Emlak'tan Çorlu'da yüzde 20 indirim ve 8 taksitle konut imarlı arsa!

Çorlu Milli Emlak Müdürlüğü, Tekirdağ Çorlu'da yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsa için yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanı sağlanıyor.

Tekirdağ Çorlu'da satılık 2 iş yeri!

Mülkiyeti S.S. Çorlu Koordine Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi’ne ait olan 2 iş yeri satışa çıkarılıyor. Satış ihalesi 13 Aralık tarihinde yapılacak.

Uysal Green Garden'de hemen teslim 3+1 konutlar!

Uysal Yapı tarafından Tekirdağ Çorlu'da inşa edilen Uysal Green Garden'de hemen teslim 3+1 konutların satışları devam ediyor. Peki Uysal Green Garden'da daire fiyatları ne kadar? Uysal Green Garden fiyat listesi. 

Çorlu Belediyesi'nden büyük fırsat: KDV'den muaf ve imarlı 9 arsa satacak!

Tekirdağ İli Çorlu Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Çorlu ve Ergene'de yer alan 9 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre söz konusu ihale 23 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Tekirdağ projesi için beklenen o tarih geldi! 570 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Dar gelirlileri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu'da 570 yeni konut inşa edecek. 

TOKİ'den Tekirdağlılara müjde! O ilçeye peş peşe 887 konutluk 2 yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

Türkiye'nin 81 ilinde inşa edeceği yeni konut projeleri için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu projelerinin ihale tarihlerini de açıkladı. Projelerde toplam 887 yeni konut yer alacak.

TOKi'den Çorlu'ya yeni proje geliyor! 317 konut için tarih resmen açıklandı!

Türkiye'nin 81 ilinde inşa edeceği yeni konut projeleri için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu projesinin ihale tarihini de açıkladı. Tekirdağ TOKİ projesinde 317 yeni konut yer alacak.

TOKİ’den Tekirdağ Çorlu’da 570 konut!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Projesi’nin ihalesi için düğmeye bastı. İşte detaylar…

TOKİ Tekirdağ'da 23 arsayı satıyor! Yüzde 25 peşinat ve 36 ay vade fırsatıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Tekirdağ'da yer alan 23 adet arsayı, KDV'den muaf, yüzde 25 peşinat ve 36 ay vade fırsatıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Tekirdağ Süleymanpaşa 2022 projesi! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Süleymanpaşa 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Süleymanpaşa projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Tekirdağ Süleymanpaşa 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Tekirdağ Saray 2022 projesi! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Saray 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Saray projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Tekirdağ Saray 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Tekirdağ Muratlı 2022 projesi! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Muratlı 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Muratlı projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Tekirdağ Muratlı 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Tekirdağ Hayrabolu 2022 projesi! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Hayrabolu 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Hayrabolu projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Tekirdağ Hayrabolu 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Tekirdağ Çorlu Nusratiye ve Muhittin kura sonuçları isim listesi Haberi

TOKİ Tekirdağ Çorlu Nusratiye ve Muhittin kura sonuçları isim listesi

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı hayata geçirdiği konutların kura çekilişlerini de gerçekleştiriyor.

50 bin sosyal konut projesi kapsamında inşa edilecek olan Tekirdağ Çorlu Nusratiye ve Muhittin projelerinin kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinin bulunduğu Çorlu Nusratiye TOKİ 2019 projesinde toplam 500 adet konut bulunuyor.

TOKİ Tekirdağ Çorlu Nusratiye ve Muhittin kura sonuçları isim listesi!
TOKİ Tekirdağ Çorlu Nusratiye ve Muhittin kura sonuçları isim listesi henüz belli olmadı. TOKİ Tekirdağ Çorlu Nusratiye ve Muhittin kura sonuçları kazananlar listesi açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Kura sonuçlarının yarın açıklanması beklenen TOKİ Çorlu Nusratiye 2019 projesindeki 2+1 daireler 85 metrekare, 3+1 daireler...