29 / 03 / 2024

toki tokat okul yatırımları

toki tokat okul yatırımları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat'ta 3 yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ'den Tokat'a 3 yeni okul! İhalesi 1 Temmuz'da!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tokat'ta 3 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Tokat Merkez'e 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Tokat İli Merkez İlçesi Kemalpaşa Köyü (Kemalpaşa İlkokulu) 4 Derslikli Eğitim Yapısı ve Pazar İlçesi Merkez Mahallesi (Şehit Hüseyin Kocabaş Ortaokulu) 16 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Tokat'ta 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi 15 Nisan'da!

Tokat İli Merkez İlçesi Kemalpaşa Köyü (Kemalpaşa İlkokulu) 4 Derslikli Eğitim Yapısı ve Pazar İlçesi Merkez Mahallesi (Şehit Hüseyin Kocabaş Ortaokulu) 16 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 15 Nisan 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Tokat'a 3 yeni okul müjdesi!

Tokat İli,Turhal İlçesi, Kayacık Mah 15 Temmuz Şehit Ferhat Koç Kız İHL 16 Derslikli Eğitim Binası, Yeşilırmak A L 16 Derslikli Eğitim Binası, Bahar Mah Gaziosmanpaşa OO 16 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 22 Mart tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Tokat'a 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Tokat İli Merkez İlçesi Güneşli Mahallesi, Reşadiye İlçesi Osmaniye Mahallesi ve Turhal İlçesi Osmangazi Mahallesi 16’şar Derslikli Eğitim Yapıları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Tokat İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak dar gelirlilerin yüzünü güldüren "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Tokat'ta hayata geçirilecek olan 1500 konutun hak sahiplerinin belli olması için kura çekimi de yapıldı.

TOKİ Tokat Yeşilyurt’ta kaç adet konut yapacak?

TOKİ'nin Tokat projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Tokat Yeşilyurt projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Tokat Yeşilyurt TOKİ'ye nasıl başvurulur? Tokat Yeşilyurt TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

5 soruda TOKİ Tokat Sosyal Konut Projesi 2022! Tokat ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Tokat konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Tokat ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

TOKİ Tokat Turhal kura çekilişi ne zaman? İşte merak edilen o tarih!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tokat Turhal projesinin kura tarihini açıkladı. Peki TOKİ Tokat Turhal kura çekilişi ne zaman? İşte o tarih...

TOKİ Tokat'taki 93 konutu satışa çıkardı! Kira öder gibi ev sahibi olabilirsiniz!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tokat Turhal'da yer alan 93 adet konutu satışa çıkardı. Projelerden 120 ay vadeyle konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ Tokat Turhal başvuruları 28 Mart'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tokat Turhal projesinde yer alan 93 adet konutu 28 Mart tarihinde satışa çıkarıyor.

TOKİ Tokat'ta 3 yeni okul inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Erbaa ve Niksar'da 3 yeni okul hayata geçirecek. Projelerin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Niksar ve Erbaa'ya 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat'ta 3 yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ'den Tokat Niksar ve Erbaa'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tokat'ta hayata geçireceği 3 okulun ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Tokat Erbaa ve Niksar'a yeni okul müjdesi!

Yeni yatırımları için ihale ilanlarını yayınlayan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Erbaa ve Niksar'da 3 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Tokat Turhal'da 2 okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Turhal'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Tokat Turhal'a 2 yeni okul müjdesi! İhalesi yarın!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, eğitim yatırımları kapsamında Tokat Turhal'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Tokat Turhal'da 2 yeni okul inşa edecek!

Eğitim yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Turhal'da 2 yeni okul inşa edecek.

toki tokat okul yatırımları Haberi

toki tokat okul yatırımları

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat'ta 3 yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ Tokat yatırımları, Niksar ve Erbaa'da hayata geçirilecek. Merakla beklenen projelerin ihalesi bugün 14:30'da yapılacak.

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şöyle:

İKN    :    2021/212583 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :    Tokat ili,Erbaa İlçesi,Gündoğdu Mah(Atatürk İO)12 Derslikli Eğitim Binası,Tepe Mah(Belediye Anaokulu)4 Derslikli Anaokulu Yapısı,Niksar İlçesi,Şair Emrah Mah(Büyükata İO)12 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi...