29 / 03 / 2024

TOKİ Trabzon projeleri 2021

TOKİ Trabzon projeleri 2021

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat'ta 59 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ortahisar projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Ortahisar 40 konut ihalesi yarın!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da 40 konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Trabzon 53 konut ihalesi 20 Ağustos'ta!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Şalpazarı'nda 53 yeni konut inşa edecek. 

TOKİ'den Trabzon Şalpazarı'na 53 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Dereköy'de 53 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Trabzon 144 konut ihalesi bugün!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden TOKİ, Trabzon İli Maçka İlçesi Esiroğlu Mahallesi 2. Etap 144 Adet Konut ve 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon 2020 kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ Trabzon 2020 kuraları ne zaman çekilecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ Trabzon 2020 projeleri; Merkez, Araklı, Tonya, Sürmene ve Şalpazarı'nda inşa edilecek.

Süleyman Soylu Trabzon projelerini değerlendirdi!

TTSO heyeti, Ankara'da İçişleri Bakanı Soylu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü ve TOKİ Başkanı Turan'ı ziyaret etti. Görüşmede Trabzon projeleri masaya yatırıldı...

TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları bugün son!

46 adet konutun açık satışa sunulduğu TOKİ Trabzon Zağnos Evleri'nde 2+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları bugün son kez kabul edilecek.

Trabzon Zağnos TOKİ başvuruları yarın son!

TOKİ Trabzon Zağnos projesinde toplam 46 adet konutu ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre açık satışa sunuyor. Trabzon Zağnos TOKİ başvuruları yarın son kez kabul edilecek.

TOKİ Trabzon Beşikdüzü'nde hizmet alım işi ihalesi 28 Temmuz'da

TOKİ Trabzon Beşikdüzü kentsel dönüşüm ve gelişim projesi haksahipliği tespit değerleme,uzlaşma görüşmeleri hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi yapım işi ihalesi 28 Temmuz 2015 tarihinde 11.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Van projeleri!

TOKİ Van projeleri kapsamında Van Kevenli Evleri'nde satışa sunulan 48 adet konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. TOKİ Van Kura çekimi 10 Ağustos 2015 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Trabzon Akçaabat başvuruları bugün başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Trabzon Akçaabat 390 Konut Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 2 adet konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Trabzon Akçaabat başvuruları bugün başladı.

TOKİ Trabzon Akçaabat başvuru dönemi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Trabzon Akçaabat 390 Konut Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 2 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Trabzon Akçaabat başvuru dönemi haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Trabzon Zağnos 46 konut başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Trabzon Zağnos Evleri Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilen 46 adet konut açık satışa sunulacak. TOKİ Trabzon Zağnos 46 konut başvuruları bugün başlıyor.

TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Trabzon Zağnos Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilen 46 adet konut açık satışa sunulacak. TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları yarın başlıyor. Başvurular 30 Haziran 2015 tarihine kadar devam edecek.

TOKİ Trabzon Zağnos Konutları başvuruları ne zaman?

TOKİ Trabzon Zağnos Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilen 46 adet konut açık satışa sunulacak. Peki TOKİ Trabzon Zağnos Konutları başvuruları ne zaman?

TOKİ Trabzon Çaykara'da hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi yaptıracak!

TOKİ Trabzon Çaykara'da kentsel dönüşüm ve gelişim projesi hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi yapım işi ihalesi 22 Haziran 2015 tarihinde saat 11:00'da yapılacak.

TOKİ Trabzon Dernekpazarı 28 konut ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Trabzon ili Dernekpazarı ilçesi Zincirlitaş Köyü Merkez Mahallesi'nde 28 adet afet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Trabzon projeleri 2021 Haberi

TOKİ Trabzon projeleri 2021

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Trabzon Akçaabat projesinde 59 adet konut yer alacak. Projenin ihalesi 10 Kasım 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı: 

İKN    :    2021/645171 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent Çankaya/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :    Trabzon İli, Akçaabat İlçesi, Söğütlü/Fatih Mahallesi Jandarma Genel Komutanlığı 59 Adet Konut (Lojman) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi
b) Niteliği, türü ve miktarı    :    Tünel Kalıp Sistemiyle 59 Adet Konut...