19 / 04 / 2024

toki tüik ihale

toki tüik ihale

TOKİ Türkiye İstatistik Kurumu Nevşehir Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası'nın ihalesi bugün saat 14.00'te yapılıyor...

TÜİK Mart ayı verilerini paylaştı! inek sütü miktarı geçen seneye oranla yüzde 6,2 oldu

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Mart ayına ait süt ve süt ürünleri imalatı verilerini paylaştı. Türkiye genelinde toplanan inek sütü miktarı, Mart ayında geçen senenin aynı ayına oranla yüzde 6,2 yükselişle 911 bin 760 tona erişti.

TÜİK verilerine göre 58 milyon kişi 12 bin kilometrekare alanda yaşıyor!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Kent-Kır Nüfus İstatistikleri, 2022 verilerini yayımladı. TÜİK verilerine göre 58 milyon kişi 12 bin kilometrekare alanda yaşıyor.

TÜİK Eski Başkanı Aydemir: ‘Geriye dönük 3-4 senenin düzeltilip çalışan kesimin aylığına yansıtılması lazım’

TÜİK’in açıkladığı düşük enflasyonun halkı yoksullaştırdığını belirten Birol Aydemir, “Geriye dönük 3-4 senenin düzeltilip çalışan kesimin aylığına yansıtılması lazım” dedi. Aydemir, ekonominin bir senede yoluna girebileceğini söyledi.

TÜİK resmen açıkladı: En zengin yüzde 20’nin toplam gelirdeki payı yüzde 48’e yükseldi! 

TÜİK verilerine göre, en yüksek eşdeğer hanehalkı kullanılabilir fert gelirine sahip yüzde 20'lik grubun toplam gelirden aldığı pay 2022 yılında, 2021'e göre 1,3 puan arttı ve yüzde 48'e ulaştı. 

Konut fiyatları düştü mü? TÜİK verileri tek tek açıkladı: Elektrik ve gazdaki indirim fiyatları etkiledi mi?

Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı nisan enflasyon verilerinde ana harcama gruplarından 'konut'un yüzde 1.47 düştüğü dikkat çekti. Peki bu grupta en çok düşüş hangi grupta yaşandı? İşte detaylar...

TÜİK enflasyon rakam beklentisi ne yönde? 2023 Nisan ayı enflasyon oranları açıklanacak mı?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), her ay açıkladığı enflasyon rakamlarıyla birçok ekonomik faktörü etkiliyor. Nisan ayı enflasyon rakamları da merakla bekleniyor. Bu rakamlar, asgari ücret, emekli maaşı ve memur zammı gibi birçok önemli konuya yön veriyor. Peki TÜİK enflasyon rakam beklentisi ne yön

İpotekli konut satışlarında büyük düşüş! TÜİK’ten çok konuşulacak istatistik!

TÜİK Mart 2023 konut satış istatistiklerini açıkladı. Buna göre konut satışları mart ayında yüzde 21,4 oranında düşerken, konut kredilerine 250 bin TL tutarında limit getirildiği iddiası sonrası gelen ipotekli konut satış verileri de dikkat çekti. Mart ayında ipotekli satışlarda da yüzde 16,5 oranın

İş arayanlara müjde! TÜİK acil personel arıyor! İşte şartlar ve detayları!

TÜİK personel aradığını ilan etti. 11 sözleşmeli personelin alınacağı iş arayanları heyecanlandırdı. İşte detaylar!

TÜİK resmen duyurdu! Tam zamanlı 11 personel alınıyor! Başvurmayı sakın unutmayın!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından, kendi bünyesinde çalıştırılmak üzere tam zamanlı istihdam edilmek üzere 11 sözleşmeli bilişim personeli alacağını açıkladı.

TÜİK merakla beklenen verileri açıkladı! Mart ayında en çok onun fiyatı yükseldi! 

TÜİK Mart ayı enflasyonu ile alakalı verileri paylaştı. Açıklanan bilgiler bağlamında en çok ücret yükselişinin %19,90 seviyesi ile dana etinde olduğu kayıtlara geçti. En çok gerileme Karayolları ile şehirlerarası yolculuk taşımacılığında gerçekleşirken rakamlar %6,25 oranında gerileme oldu.

TÜİK enflasyonu yine sokağın gerisinde! Peki, memur ve emekliler temmuz ayında ne kadar zam alacak?

TÜİK mart ayı enflasyon verilerini açıkladı. Bu verilere bakılırsa enflasyon düşüş trendi içerisinde ancak sokaktaki enflasyon daha yüksek. Uzmanlar, TÜİK verilerinin memur ve emeklilere yapılacak temmuz zammı açısından da kritik öneme sahip olduğunu belirtiyor.

Dünyada en yüksek beşinci gıda enflasyonu Türkiye'de! TÜİK verilerine göre; bakın kimleri kimleri geride bırakmışız!

Dünya Bankası'nın "Gıda Güvenliği" raporu şubat ayı sonuçlarına göre, Lübnan'da en yüksek gıda enflasyonu yaşanırken, Türkiye dünya genelinde beşinci sırada yer almaktadır. Raporda ayrıca, küresel gıda enflasyonunun hala yüksek seviyelerde devam ettiğine vurgu yapılmaktadır.

TÜİK tek tek açıkladı: 6 aylık ve daha yukarı yaştaki çocuklar en çok ekmek ve makarnayla besleniyor! 

TÜİK tarafından yapılan açıklamada, 6 aylık ve daha yukarı yaştaki çocuklar en çok ekmek ve makarnayla beslendiği, yalnızca yüzde 12,7'lik kesim her gün et, tavuk ve balık yiyebildiği ortaya çıktı. 

toki tüik ihale Haberi

toki tüik ihale


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ) Türkiye İstatistik Kurumu Nevşehir Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işinin ihalesi bugün yapılıyor.


TOKİ TÜİK Nevşehir Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası'nın ihalesi bugün saat 14.00'te, T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA adresinde yapılıyor. İhalede yer teslim itibariyle 555 iş günü süresi verilmektedir.


İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.



Detaylı bilgi için