20 / 04 / 2024

toki tunceli hozat

toki tunceli hozat

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Tunceli Hozat toplu konut uygulaması kapsamında 2 adet konut; kurasız, başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunuluyor...

Tunceli Hozat TOKİ'de başvurular yarın başlıyor!

2 adet konutun ; kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunulduğu TOKİ Tunceli Hozat'ta başvuru dönemi yarın başlıyor...

TOKİ Tunceli Hozat Konutları'nda 82 bin TL'ye 3+1!

TOKİ Tunceli Hozat Toplu Konutları'nda yer alan 2 adet konut için başvurular 31 Aralık 2012 tarihinde sona eriyor...

TOKİ Tunceli İlk Evim kuraları çekildi! Tunceli TOKİ kura sonucu 22 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak hayata geçirilecek olan "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Tunceli'de de yükselecek olan konutlar için kura çekilişleri gerçekleştirildi.

TOKİ Tunceli projesiyle 214 ucuz konut geliyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tunceli projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Tunceli Merkez 2022 projesi yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Tunceli Merkez ilçesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olabilmek mümkün. İşte TOKİ Tunceli Merkez ilçesinin sosyal konut projesi detayları…

TOKİ Tunceli Mazgirt 2022 projesi yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Tunceli Mazgirt ilçesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olabilmek mümkün. İşte TOKİ Tunceli Mazgirt ilçesi sosyal konut projesi detayları…

TOKİ Tunceli Hozat 2022 projesi yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Tunceli Hozat ilçesinde ayda sadece 2 bin 280 TL taksitle konut sahibi olabilmek mümkün. İşte TOKİ Tunceli Hozat ilçesi sosyal konut projesi detayları…

6 soruda TOKİ Tunceli Sosyal Konut Projesi 2022! Tunceli ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Tüm Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Tunceli 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Tunceli projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Tunceli 2022 hangi ilçelerde yapılacak? 

Belediyeden kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Tunceli İli Hozat Belediye Başkanlığı, Tunceli Hozat Diyap Ağa Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte detaylar...

TOKİ Tunceli projesiyle 214 yeni konut geliyor! İşte ihale tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tunceli projesinin ihalesini 19 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Tunceli Merkez projesi için düğmeye bastı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tunceli Merkez projesi için start verdi. 

TOKİ Tunceli Örenönü 206 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tunceli Örenönü 206 konut ve 8 dükkan ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek. 

TOKİ'den Tunceli Merkez'e 206 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tunceli Merkez'de 206 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Tunceli'ye 206 yeni konut müjdesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tunceli Merkez projesinin ihalesini 18 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Tunceli Ovacık TOKİ konutlarında son durum ne?

Tunceli Ovacık'ta 2017'de TOKİ konutlarının kuraları çekildi. O tarihte inşaatına start verilen TOKİ konutlarının tesliminin 2018'in sonunda yapılması planlanıyordu. Ancak teslimler henüz yapılmadı, vatandaşlar mağdur olduklarını dile getirdi.

toki tunceli hozat Haberi

toki tunceli hozat

Tunceli Hozat projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Hozat Şubesi olacaktır. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 13 Ocak – 31  Mart 2014 tarihleri arasında ilgili bankanın Şubeleri tarafından kabul edilecek.


Tunceli Hozat TOKİ Konutlarında en düşük muhammen bedel 91 bin 480 lira, en yüksek muhammen bedel ise 113 bin 138 lira olarak belirlendi. TOKİ Tunceli Hozat Konutları 'ndan yüzde 15 peşinatla 120 aya varan vade imkanından yararlanılabiliyor.TOKİ Tunceli Hozat başvuruları son gün.


İlanın detayı için