26 / 04 / 2024

toki uşak başvuruları

toki uşak başvuruları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Karahallı orta gelir grubu projesi için başvurular başladı.

Uşak TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Uşak Merkez Kentsel Yenileme Projesi'nde yer alan 27 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Uşak'ta 696 konut inşa ettirecek

Başbakanlık Toplu Konut İdaresinin (TOKİ) Uşak'ta dar gelirli ailelere yönelik gerçekleştireceği 696 konut için ihale tarihini belirlediği bildirildi.

TOKİ Uşak projesi için beklenen tarih geldi! 206 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Uşak projesi için beklenen tarih geldi... 206 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın...

TOKİ Uşak projesinde son dakika! O ilçeye tam 206 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Uşak projesinde son dakika... O ilçeye tam 206 konutluk yeni proje geliyor... İşte TOKİ Uşak projesi detayları...

TOKİ Uşak 2023 projesi için düğmeye bastı! 206 yeni konut bugün ihaleye çıkıyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak Sivaslı projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek. Uşak Sivaslı TOKİ 2023 projesinde toplam 206 adet konuta yer verilecek.

TOKİ İlk Evim başvuruları bugün sona eriyor! 

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan İlk Evim projesi kapsamında başvurular bugün sona eriyor. İşte 7,5 milyonun üzerinde kişinin başvurduğu proje ile ilgili tüm ayrıntılar...

TOKİ Uşak Karahallı alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Karahallı alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

Uşak Karahallı TOKİ orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Karahallı orta gelir grubu projesi için başvurular başladı.

TOKİ Uşak kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak projesinin kura çekimleri bugün yapılacak.

TOKİ Uşak 100 bin konut kuraları yarın çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak 2020 projesinde yer alan konutların hak sahipleri yarın açıklanacak.

TOKİ Uşak Merkez 2020 başvuruları!

TOKİ Uşak Merkez 2020 başvuruları ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. TOKİ Uşak Merkez 2020 başvuruları başladı mı? TOKİ Uşak Merkez 2020  fiyatları ne kadar?

TOKİ Uşak başvuru tarihleri 2019!

TOKİ Uşak başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 30 adet konuta yer veriliyor.

TOKİ Uşak Ulubey başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Ulubey TOKİ 2019 projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

TOKİ Uşak Ulubey alt gelir grubu başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Ulubey alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Uşak Banaz 2019 projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Banaz 31 Ağustos Mahallesi projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

toki uşak başvuruları Haberi

toki uşak başvuruları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Karahallı orta gelir grubu projesinde 19 adet konut bulunuyor.

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, başvuruların başladığı Uşak Karahallı TOKİ 2021 projesinde yer alan konutlar 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Açık satış yöntemiyle satışa çıkan TOKİ Uşak Karahallı orta gelir grubu projesi için başvurular Ziraat Bankası aracılığıyla alınıyor.

TOKİ Uşak Karahallı 2021 projesinde en düşük konut bedeli 175 bin 581 TL, en yüksek konut bedeli 217 bin 206 TL olarak belirlendi.

Yüzde 10 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Uşak orta gelir grubu projesi için ödenecek taksit tutarları 780,36 TL'den başlıyor, 1.629 TL'ye kadar yükseliyor.

120 ay ve 180 ay...