29 / 03 / 2024

toki Yalova Armutlu evleri başvuruları

toki Yalova Armutlu evleri başvuruları

TOKİ Yalova Armutlu'da 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlanan konutlar satışa sunuluyor. Projede daire fiyatları 105 bin 304 TL'den başlıyor. Peki Yalova Armutlu TOKİ başvuruları nasıl yapılıyor?

TOKİ Yalova Armutlu son başvuru tarihi!

TOKİ Yalova Armutlu son başvuru tarihi 12 Kasım 2015 olarak belirlendi. Yüzde 20 peşinde, kalan bedel için 240 ay vade uygulanan projede minimum 2 bin TL başvuru bedeli alınıyor.

Tor Global Yalova projesi resmen başlıyor! Armutlu'ya 612 adet konut ve 249 odalı otel geliyor!

Tor Global İnşaat ve Yatırım A.Ş.'nin merakla beklenen Yalova Armutlu projesi resmen başlıyor. Projede, 612 adet konut ve 249 odalı otel yer alıyor.

Armutlu'da 2 adet arsa satılıyor! Yazlık bölgede metrekaresi 2 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla arsa fırsatı!

Yalova Armutlu Belediyesi, 2 adet arsayı satıyor. Peki Armutlu Bayır Mahallesi'nde yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Tor Global'den 1.5 milyar TL'lik dev karma proje! Yalova Armutlu'ya konut otel ve villa geliyor!

Tor Global İnşaat ve Yatırım A.Ş. Yalova'da konut, villa ve otel projesi için harekete geçti. Projenin maliyetinin 1.5 milyar TL'yi aşması bekleniyor.

TOKİ'den Yalova'ya 717 konutluk yeni proje müjdesi! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yalova projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ Yalova projesinde 717 adet konutun dışında 19 adet dükkan da bulunacak.

TOKİ'den Yalova'ya 717 konutluk yeni proje müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yalova projesinin ihalesi 8 gün sonra gerçekleştirilecek. Yalova TOKİ projesinde toplam 717 konut bulunuyor.

TOKİ Yalova 2023 projesi için yeni tarih açıklandı! 717 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Yalova 2023 projesi için yeni tarih açıklandı. TOKİ'nin 717 konutluk yeni projesi merkez ilçesinde yükselecek.

TOKİ Yalova projesi için beklenen tarih geldi! 117 yeni konutu kaçırmayın!

TOKİ Yalova projesi için beklenen tarih geldi... 117 yeni konutu kaçırmayın... İşte TOKİ Yalova projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Yalova projesinde son dakika! O ilçedeki 117 yeni konut için tarih belli oldu!

TOKİ Yalova projesinde son dakika... O ilçedeki 117 yeni konut için tarih belli oldu... İşte Yalova TOKİ 2023 projesi detayları...

TOKİ Yalova projesiyle tam 717 yeni konut geliyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Yalova projesiyle tam 717 yeni konut geliyor... Bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ Yalova projesi için tarih belli oldu! 717 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Yalova projesi için tarih belli oldu... 717 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ Yalova Merkez 2022 projesi yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Yalova Merkez ilçesi Kazimiye mahallesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olabilmek artık mümkün. İşte TOKİ’nin Yalova Merkez ilçesinin sosyal konut projesi detayları…

TOKİ Yalova Altınova 2022 projesi yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Yalova Altınova ilçesi Hürriyet mahallesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olabilmek artık mümkün. İşte TOKİ’nin Yalova Altınova ilçesinin sosyal konut projesi detayları…

6 soruda TOKİ Yalova Sosyal Konut Projesi 2022! Yalova ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, herkesin merakla beklediği TOKİ Yalova 2022 sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı. Yalova’da TOKİ 2022 kapsamında kaç konut inşa edilecek?

toki Yalova Armutlu evleri başvuruları Haberi

toki Yalova Armutlu evleri başvuruları

Yalova Armutlu Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğinde talep örgütlemesi yöntemiyle geliştirilen Yalova Armutlu Konutları başvuruları 30 Kasım 2015 tarinde sona eriyor.


TOKİ Yalova Armutlu satılık ev fiyatları 105 bin 304 TL ile 149 bin 680 TL arasında değişiklik gösteriyor. Projede 2+1 daireler için 2 bin TL, 3+1 daireler için 4 bin TL başvuru bedeli alınıyor.


Yalova Armutlu TOKİ Konutları ödeme planı kapsamında yüzde 12 peşinatta kalan kısım 180 ay, yüzde 15 peşinatta kalan kısım 216 ay, yüzde 20 peşinatta kalan kısım 240 ay vadelendiriliyor. 


Yalova Armutlu TOKİ başvuruları nasıl yapılıyor?

Toplam 128 adet konutun satışa çıktığı TOKİ Yalova Armutlu'da başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'nin Armutlu şubesi aracılığıyla kabul ediliyor. 


Satış duyurusu için