18 / 04 / 2024

toki yapracık satılık

toki yapracık satılık

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ankara - Yapracık Toplu Konut Uygulaması kapsamında 2 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunuluyor...

TOKİ Ankara Yapracık başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yapracık projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 28 Mayıs'ta başlıyor.

TOKİ Ankara Yapracık başvuruları başladı!

Ankara Yapracık Projesi kapsamında üretilen 5 adet konut 20 Eylül - 30 Aralık 2016 tarihleri arasında açık satış yöntemi ile satışa sunuldu.

TOKİ Ankara Yapracık başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Ankara Yapracık başvuruları bugün başlıyor. Toplamda 5 adet konutun açık artırma usulüyle satışa çıkıyor.

TOKİ Ankara Yapracık başvuruları yarın başlıyor!

Toplamda 5 adet konutun açık artırma usulüyle satışta. TOKİ Ankara Yapracık başvuruları yarın başlıyor...

Ankara Yapracık Toki başvuru!

TOKİ'nin Ankara Yapracık Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilen ve stoklarda yer alan 5 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkarılıyor. İşte, Ankara Yapracık Toki başvuru tarihleri...

Ankara Yapracık TOKİ başvurusu!

Toplamda 5 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede 120 aya kadar vade sağlanıyor. Ankara Yapracık TOKİ başvurusu 20 Eylül'de başlayacak.

TOKİ Ankara Yapracık başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ'nin Ankara Yapracık Toplu Konut Uygulaması projesindeki 5 adet konut kurasız olarak satılacak. Peki, TOKİ Ankara Yapracık başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Afyonkarahisar Dinar satılık!

106 konutluk Afyonkarahisar Dinar TOKİ projesinde 1 cami, 2 ticaret merkezi inşaatları ihalesi yapıldı. İşte, TOKİ Afyonkarahisar Dinar satılık daire seçenekleri..

Kaman TOKİ Evleri satılık!

Kaman TOKİ Evleri satılık fiyatları 140 bin 157 TL'den başlıyor. Toplamda 106 adet daireden oluşan projede 180 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy satılık daire!

Toplam 592 adet konutun satıldığı TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy satılık daire başvuruları 14 Haziran - 15 Temmuz 2016 tarihleri arasında kabul edilecek.

Ilgın TOKİ satılık daire başvuruları!

4 Ağustos'ta kura çekimin gerçekleşeceği Ilgın TOKİ projesinde toplam 609 adet konut yer alıyor. Ilgın TOKİ satılık daire başvuruları...

TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli Evleri satılık!

TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli Evleri satılık başvuru işlemleri 13 Haziran'da başladı ve devam ediyor. Projede toplamda 200 adet daire satışa sunuldu.

Bozüyük TOKİ satılık daire!

TOKİ Bilecik Bozüyük'te bulunan 59 adet Alt Gelir Grubu konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor. Bozüyük TOKİ satılık daire fiyatları 74 bin 352 TL'den başlıyor.

toki yapracık satılık Haberi

toki yapracık satılık

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ankara - Yapracık Toplu Konut Uygulaması kapsamında 2 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunuluyor.



Ankara - Yapracık Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Bilkent Şubesi olacaktır. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 13 Ocak – 31 Mart 2014 tarihleri arasında ilgili bankanın Şubeleri tarafından kabul edilecek.


TOKİ Ankara Yapracık Konutları'nda en düşük konut fiyatı 209 bin 584 lira, en yüksek konut fiyatı ise 213 bin 473 lira olarak belirlendi. 



Detaylı bilgi için