25 / 04 / 2024

toki yenimahalle ihale ilanları

toki yenimahalle ihale ilanları

Yenimahalle ilçesi, istasyon mahallesi 63865 ada, 2 parselin "arsa satış karşılığı gelir paylaşımı" işi ihalesi, "açık ihale usulü" ile yapılacak. İhale dosyası ve ekleri, 2 bin lira karşılığında TOKİ'den alınabilecek.

TOKİ Nevşehir Derinkuyu projesinin ikinci etap ihale tarihi belli oldu!

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde yapımı tamamlanan birinci Etap Toki’nin ardından, 2. Etap için ihale tarihi de belli oldu. 

TOKİ Yenimahalle kura çekimi sonucu 11.06.2019!

TOKİ Yenimahalle kura çekimi sonucu 11.06.2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 ve 3+1 daire tiplerine yer veriliyor.

TOKİ Yenimahalle orta gelir grubunda sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Sivas Yenimahalle orta gelir grubu projesinde yer alan 216 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Ankara Gölbaşı ve Yenimahalle'deki 28 gayrimenkulün ihale tarihi değişti!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan duyuruya göre Ankara Gölbaşı ve Yenimahalle'deki 28 gayrimenkulün ihale tarihi değişti...

TOKİ Yenimahalle konut ve sosyal tesis inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Ankara İli Yenimahalle İlçesi Milli Savunma Bakanlığına Ait Konut ve Sosyal Tesis İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Yenimahalle konut ve sosyal tesis İnşaat ihalesi yarın!

TOKİ Ankara İli Yenimahalle İlçesi Milli Savunma Bakanlığına Ait Konut ve Sosyal Tesis İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Sivas Yenimahalle 762 konut ihalesi bugün!

TOKİ tarafından Sivas Merkez Yenimahalle'de hayata geçirecek olan 762 konut için ihale bugün yapılacak.

TOKİ Sivas Yenimahalle 762 konut ihalesi 15 Mayıs'ta!

TOKİ'nin Sivas Merkez Yenimahalle'de inşa edeceği 762 adet yeni konut için ihale tarihi belirlendi.

Sivas Yenimahalle Emekli Toki kura çekimi 2016!

TOKİ'nin Sivas Yenimahalle 184 Konut Emekli projesi kapsamındaki daireler kurayla satılacak. İşte, Sivas Yenimahalle Emekli Toki kura çekimi 2016 detayları...

Sivas TOKİ Yenimahalle Evleri kura çekiliş detayları!

184 adet dairenin satışa çıkarıldığı TOKİ Sivas Yenimahalle'de konut fiyatları 94 bin 300 TL'den başlıyor. İşte Sivas TOKİ Yenimahalle Evleri kura çekiliş detayları...

Sivas TOKİ Yenimahalle kura çekimi yarın!

Sivas TOKİ Yenimahalle kura çekimi yarın saat 10.00'da gerçekleşecek. Dairelerin 2+1 olarak dizayn edildiği projede 180 aydan 240 aya kadar vade imkanı sunuluyor.

Sivas TOKİ Yenimahalle Evleri kura çekimi 2016!

TOKİ Sivas Yenimahalle Konutları 75 metrekare büyüklüğe sahip. Projede toplamda 184 adet konut emekli vatandaşlar için satışa çıkarılıyor. İşte Sivas TOKİ Yenimahalle Evleri kura çekimi 2016 detayları...

Sivas TOKİ Yenimahalle emekli kura çekilişleri!

Sivas TOKİ Yenimahalle emekli kura çekilişleri için başvurular sona erdi. Dairelerin 75 metrekare büyüklükte tasarlandığı projede fiyatlar 94 bin 500 TL'den başlıyor.

toki yenimahalle ihale ilanları Haberi

toki yenimahalle ihale ilanları


Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Yenimahalle'de taşınmazı, "arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı" yöntemiyle ihale edecek. Konuya ilişkin ihale ilanı, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Yenimahalle ilçesi, istasyon mahallesi 63865 ada, 2 parselin "arsa satış karşılığı gelir paylaşımı" işi ihalesi, "açık ihale usulü" ile yapılacak. İhale dosyası ve ekleri, 2 bin lira karşılığında TOKİ'den alınabilecek. 

Teklif dosyaları, 6 Ocak 2014 saat 15.00'e kadar TOKİ İhale Komisyonu Başkanlığına ulaştırılacak. 


Haber...