26 / 04 / 2024

toki yozgat ihale

toki yozgat ihale

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Yozgat İli Çekerek İlçesi 30 Yataklı Devlet Hastanesi İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 13 Ağustos 2013 Salı günü yapılıyor...

TOKİ Yozgat'ta 424 konut inşaat işi ihalesi bugün!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni 3.etap 424 adet konut inşaatı, altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün yapılıyor...

TOKİ Çorum ve Yozgat'da lise inşaatının ihalesi bugün 14.00'te!

Çorum'da 16 derslikli Kız Meslek Lisesi ve Yozgat'da 600 öğrencilik Ticaret Meslek Lisesi'nin inşaatı ve altyapı çalışmalarının ihalesi bugün yapılıyor...

TOKİ Yozgat ve Çorum'da lise inşaatının ihalesi yarın!

TOKİ Çorum'da Kız Meslek Lisesi ve Yozgat'ta Ticaret Meslek Lisesi'nin inşaat ile altyapı çalışmaları işinin ihalesini yarın yapıyor...

TOKİ Yozgat projeleri için tarih belli oldu! Bu 2  ilçeye 245 ucuz konut müjdesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Yozgat projelerinin ihale tarihlerini de açıkladı. TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, projeler kapsamında 245 ucuz konut inşa edilecek.

TOKİ Yozgat Evleri'nin inşaatı hızlandı!

TOKİ tarafından Yozgat’ın Mutafoğlu Mahallesi'nde inşa edilen 643 konutun yapımı hızla devam ediyor. AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, projeyle ilgili ''22 Nisan'da ihale edilerek, inşaatına başlanıldığı gibi hız kesmeden devam etmektedir’’ açıklamasında bulundu.

TOKİ Yozgat Saraykent Evleri kura tarihi!

86 adet daireden meydana gelen TOKİ Yozgat Saraykent Evleri projesi için kura çekimi yapılacak. Peki, TOKİ Yozgat Saraykent Evleri kura tarihi ne zaman?

TOKİ Yozgat Saraykent kura çekim yeri!

TOKİ Yozgat Saraykent 86 konutluk projede kura çekim işlemi 23 Şubat'ta yapılacak. Peki, TOKİ Yozgat Saraykent kura çekim yeri neresi?

TOKİ Yozgat Aydıncık 94 konut kurası!

Toplamda 94 adet daireden meydana gelecek olan TOKİ Yozgat Aydıncık projesinde daireler için kura çekimi yapılacak. Peki, TOKİ Yozgat Aydıncık 94 konut kurası ne zaman?

TOKİ Yozgat Saraykent 86 konut kurası!

TOKİ Yozgat Saraykent 86 konutluk projesinde konut belirleme kurası için heyecan başladı. Peki, TOKİ Yozgat Saraykent 86 konut kurası ne zaman çekilecek?

TOKİ Yozgat Aydıncık kura çekim günü!

Yozgat Aydıncık Belediyesi ve TOKİ'nin hayata geçirdiği Yozgat Aydıncık projesinde 94 adet daire bulunuyor. Peki, TOKİ Yozgat Aydıncık kura çekim günü ne zaman?

TOKİ Yozgat Aydıncık 2017 kura tarihi!

Yozgat Aydıncık Belediyesi ile TOKİ'nin birlikte inşa ettiği 84 dairelik TOKİ Yozgat Aydıncık projesinde kura heyecanı sardı. İşte, TOKİ Yozgat Aydıncık 2017 kura tarihi...

TOKİ Yozgat Saraykent kura yeri!

TOKİ Yozgat Saraykent projesinde yer alan 86 adet dairenin Konut Belirleme Kurası için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Yozgat Saraykent kura yeri neresi?

TOKİ Yozgat Aydıncık kura çekimi 2017!

94 konutluk TOKİ Yozgat Aydıncık projesindeki daireler için kura çekimi yapılacak. İşte, TOKİ Yozgat Aydıncık kura çekimi 2017 tarihi...

TOKİ Yozgat Saraykent 2017 kurası!

86 adet dairenin kuralı olarak satışa sunulacağı TOKİ Yozgat Saraykent'te kura heyecanı başladı. Peki, TOKİ Yozgat Saraykent 2017 kurası ne zaman?

TOKİ Yozgat Akdağmadeni 124 konut ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Yozgat’ın Akdağmadeni İlçesi, Oluközü Köyü’nde inşa edilecek 124 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni 124 konut ihalesi bugün!

TOKİ Yozgat İli, Akdağmadeni İlçesi, Oluközü Köyü'nde toplamda 124 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Yozgat Akdağmadeni 124 konut ihalesi bugün.

toki yozgat ihale Haberi

toki yozgat ihale

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Yozgat İli Çekerek İlçesi 30 Yataklı Devlet Hastanesi İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 13 Ağustos 2013 Salı günü saat 14.00'da gerçekleşiyor.


İş süresi 670 takvim günü olan ihalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.


Detaylı bilgi için