29 / 03 / 2024

TOKİ Zonguldak Çaycuma kura çekimi

TOKİ Zonguldak Çaycuma kura çekimi

TOKİ'nin Çaycuma Belediyesi ile birlikte hayata geçirdiği 384 konutluk projede kura çekimi için heyecan başladı. TOKİ Zonguldak Çaycuma kurası yarın çekilecek.

TOKİ Zonguldak Çaycuma 2017 kura!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Zonguldak Çaycuma projesindeki 384 adet konut için kura çekimi yapılacak. Peki, TOKİ Zonguldak Çaycuma 2017 kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Zonguldak Çaycuma 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Çaycuma 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Çaycuma projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Zonguldak Çaycuma 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Zonguldak Çaycuma son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Zonguldak Çaycuma projesinde yer alan 20 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Zonguldak Çaycuma projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Zonguldak Çaycuma projesinde yer alan 20 adet konut için başvurular başladı.

Zonguldak Çaycuma'da 8.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Çaycuma İcra Dairesi, Zonguldak ili, Çaycuma ilçesi, Velioğlu Mahallesi, 0 ada 2049-2050 parselde yer alan fabrikayı 8 milyon 582 bin TL'ye satıyor...

TOKİ Zonguldak Çaycuma kura sonuçları isim listesi!

TOKİ Zonguldak Çaycuma kura sonuçları isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Zonguldak Çaycuma kura sonuçları isim listesi ve Çaycuma TOKİ kura sonucu öğrenme detayları...

TOKİ Zonguldak Çaycuma kura çekimi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Çaycuma 2020 projesinde yer alan 200 adet konutun hak sahipleri bugün belli olacak.

TOKİ Zonguldak Çaycuma 197 konut ihalesi yarın!

Zonguldak İli Çaycuma İlçesi Velioğlu Mahallesi 197 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Zonguldak Çaycuma'ya 197 yeni konut müjdesi!

Zonguldak İli Çaycuma İlçesi Velioğlu Mahallesi 197 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 21 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:30'da yapılacak.

TOKİ Zonguldak Çaycuma 2020 detayları!

TOKİ Zonguldak Çaycuma 2020 detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ Zonguldak Çaycuma 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ Zonguldak Çaycuma 2020 başvuru tarihleri 2020 ne zaman? İşte yanıtlar...

TOKİ Zonguldak Çaycuma kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Çaycuma'da hayata geçirdiği 380 konutun kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Zonguldak Çaycuma Karamusa kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Çaycuma projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

Zonguldak Çaycuma OSB'de hizmet binası ihalesi 28 Eylül'de!

Zonguldak Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından hizmet binası yaptırılacak. Bina yapım işi için 28 Eylül'de ihale gerçekleşecek..

Zonguldak Çaycuma OSB hizmet binası yapım işi ihalesi 17 Ağustos'ta!

Zonguldak Çaycuma OSB, hizmet binası yapım işi için ihale düzenliyor. Hizmet binası yapım işi ihalesi 17 Ağustos'ta gerçekleşecek..

TOKİ Zonguldak Çaycuma kura çekimi Haberi

TOKİ Zonguldak Çaycuma kura çekimi

TOKİ tarafından Zonguldak Çaycuma Projesi dahilinde hayata geçirilen 384 konut için yarın Hak sahipliği Belirleme Kurası çekilecek. 


TOKİ Zonguldak Çaycuma kurası yarın!

TOKİ Zonguldak Çaycuma kurası yarın saat 11.30'da Çaycuma Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.


TOKİ Zonguldak Çaycuma projesinde 160 adet B1 tipi 2+1 konut ve 224 adet C tipi 3+1 konut seçeneği bulunuyor.