19 / 04 / 2024

Toki\'de büyük değişim

Toki\'de büyük değişim

Beş yıl önce kapanma noktasına gelen Toplu Konut İdaresi, şimdi ekonominin lokomotiflerinden biri oldu. TOKİ ne yaptı da büyük bir değişim yaşadı?

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan büyük deprem için saat verdi!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan  son 100 yılda depremlerin en çok hangi saatte olduğunu açıklayarak büyük deprem için saat verdi. İşte Ercan'ın açıkladığı o saatler...

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Beklenen büyük deprem için İstanbul'da kayda değer çalışma yapılmadı!

Beklenen büyük İstanbul depremi tüm Marmara bölgesini tedirgin ederken, alınan önlemler de tartışma konusu oluyor. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, büyük deprem için kayda değer bir çalışma yapılmadığının altını çizdi.

YapıKredi ve Trendyol'dan büyük fırsat! Bunu yapan tam 1.000 TL puan kazanıyor! Son gün 22 Ekim! 

YapıKredi ve Trendyol büyük bir işbirliğine imza attı. Trendyol’dan yönlenerek mobilden Yapı Kredili olanlara 1.000 TL puan fırsatı sunuluyor. İşte detaylar...

Deprem uzmanı Ahmet Ercan'dan Silivri depremi açıklaması: Marmara gergin mi? Büyük deprem için güç birikti mi? 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, dün akşam saatlerinde Marmara'da meydana gelen 3.1'lik depremi değerlendirdi. Peki Marmara gergin mi? Büyük deprem için güç birikti mi? İşte deprem uzmanının o açıklaması...

Gram altında önümüzdeki iki hafta içinde büyük değişiklikler bekleniyor!

İslam Memiş'in son altın analizi ve önümüzdeki 2 haftalık beklentileri, altın piyasasıyla ilgilenen yatırımcılar için büyük bir değer taşımaktadır. Ancak, altın fiyatlarını etkileyen sayısız faktör olduğunu unutmamak gerekir ve bu sebeple geleceğe dair kesin tahminlerde bulunmak zordur.

Altında büyük deprem için tarih verildi! Gram altın o gün tam anlamıyla 2.500 TL olacak! Hazır olun

Orta Vadeli Program’ı (OVP) değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı altında bnüyük deprem için tarih verdi. Gram altının 2.500 lira olacağını söyleyen Memiş, yatırımcıları uyardı.

Dev banka büyük değişim için tarih verdi! Gram altını olanlar hemen buraya baksın! 12 Ağustos 2023 altın fiyatları!

Altın fiyatları, milyonlarca kişinin yakından takip ettiği bir konu haline geldi. Fiyatlardaki günlük değişiklikler ve uzman yorumları büyük ilgi görüyor. Alman Commerzbank, altının yıl sonu tahminini paylaşarak dikkatleri üzerine çekti.

Demir fiyatlarına büyük indirim! 1 ton inşaat demir fiyat listesi sil baştan değişti! 13 Temmuz 2023 demir fiyatları

Temmuz ayı ile birlikte rekor seviyelere yükselen demir fiyatlarına büyük indirim geldi.  1 ton inşaat demir fiyat listesi sil baştan değişti! Demir fiyatları ne kadar oldu? 13 Temmuz 2023 demir fiyatları.

Bankalarda adeta büyük deprem! İhtiyaç kredisi faizleri de değişiyor! İşte banka banka son dakika faiz oranları!

Bankalarda adeta büyük deprem... İhtiyaç kredisi faizleri de değişiyor... İşte banka banka son dakika faiz oranları...

Piyasa Kahini İslam Memiş altın ve dolarda büyük deprem için tarih verdi! Bunlar daha rekor değil

Piyasa Kahini İslam Memiş, altın ve dolarda büyük deprem için tarih vererek son günlerde görülen rakamların rekor olmadığını söyledi. 

Hyundai Bayon’un mayıs ayı fiyatlarında büyük değişiklik! Hyundai Bayon’a hatırı sayılır bir zam yapıldı!

Hyundai Bayon'un 2023 yılı mayıs ayı fiyatlarında büyük bir değişiklik yaşandı. Hyundai Bayon'un yeni fiyatına hatırı sayılır bir zam yapılırken, yeni fiyatları görenler gözlerine inanamadı. İşte 10 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Cumhurbaşkanı açıkladı! 3 büyükşehirde ücretsiz olacak! İşte o tarih!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 büyükşehir için önemli bir haber verdi. İşte detaylar!

1 lirada büyük değişim! Yeni basımlardaki farkı görenler şaşırdı

2023 yılı basımı 1 liralarda büyük değişim yaşandı. 2016 basımı 1 lira ile gramajı düşürülen 2023 basımı 1 lira ele alındığında ağırlık olarak farkını hissedenler şaşkınlığa uğradı. Buna göre yıllardır 8 gram olan 1 liralar, Mart ayından itibaren darphanede 6 grama indirildi.

Toki\'de büyük değişim Haberi

Toki\'de büyük değişim

 nşaat sektöründeki yüzde 25'lik büyümenin yarısında payı olan TOKİ, 2007'deki konut hedefini de şimdiden 30 bin aştı

BİR zamanlar ancak devlet desteğiyle ayakta durabilen Toplu Konut İdaresi (TOKİ) şimdi ekonominin lokomotif kurumlarından biri oldu. TOKİ'de son 5 yılda devrim niteliğinde gelişmeler yaşandı. Yıllar önce bütçeye yük olduğu gerekçesiyle kapanma noktasına gelen TOKİ, hükümetin aldığı kararlarla adeta küllerinden yeniden doğdu. TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, son yıllarda devletten destek almadan, hükümetin Acil Eylem Planı'ndaki dargelirlileri konut sahibi yapma ve çarpık kentleşmeye son verme politikası çerçevesinde projeler geliştirdiklerine dikkat çekti. Son 4 yılda...