26 / 04 / 2024

TOKİden emekliye ev

TOKİden emekliye ev

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Başbakanımızın müjdelediği 200 bin yeni konutla başta emeklilerimiz olmak üzere, dar gelirli vatandaşlarımızı 250 TL taksitle yuva sahibi yapmak için faaliyetlerimizi hızlandırdık" dedi.

TOKİ'den dar gelirliye 250 lira taksitle ev!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, TOKİ'de yeni bir hamle başlatarak 200 bin yeni konut projesini hayata geçireceklerini söyledi. ''Davutoğlu dar gelirli ve emekliler için 240 ay vadeyle ve sadece 250 lira taksitle ev imkanı sunacağız'' dedi.

TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

Türkiye'nin 81 ilindeki dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKi, yeni projelerine de hız kesmeden devam ediyor. Peki TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

TOKİ'den 26 ilde ucuz konut satışları için tarih verildi...

TOKİ ihtiyaç sahibi olan vatandaşları ev sahibi yapmak için çalışmalarına devam ediyor. TOKİ'den yapılan açıklamada, Ankara, İstanbul, Erzurum, Adana ve toplam 26 ilde ucuz konut satışları için tarih verildiği kaydedildi.

TOKİ'den 43 ile Ekim piyangosu vurdu! 50 bin TL'si olan ev alacak! Yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade fırsatı!

TOKİ'den beklenen müjde geldi. 43 ilde 216 konut ve 17 ilde 393 iş yerini açık artırma ile satışa sunduğunu ilan etti. Bu kapsamda düşük teminatla konut satışı gerçekleştirilecek. 599 bin 999 liraya kadar olan konutların muhammen bedeli için 50 bin TL verilecek.

Uygun fiyata ev ve iş yeri arayanları müjde! TOKİ 43 ilde konut, 17 ilde iş yeri satacak! İşte başvuru tarihi...

Ev ve iş yeri satın almak isteyenlere güzel haber TOKİ'den geldi. TOKİ, 43 ilde konut, 17 ilde iş yeri satışı yapılacağını ilan etti. İşte başvurulara ilişkin tüm detaylar...

O illere TOKİ'den Ekim piyangosu çıktı! Aylık 4.823 lira taksitle kiradan ucuz 2+1, 3+1 evler satılıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından satışa çıkarılan konut satış listesine yeni iller ekledi. O illere TOKİ'den Ekim piyangosu çıktı! Aylık 4.823 lira taksitle kiradan ucuz ev satıyor. İşte detaylar...

Kıyıda köşede 2 bin TL'si olana TOKİ'den yeni ev müjdesi! Başvurular yarın resmen başlıyor! Kaçırmayın!

Kıyıda köşede 2 bin TL'si olana TOKİ'den yeni konut müjdesi geldi. Merakla beklenen proje için başvurular yarın resmen başlıyor...

TOKİ'den ucuz ev almak isteyenlere müjde! 42 ilde 182 konut açık artırması o tarihte! Fiyatlar 568.263 TL'den başlıyor

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 42 ilde 182 adet konutu açık artırma ile satışa çıkaracağını ilan etti. İstanbul ve Ankara dahil olmak üzere toplam 42 ilin bulunduğu proje kapsamında 1+1'den 4+1'e kadar daireler satışa sunulacak. 

TOKİ'den ucuza ev fırsatı! Aylık 2 bin taksitle ev sahibi olabilirsiniz!

TOKİ tarafından yeni bir proje duyuruldu. Projeye göre 2+1 ve 3+1 evler 2.000 TL ile 40.272 TL arasında satılacak. Proje, belirli ilde gerçekleştirilecek olup başvuru tarihleri de duyurulmuştur. Uygun fiyatlarla TOKİ, ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmaz bir fırsat sundu.

TOKİ’den uygun fiyatlı daireler! Ev almak isteyenlere talih kuşu kondu! Zamanınız az hemen başvurun!

TOKİ’den ev sahibi olmak isteyenlere eşi benzeri bulunmayan bir fırsat. İşte yapılması gerekenler!

TOKİ'nin yüzde 25 indirim kampanyası 24 Nisan’da başlıyor! Ev, iş yeri, arsa alanlara müjde! Hemen detaylara bakın!

TOKİ'den ev, iş yeri ve arsa almış olan vatandaşlara son dakika müjdesi geldi. TOKİ'nin 2023 indirim kampanyası bu tarihte resmen başlıyor. 

TOKİ'den 1.500 TL taksitle 2+1 ev müjdesi! Son gün bugün! Aman kaçırmayın!

TOKİ'den 1.500 TL taksitle 2+1 ev müjdesi... Son gün bugün... Aman kaçırmayın...

TOKİ’den alınan konutlar ne zaman teslim edilecek?

Sosyal konut projesi kapsamında TOKİ’den ucuz konut alanlar, evlerin ne zaman teslim edileceğini merak ediyor. TOKİ’ye ev için başvuru yapan vatandaşlar evler ne zaman teslim edilecek sorusunun cevabını arıyor. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, konutları 2 yılda bitirip teslim edeceklerini açıkladı.

Emekliye PTT'den tam 50 bin TL! Başvuran alıyor...

PTT’den emekliye 50.000 TL ödeme verilecek. Başvuru yapanlar alacak, uygun faizlerle geri ödenecek. Emekliye düşük faizli kredi kampanyası ile ilgili detaylar haberimizde…

TOKİden emekliye ev Haberi

TOKİden emekliye ev

Emeklilere yönelik çalışmalarını hızlandıran Toplu Konut İdaresi (TOKİ) projelerini hayata geçirmeye başladı. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Başbakanımızın müjdelediği 200 bin yeni konutla başta emeklilerimiz olmak üzere, dar gelirli vatandaşlarımızı 250 TL taksitle yuva sahibi yapmak için faaliyetlerimizi hızlandırdık" dedi. Emekli ve dar gelirli vatandaşları, uygun ödeme koşulları ve 240 ay vade imkânıyla ev sahibi yapma hedefiyle yürüttükleri projeleri hayata geçirmeye başladıklarını belirten Turan, "Özellikle emeklilerimizin konut ihtiyacını dikkate alarak yaptığımız planlamalar doğrultusunda, Anadolu'nun farklı illerinde başlattığımız konut satışlarında emeklilerimize kontenjan ayırıyoruz. Pek çok şehrimizde emeklilerimize özel yüzde 25'ye yakın kontenjanla ve uzun vadeli ödeme koşularıyla konut satışını gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.


Turizm çalışanına da müjde

Farklı sektörlerde çalışan alt gelir grubu vatandaşlara yönelik de çalışmalar yapıldığına dikkat çeken TOKİ Başkanı Turan,...