29 / 03 / 2024

Tolgahan Sayışman ticaret

Tolgahan Sayışman ticaret

Oyuncu Tolgahan Sayışman, ticarette boy göstermeye hazırlanıyor. Büyük yatırımlara imza atacak Sayışman, inşaat sektöründe uluslararası marka olacak.

Sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörlerinde ücretli çalışan sayısı yüzde 2,6 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan rakamlara göre sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörleri toplamında ücretli çalışan sayısı Ekim ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 2,6 artış gösterdi.

Sayı Yapı Test Laboratuvarı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayı Yapı Test Laboratuvarı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Koyunoğlu tarafından kuruldu.

Sayınhan İnşaat Gıda Tekstil Turizm Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayınhan İnşaat Gıda Tekstil Turizm Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Melek Kulusayın ve Şerif Sarıhan ortaklığında kuruldu.

Manıtou Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manıtou Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sait Evran tarafından kuruldu.

Akfen GYO'nun esas sözleşmesi yayınlandı!

Akfen GYO'nun esas sözleşmesinin sermaye artırımı sonrası tadil edilen 8. maddesi kapsamında 21.09.2021 tarihli 10413 sayılı Ticaret Sicil Gazatesinde yayımlanan esas sözleşmesi açıklandı. 

Sayılgan Turizm Gıda Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayılgan Turizm Gıda Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Sayılgan tarafından kuruldu.

Sayılgan Turizm Gıda Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Sayılgan Turizm Gıda Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli  ile Emre Sayılgan tarafından kuruldu.

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi  Anonim Şirketi  Sarıyer’de  50 milyon TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu Ve Onur Soysal tarafından kuruldu.

Say Planlama Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Say Planlama Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nurşen Özer tarafından kuruldu.

Halk GYO'nun genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi!

Halk GYO'nun 31 Mart 2021 tarihinde yapılan 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı sonuçları tescil edilmiş olup, tescil ilanı 29 Nisan 2021 10319 tarih ve sayılı Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlandı.

TSKB GYO'nun bağımsız denetim şirketi seçimi ilan edildi!

TSKB GYO'nun tescil edilmiş olan bağımsız denetim şirketi seçimine ilişkin genel kurul kararı 1 Nisan 2021 tarihli ve 10300 sayılı Ticaret Sicil Gazetesi'nde ilan edildi. 

Tolgahan Sayışman kiracılarından kira almadı!

Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman, pandemi nedeniyle kiracılarından kira almadı.

Tolgahan Sayışman resmen inşaat şirketi kurdu!

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, inşaat sektörüne girdi. Sayışman, yeni şirket kurdu. Hangün Yapı Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Tolgahan Sayışman ticaret Haberi

Tolgahan Sayışman ticaret

Başarılı oyuncu Tolgahan Sayışman, önceki akşam eşi Almeda, oğlu Efehan ve ailesiyle Yeniköy Fiko'da yemek yedi. Takvim'de yer alan habere göre; çıkışta sorulara cevap veren Sayışman, ufak bir kutlama yaptıklarını söyledi. Ünlü oyuncu kutlamanın sebebini ise şöyle anlattı:

"Televizyon ve sinema dışında başka işlerim var. Hem tekstil hem de inşaat alanında büyük yatırımlar yapacağım. Uluslararası bir firma kuracağım." 

Oğlu Efehan hakkında da konuşan Sayışman, şunları söyledi: "Beni çok özlüyor kucağımdan inmiyor. Onu uyutup evden öyle kaçıyorum. Yoksa bırakmıyor."

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi'nin Beykoz'daki 8 milyon TL’lik villası!

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi kiracılarından kira...