19 / 04 / 2024

topkapı Inİstanbul Gala satılık

topkapı Inİstanbul Gala satılık

Inİstanbul Gala Topkapı ödemeleri kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası'nın arsası üzerinde inşa edilen projede konut fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.

Inİstanbul Gala Evleri fiyat listesi!

Inİstanbul Gala Evleri fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında yapılması planlanan projede 30 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala satış fiyatları!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala satış fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 788 adet ünite bulunuyor.

Inİstanbul Gala güncel ödeme tablosu!

Inİstanbul Gala Topkapı'da daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Davutpaşa metro istasyonuna 100 metre mesafede olan projede lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İşte Inİstanbul Gala güncel ödeme tablosu...

Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans lokasyon!

Daire teslimleri 2017 yılında gerçekleşen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans lokasyon bilgisi kapsamında TEM'e 7 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor.

Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans teslim tarihi!

Lokasyon bilgisine göre TEM'e 7 kilometre uzaklıkta yer alan projede 788 adet ticari ünite bulunuyor. Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans teslim tarihi kapsamında 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Inİstanbul Gala daire fiyatları ne kadar?

E-5'e ve metrobüse 1 kilometre uzaklıkta inşa edilen Inİstanbul Gala'da 30 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor. Projede konutların büyüklükleri 48 metrekareden başlıyor. Peki Inİstanbul Gala daire fiyatları ne kadar?

Nef Inİstanbul Gala fiyat listesi!

Nef Inİstanbul Gala fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Toplam 788 adet üniteden meydana gelen projede 2 bin 100 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

Topkapı Inİstanbul Gala satılık konut!

Topkapı Inİstanbul Gala satılık konut tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. TEM'e 7 kilometre uzaklıkta bulunan proje İş GYO ve Nef ortaklığında inşa ediliyor.

Davutpaşa Inİstanbul Gala konut fiyatları!

Davutpaşa Inİstanbul Gala konut fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülen proje İş GYO ve Nef ortaklığında inşa ediliyor.

Topkapı Inistanbul Gala satış ofisi telefon!

Ödemelere göre 30 aya kadar taksit imkanı sağlanan projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Topkapı Inistanbul Gala satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Inİstanbul Gala Rezidans ne zaman teslim?

Inİstanbul Gala'da dairelerin büyüklükleri 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor. Proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Inİstanbul Gala Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Inİstanbul Gala Evleri satış ofisi!

Inİstanbul Gala Evleri satış ofisi ile 444 72 21 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. İş GYO ve Nef ortaklığında inşa edilen proje Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Davutpaşa Inİstanbul Gala satış fiyatları!

İş GYO ve Nef imzası taşıyan Davutpaşa Inİstanbul Gala satış fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası'nın 80 dönümlük arsa alanı üzerinde yükselen projede satışlar devam ediyor.

Topkapı Inistanbul Gala Evleri fiyat!

Konum bilgisine göre TEM'e 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede 788 adet daire bulunuyor. Topkapı Inistanbul Gala Evleri fiyat listesi kapsamında 320 bin TL'den başlıyor.

Davutpaşa Inİstanbul Gala Rezidans!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje konum bilgisine göre Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Davutpaşa Inİstanbul Gala Rezidans Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor.

In İstanbul Gala Topkapı satılık!

In İstanbul Gala Topkapı satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. İş GYO ve Nef ortaklığında inşa edilen proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında bulunuyor.

Nef Topkapı İnİstanbul Gala nerede?

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği Topkapı Inİstanbul Gala Konutları'nda 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.Peki Nef Topkapı İnİstanbul Gala nerede?

İş GYO Topkapı İnİstanbul Gala satış ofisi!

İş GYO Topkapı İnİstanbul Gala satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. İnİstanbul Gala projesi metrobüse 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre mesafede bulunuyor.

İş GYO Topkapı İnistanbul Gala fiyat listesi!

Inİstanbul Gala Konutları İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef ortaklığında inşa ediliyor. İş GYO Topkapı İnistanbul Gala fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Topkapı Inİstanbul Gala ulaşım bilgileri!

Topkapı Inİstanbul Gala ulaşım bilgileri kapsamında proje, eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükseliyor. Teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan projede satışlar devam ediyor.

Inİstanbul Gala Topkapı fiyatları!

Inİstanbul Gala Topkapı fiyatları dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası'nın arsası üzerinde inşa edilen projede yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans!

Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede dairelerin alanları 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiyor.

İş GYO Inİstanbul Gala Rezidans satılık!

İş GYO Inİstanbul Gala Rezidans satılık daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. TEM'e 7 kilometre yakınlıkta olan proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Inİstanbul Gala Topkapı ödemeleri!

Inİstanbul Gala Topkapı ödemeleri kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası'nın arsası üzerinde inşa edilen projede konut fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.

Inİstanbul Gala Topkapı ödeme planı!

Inİstanbul Gala Topkapı ödeme planı kapsamında 30 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. İş GYO ve Nef ortaklığında inşa edilen proje metrobüse 1 kilometre, metroya 100 metre uzaklıkta bulunuyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala satış fiyatları!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala satış fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 788 adet ünite bulunuyor.

Inİstanbul Gala Evleri fiyatları ne kadar?

788 adet daireden meydana gelen Topkapı Inİstanbul Gala Evleri 'nde daire fiyatları dairelerin alan büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Peki Inİstanbul Gala Evleri fiyatları ne kadar?

topkapı Inİstanbul Gala satılık Haberi

topkapı Inİstanbul Gala satılık

Konutların 2017 yılı Aralık ayında teslim edilmesi öngörülen Inİstanbul Gala Davutpaşa'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Proje İş GYO ve Nef işbirliğinde hayata geçiriliyor. 


Inİstanbul Gala Topkapı ödemeleri 30 ay vade farksız taksit imkanı ile yapılabiliyor. Toplam 788 adet üniteden meydana gelen projede dairelerin alanları minimum 48 metrekare, maksimum 308 metrekare olarak tasarlandı. 


Inİstanbul Gala Evleri eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükseliyor. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında olan projede daireler 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


İş GYO Inİstanbul Gala Rezidans konum olarak TEM'e 7 kilometre, Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metroya 100 metre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika, metrobüse 1 kilometre yakınlıkta bulunuyor. 


Inİstanbul Gala Konutları güvenlik, kapalı otopark, mescit, kreş, basketbol sahası, asansör,...