28 / 03 / 2024

Topklapı İnistanbul projesi

Topklapı İnistanbul projesi

411 bin 941 metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen ve 3 bin 565 daireden meydana gelen İnistanbul projesi Topkapı’da yükseliyor. Peki Topkapı İnistanbul projesi ne zaman teslim edilecek?

İnistanbul mimari tasarımıyla dikkatleri çekiyor!

İş GYO ve Nef işbirliğiyle hayata geçirilen İnistanbul projesi mimari tasarımıyla dikkat çekiyor.

Topkapı İnistanbul 2018 yıl sonu değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Merkezefendi Mahallesi'nde  yer alan Topkapı İnistanbul projesi değerleme raporunu yayınladı...

İnistanbul’u ATALIAN yönetecek

8 blok, 2700 konut, fold home alanları ve 27 mağazadan meydana gelen Topkapı İnistanbul projesi ATALIAN Global Services tarafından yönetilecek...

İnistanbul Topkapı'da etap etap teslim tarihi!

4 etap şeklinde tasarlanan Topkapı İnistanbul projesi 2 bin 680 konuttan meydana geliyor. Proje foldhome konsette dizayn ediliyor. İşte İnistanbul Topkapı'da etap etap teslim tarihi...

İnistanbul Topkapı ödeme şartları 2017!

İnistanbul projesi İstanbul Topkapı'da Nef ve İş GYO ortaklığıyla inşa ediliyor. Dört etaptan oluşan projede fiyatlar 469 bin TL'den başlıyor...

İnistanbul Hayat projesi ne zaman teslim?

İnistanbul Hayat projesi 376 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. İstanbul Topkapı'da yükselen İnistanbul Hayat Evleri'nde 48 aya kadar sıfır faizle ödemeler yapılıyor...

Inistanbul Lokal Topkapı'da fiyatlar 345 bin TL'den başlıyor!

İş GYO ve Nef'in yeni projesi İnistanbul'a ön talep döneminde 7 bin 186 kişiden talep geldiği açıklandı. Konutların fiyatı 345 bin liradan başlıyor.

İş GYO Sign of the City Awards'tan 2 ödül aldı!

Ödüllü bir portföye sahip olan İş GYO, değerlendirmeler sonunda Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi projesi ile “En İyi Ofis”, İnistanbul projesi ile “En İyi Mimari Tasarım” kategorilerinde ödül aldı.

Inİstanbul Lokal Projesi satılık daire!

Inİstanbul Lokal Projesi satılık daire alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor. E-5 karayoluna 1 kilometre mesafede olan projede 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

18 soruda Topkapı Inİstanbul Lokal projesi!

Nef ve İş GYO'nun ortaklığıyla hayata geçirilen projede yüzde 1 peşinatla ödemeler yapılıyor. İşte 18 soruda Topkapı Inİstanbul Lokal projesi...

Inistanbul Gala'da 3 haftada 875 ünite satıldı!

Fiyatların 320 bin liradan başladığı, İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’da üç haftada bin 140 üniteden 875’i satıldı.

İş GYO Nef İnistanbul Gala projesi nerede?

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği Topkapı İnistanbul Gala projesi 'nde daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Peki İş GYO Nef İnistanbul Gala projesi nerede?

Topkapı Inistanbul Gala'da 30 Ay 0 Faiz avantajı!

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’da üç haftada bin 140 üniteden 875’i satıldı.Inistanbul Gala Ön talep döneminde 7 binin üzerinde başvuru alarak dikkatleri çekti.

Topklapı İnistanbul projesi Haberi

Topklapı İnistanbul projesi

1. kısımda 1116 bağımsız bölüm, 2. kısımda 752 bağımsız bölüm, 3. kısımda 815 bağımsız bölüm, 4. kısımda 898 bağımsız bölüm bulunan Topklapı İnistanbul projesi Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.


Projede daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Daire fiyatlarının 320 bin TL’den başlangıç gösterdiği Nef İnistanbul projesi kapalı otopark, süs havuzu, yürüyüş yolu, çocuk havuzu ve fitness salonu gibi ortak kullanım alanlarından meydana geliyor.


3 bin 565 dairenin bulunduğu Topkapı İnistanbul Evleri İstanbul Avrupa Yakası Topkapı’da yükseliyor.


Topklapı İnistanbul projesi ne zaman teslim edilecek?

Topklapı İnistanbul projesinin 2018 yılında teslim edilmesi öngörülüyor. 


Nef İnistanbul projesi iletişim 

Telefon: 444 72 21

Web: www.hayatbeklemez.com

Pınar...