27 / 04 / 2024

Topklapı projesi İnistanbul

Topklapı projesi İnistanbul

411 bin 941 metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen ve 3 bin 565 daireden meydana gelen İnistanbul projesi Topkapı’da yükseliyor. Peki Topkapı İnistanbul projesi ne zaman teslim edilecek?

İnistanbul Hayat Evleri Topkapı fiyatlar!

İnistanbul Hayat Evleri Topkapı fiyatları 376 bin liradan başlayarak değişiyor. İş GYO - Nef projesi İnistanbul Hayat Evleri'nde teslimler 2018 yılı sonunda yapılacak...

İnistanbul Hayat projesi ne zaman teslim?

İnistanbul Hayat projesi 376 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. İstanbul Topkapı'da yükselen İnistanbul Hayat Evleri'nde 48 aya kadar sıfır faizle ödemeler yapılıyor...

İnistanbul Hayat basın toplantısı ertelendi!

İş GYO ve Nef’in üçüncü projesi İnistanbul Hayat için 27 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirilecek tanıtım toplantısı, gayrimenkul gündeminin yoğunluğu sebebiyle iptal edildi.

İnistanbul Hayat'ın tanıtım toplantısı 27 Nisan'da!

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk iki projesi İnistanbul Gala ve İnistanbul Lokal’in ardından 3. proje İnistanbul Hayat satışa sunuluyor. İnistanbul Hayat’ın tanıtım toplantısı 27 Nisan Çarşamba günü saat 10.00’da gerçekleştirilecek.

İnistanbul Hayat Davutpaşa fiyatları!

İnistanbul Hayat Davutpaşa fiyatları 376 bin TL'den başlıyor. İş GYO ve Nef Ortaklığı'nın projesi İnistanbul Hayat Evleri'nde 1+1 ve 2+1 daire tipleri yer alıyor...

Inistanbul Lokal Topkapı'da fiyatlar 345 bin TL'den başlıyor!

İş GYO ve Nef'in yeni projesi İnistanbul'a ön talep döneminde 7 bin 186 kişiden talep geldiği açıklandı. Konutların fiyatı 345 bin liradan başlıyor.

Inİstanbul Lokal Projesi satılık daire!

Inİstanbul Lokal Projesi satılık daire alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor. E-5 karayoluna 1 kilometre mesafede olan projede 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

İnistanbul Lokal'de kampanya başladı!

İş GYO ve NEF'in ortak projesi İnistanbul Lokal'de kampanya başladı. Kampanyada, gayrimenkul sektöründe alışılmış reklam kampanyalarından farklı olarak, sadece fiyat ve lokasyona odaklanmak yerine, insani değerlere odaklanıldı.

İnistanbul Lokal'de satışlar 6 ay öne çekildi!

İş GYO ve NEF'in Topkapı'daki projesi İnistanbul Gala'daki hızlı satışın ardından Lokal adlı etap 6 ay erken satışa çıktı. İki projede bugüne kadar toplam 1.211 adet konut satışından 515 milyon lira ciro elde edildi.

İnistanbul Lokal Evleri'nde fiyatlar 345 bin TL'den başlıyor!

İş GYO ve Nef işbirliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’ya yoğun talep gelince, İnistanbul Lokal’in lansmanı öne alındı. 7.186 kişinin ön talepte bulunduğu projede fiyatlar 345 bin TL’den başlıyor.

İnistanbul Lokal Topkapı 6 ay önce satışta!

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’ya gösterilen yoğun ilgi üzerine, İnistanbul Lokal’in lansmanı öne alındı. Ön talep döneminde 7.186 kişinin talepte bulunduğu İnistanbul Lokal’de fiyatlar 345.000 TL’den başlıyor.

18 soruda Topkapı Inİstanbul Lokal projesi!

Nef ve İş GYO'nun ortaklığıyla hayata geçirilen projede yüzde 1 peşinatla ödemeler yapılıyor. İşte 18 soruda Topkapı Inİstanbul Lokal projesi...

Inistanbul Gala'da 3 haftada 875 ünite satıldı!

Fiyatların 320 bin liradan başladığı, İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’da üç haftada bin 140 üniteden 875’i satıldı.

Topklapı projesi İnistanbul Haberi

Topklapı projesi İnistanbul

1. kısımda 1116 bağımsız bölüm, 2. kısımda 752 bağımsız bölüm, 3. kısımda 815 bağımsız bölüm, 4. kısımda 898 bağımsız bölüm bulunan Topklapı İnistanbul projesi Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.


Projede daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Daire fiyatlarının 320 bin TL’den başlangıç gösterdiği Nef İnistanbul projesi kapalı otopark, süs havuzu, yürüyüş yolu, çocuk havuzu ve fitness salonu gibi ortak kullanım alanlarından meydana geliyor.


3 bin 565 dairenin bulunduğu Topkapı İnistanbul Evleri İstanbul Avrupa Yakası Topkapı’da yükseliyor.


Topklapı İnistanbul projesi ne zaman teslim edilecek?

Topklapı İnistanbul projesinin 2018 yılında teslim edilmesi öngörülüyor. 


Nef İnistanbul projesi iletişim 

Telefon: 444 72 21

Web: www.hayatbeklemez.com

Pınar...