24 / 04 / 2024

torbalı devlet hastanesi ihalesi ne zaman

torbalı devlet hastanesi ihalesi ne zaman

Sağlık Bakanı Yardımcısı Agah Kafkas, toplam yatak kapasitesi 680'e çıkarılan Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin bu yıl ağustos, eylül ayı gibi hizmete açılacağını söyledi...

Torbalı Devlet Hastanesi açıldı!

Torbalı Devlet Hastanesi'nin açılış töreni yapıldı. Başbakan Binali Yıldırım, "İlk günkü heyecanımızla İzmir'e hizmet getirmeye, yeni yeni eserler kazandırmaya devam edeceğiz" dedi.

Torbalı Devlet Hastanesi açıldı!

İzmir’in Torbalı ilçesinde, 70 bin metrekare arsa üzerine yapılan 250 yataklı Torbalı Devlet Hastanesi, hasta kabulüne başladı.

Torbalı Devlet Hastanesi Haziran’da açılıyor!

Eskisinden 11 kat daha büyük olacak Torbalı Devlet Hastanesi kapılarını Haziran'da açıyor. Hastanenin açılışını Başbakan Binali Yıldırım gerçekleştirecek.

İzmir Torbalı Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

İzmir İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Bediha Salnur, bölgedeki sağlık yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi. TOKİ tarafından inşa edilen Torbalı Devlet Hastanesi'nin 5 ay sonra açılacağı belirtildi.

Torbalı Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez in "hayallerimden biri " dediği devlet hastanesinde çevre düzenlenmesi ve sel baskınlarına karşı altyapı çalışmaları bitmek üzere. Başkan Görmez" Torbalı Devlet Hastanesi bölgemizde önemli bir eksikliği giderecek"

Torbalı Devlet Hastanesi Mart'ta açılacak!

Torbalılıların yıllardır beklediği yeni devlet hastanesi bitmek üzere. 2014 yılının ilk aylarında ihalesi yapılan 250 yataklı Torbalı Devlet Hastanesi'nde çalışmalar büyük oranda sona ererken, önceki gün hastaneye sürpriz bir ziyaret gerçekleşti

İzmir Torbalı Devlet Hastanesi'ne 21 dükkan yapılacak!

İzmir'in Torbalı ilçesindeki yapımı devam eden 250 yataklı devlet hastanesinin bahçesine, belediye tarafından 'sağlık' temalı 21 dükkan yapılması için proje hazırlandı.

Torbalı Devlet Hastanesi'nin inşaatında son durum!

2014 yılının ilk aylarında ihalesi yapılan 250 yataklı Torbalı Devlet Hastanesi'nde çalışmalar tam gaz devam ediyor. Her türlü zorluğa rağmen hummalı bir şekilde çalışan işçiler şimdilerde hava şartlarının elverişliliğiyle inşaatı daha da ileriye taşıyor.

Torbalı Devlet Hastanesi 2017'de tamam!

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Karayolları 2.Bölge Müdürü Abdülkadir Vuraloğlu ve Torbalı Devlet Hastanesi Başhekimi Şenol Topçu, inşaatı devam eden yeni devlet hastanesi civarında incelemelerde bulundu.

İzmir Torbalı'da 7 bloklu devlet hastanesi yükseliyor!

İzmir'in Torbalı ilçesinde 52 milyon 670 bin liraya mal olacak 250 yataklı devlet hastanesi yükselmeye başladı. 100 kişilik ekip hummalı bir şekilde çalışarak hastaneyi zamanında yetiştirmeye çalışıyor.

Torbalı Devlet Hastanesi'nin inşaatı devam ediyor!

Torbalı'da 52 milyon 670 bin liraya mal olacak 250 yataklı devlet hastanesi yükselmeye başladı. Yağmur, rüzgar, don ve soğuk havaya rağmen 100 kişilik ekip hummalı bir şekilde çalışarak hastaneyi zamanında yetiştirmeye çalışıyor.

Torbalı Devlet Hastanesi 2016 yılında hizmete girecek!

250 yataklı Torbalı Devlet Hastanesi'nin inşaat ruhsatı dün çıktı. Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez'in imzaladığı inşaat ruhsatı, Hastane Başhekimi Op. Dr. Şenol Topçu'ya teslim edildi.

TOKİ İzmir Torbalı'da devlet hastanesi inşa edecek!

İzmir İli Torbalı İlçesi 250 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

torbalı devlet hastanesi ihalesi ne zaman Haberi

torbalı devlet hastanesi ihalesi ne zaman


Kafkas, Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım ile yapımı süren hastanenin inşaat çalışmalarını inceledi.


Hastanenin temelinin 13 ay önce atıldığını ve binanın yüzde 60'ının tamamlandığını belirten Kafkas, normalde 400 yatak olarak planlanan hastanenin kapasitesinin yaptıkları bir çalışmayla 680 kişiye çıkarıldığını dile getirdi.


Urla Devlet Hastanesi'nin 30 Mart öncesinde açılabilecek duruma geleceğini, Çeşme Devlet Hastanesi'nde çalışmaların başladığını ancak resmi temelin atılmadığını ifade eden Kafkas, Gaziemir ilçesindeki hastanenin de bittiğini açılışa hazır olduğunu kaydetti.


Torbalı ve Bornova devlet hastanelerinin ihalesinin yapıldığını, Bayraklı'da yapılacak şehir kampüs hastanesinin de kısa sürede temelinin atılacağını belirten Kafkas, "Toplam 680 yatak kapasiteli Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni bu yıl ağustos, eylül gibi açacağız. Hastane Çiğli ve çevresindeki ilçelere hizmet...