18 / 04 / 2024

Torun Tower satılık daire

Torun Tower satılık daire

Türkiye Gayrimenkul Sektörü’nün en önemli temsilcilerinden Torunlar GYO tarafından Esentepe’de inşa edilen Torun Tower yüksek çevre dostu performansı ile “LEED Gold Sertifikası”nı alarak bu alandaki iddiasını ıspatladı.

Aris Grand Tower satılık ev fiyatları!

Toplam 310 adet daire ve 18 adet ticari birimden oluşan Aris Grand Tower'da 2018 yılının Mayıs ayında yaşam başlayacak. Aris Grand Tower satılık ev fiyatları 299 bin TL'den başlıyor.

AZE Tower satılık daire!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa edilen AZE Tower satılık daire fiyatları 300 bin TL'den başlıyor. Proje Soyak Metro İstasyonu'na 400 metrelik mesafede yer alıyor.

Bornova İkon Tower satılık!

Mart ayında satışa sunulacak olan Bornova İkon Tower projesi 367 adet konuttan meydana geliyor. Bornova İkon Tower satılık daire genişlikleri 75 metrekare ile 174 metrekare arasında değişiyor.

Ümraniye Bilim Tower Evleri satılık!

Ümraniye Bilim Tower Evleri satılık daire fiyatları 340 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projenin 2019 yılının başında teslim edilmesi planlanıyor...

Ankara Veb Tower İncek satılık daire!

Mogan ve Eymir göllerinin manzarasına hakim Veb Tower İncek projesi 86 daireden meydana geliyor. Ankara Veb Tower İncek satılık daire tipleri haberimizde yer alıyor.

Veb Tower satılık!

Toplam 86 konuttan meydana gelen Veb Tower satılık daire tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklı seçeneklerde sunuluyor. Proje Vebtaş Mühendislik İnşaat imzasına sahip.

Güneşli G Tower satılık!

Güneşli G Tower satılık dairelerin fiyatları 370 bin TL'den başlayarak değişiyor. G Tower projesi Eylül 2018'de teslim edilecek...

Koç Tower Suadiye satılık!

Koç Tower Suadiye satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 10 bin liradan başlıyor. Koç Tower Suadiye'de konutlar bu yılın sonunda teslim ediliyor...

Koç Tower Suadiye satılık!

Koç Tower Suadiye satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 10 bin liradan başlıyor. Koç Tower Suadiye'de konutlar bu yılın sonunda teslim ediliyor...

Aris Grand Tower Esenyurt satılık!

Aris Grand Tower Esenyurt satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Ödeme planı kapsamında 36 ay 0 faiz fırsatı sunan proje E5 Otoyoluna 2 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Beylikdüzü Aris Grand Tower satılık!

Beylikdüzü Aris Grand Tower satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Mart ayında satışa çıkacak proje 44 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Nurol Park Güneşli Rezidans satılık!

84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşan proje İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de inşa ediliyor. Nurol Park Güneşli Rezidans satılık daireler 50 aya vade sağlıyor.

Nurol Park Bağcılar satılık ev!

84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşan projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Nurol Park Bağcılar satılık ev teslimleri 2016 yılı Şubat ayı içerisinde yapılacak.

Torun Tower satılık daire Haberi

Torun Tower satılık daire


Torunlar GYO tarafından Esentepe'de insa edilen Torun Tower çevre dostu performansı ile 'Leed Gold Sertifikası'nı aldı. Torun Tower, Leed sertifikasının kriterleri olan sürdürülebilir alanlar, su verimliliği, enerji ve atmosfer, malzeme ve kaynaklar ile ic mekan hava kalitesi alanlarındaki uygulamaları ile sertifikanın sahibi oldu. Torun Tovver'da su kullanımını azaltmak için yüksek verimli sensörlü bataryalar kullanılarak şebeke suyu kullanımında yüzde 45 tasarruf sağlanıyor. Düşük debili rezervuar ve pisuar seçimiyle atık su oluşumu yüzde 50 azaltılarak kanalizasyon sistemlerinin kullanımı...