28 / 03 / 2024

torunlar gyo asansör

torunlar gyo asansör

İstanbul Mecidiyeköy’de 10 işçiye mezar olan Torunlar GYO’ya ait Torun Center’a ilişkin bilirkişi raporunda “ayrıcalıklı yapılaşma hakkı” verildiği kaydedildi.

Şişli'deki asansör kazası davası başlandı!

Şişli'de 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan asansör kazasına ilişkin 4'ü tutuklu 25 sanığın, ''taksirle ölüme sebebiyet vermek''ten 22,5'ar yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı.

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine ise Metin Karakoç atandı. 

Torunlar GYO üç yılda 1.7 milyar TL’lik yatırım yapacak!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, 3 yılda 1.7 milyar TL yatırım yapacaklarını belirtti. Torun, "5. Levet projemizde 3 bin 200 konut tamamlandı. Bu yılın son çeyreğinde 700 konutluk 2. etabın inşaatına ve satışına başlayacağız" dedi...

Torunlar'ın asansör davasında yeni gelişme!

İstanbul Mecidiyeköy’de 6 Eylül 2014'te eski Ali Sami Yen Stadı’nın yerine inşa edilen Torunlar İnşaat’a ait rezidans inşaatında gerçekleşen ve 10 işçinin yaşamını yitirdiği asansör faciası davasında bilirkişi raporu mahkemeye ulaştı.

Torunlar GYO, Halk Yatırım Araştırma model portföyünde!

Halk Yatırım Araştırma Yönetmeni İlknur Hayır Turhan, Torunlar GYO'nun model portföyünde olduğunu söyledi..

Torunlar GYO, 2 yılda 2 milyar liralık yatırım yapacak!

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin ikinci gününde konuşan Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, 2 yıl içerisinde 2 milyar liralık bir yatırım hedefleri olduğunu belirterek "5'inci Levent, Mall of Antalya, Mall of İstanbul'un yanında bir otel ve rezidans bunlar arasında yer alıyor. "diye konuştu.

Torunlar GYO’dan 1.5 milyarlık yatırım!

Torunlar GYO, 2016 yılına dair finansal sonuçlarını ve gelecek dönem beklentileri verilerini açıkladı. Torunlar GYO 1.5 milyarlık yatırım yapmayı planlıyor.

Torunlar'ın asansör kazasında yeni gelişme!

Milli Gazete’nin “Torunlar yaşasın diye evlatlar ölüyor” manşetiyle Türkiye’de vicdanlara seslendiği Mecidiyeköy’deki asansör kazasında yeni gelişme. 10 işçinin hayatını kaybettiği kazada, TOKİ görevlileri hakkında iddianame hazırlandı.

Torunlar GYO'da net kar beklentileri aştı!

Torunlar GYO, 2016 ikinci çeyrekte 75 milyon TL'lik ortalama piyasa beklentisinin ve 70 milyon TL'lik beklentimizin üzerinde 174,6 milyon TL net kâr açıkladı.

Torunlar GYO esas sözleşmesini güncelledi!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Plarformu'nda esas sözleşme metni yayınlandı. Torunlar GYO'nun güncellenen metni şu şekilde...

Torunlar GYO burs programıyla 7 kişiye destek verecek!

Gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketlerinden Torunlar GYO, başlattığı burs programı ile bu yıl 7 kişiye destek vereceğini açıkladı. Torunlar GYO Lisansüstü Burs Projesi'nde destek alacak 7 kişi belirlendi.

Faizdeki düşüşle GYO sektörü de canlanacak!

Faizdeki düşüş eğilimiyle birlikte gayrimenkul sektöründe canlanma yaşanabilir. Söz konusu canlılık GYO sektörüne de yansıyacaktır. Borsada işlem gören GYO firmaları arasında İş GYO ve Torunlar GYO öne çıkıyor.

Torunlar GYO sorumluluk beyanı yayınladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamada Torunlar GYO sorumluluk beyanı yayınladı.

Torunlar GYO, burs programına bu yıl da devam ediyor!

İnsanı ve hayatı merkeze alan AVM, eğlence alanları, konut, ofis ve otel gibi yaşam merkezleri geliştirme konusunda Türkiye’nin en yenilikçi Torunlar GYO, sektöre nitelikli işgücü kazandırmak amacıyla başlattığı burs programını bu yıl da sürdürüyor.

torunlar gyo asansör Haberi

torunlar gyo asansör

İleri Haber'den Rıfat Doğan’ın haberine göre, inşaatı devam eden Torun Center ile ilgili 2010 yılında onay verilen imar planlarını yargıya taşıyan Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nin 'yeni planlara' açtığı dava dosyasına geçtiğimiz ay bilirkişi raporu girdi. İstanbul 7. İdare Mahkemesi’ne raporunu sunan 3 kişilik bilirkişi heyeti planlarda “ayrıcalıklı yapılaşma hakkı” getirildiğini kaydetti.


Raporda planların gerekçe ve etkileri çerçevesinde “TOKİ’ye kaynak oluşturmak” dışında amacının olmadığına dikkat çekildi. Sadece söz konusu alana odaklanıldığı ve çevresine vereceği zararın hesaplanmadığı vurgulanan raporda Torun Center inşaatı için kurumlardan eksik görüş alındığı ifade edildi. Raporun sonuç bölümünde Torun Center planlarının bölgede emsal oluşturabileceği ve bu durumda bölgede zaten yüksek olan yapılaşmayı daha da artıtırarak sorunların çözülemez hale getireceğine de dikkat...