26 / 04 / 2024

Torunlar GYO AVM

Torunlar GYO AVM

Torunlar GYO, Mall of İstanbul AVM üzerindeki ipoteği 27 Nisan 2017 tarihinde 150 milyon dolara indirecek.

Torunlar GYO 9 ayda 5 AVM'den 114.2 milyon TL kira geliri elde etti!

Torunlar GYO, 2014 yılı ilk 9 ayına ilişkin finansal sonuçlarını ve gelecek dönem beklentilerini açıkladı. Torunlar GYO, 9 ayda 204 milyon TL net kâr açıkladı. Torunlar GYO, Mall of İstanbul hariç, AVM kira gelirlerinde geçen yıla oranla yüzde 10.4 artış

Torunlar GYO'nun 2012 yılı net kazancı 337 milyon TL!

Torunlar GYO, SPK standartlarına uygun olarak hazırlanan konsolide mali tablolara göre 2012 yılında net kârını yüzde 90 oranında artırarak 337 milyon TL net kâr açıkladı...

Torunlar GYO Zafer Plaza AVM'nin değeri belli oldu!

Torunlar GYO tarafından, Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Şehreküstü Mahallesi, Cemal Nadir Caddesi üzerinde yer alan 6002 ada, 91 parsel bünyesindeki 181 nolu Zafer Plaza Alışveriş Merkezi'nin değerleme raporu yayınlandı.

Torunlar GYO Deepo ve Mall of Antalya AVM yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar GYO, Deepo ve Mall of Antalya 2019 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Torunlar GYO Mall of İstanbul AVM değerleme raporu!

Torunlar GYO'nun Mall of İstanbul AVM projesinin 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Torunlar GYO Bulvar Samsun AVM değerleme raporu!

Torunlar GYO'nun Bulvar Samsun AVM projesinin 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Torunlar GYO Zafer Plaza AVM değerleme raporu!

Torunlar GYO'nun Zafer Plaza AVM projesinin 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Torunlar GYO Torium AVM değerleme raporu!

Torunlar GYO'nun Torium AVM projesinin 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Torunlar GYO Korupark AVM değerleme raporu!

Torunlar GYO'nun Korupark AVM projesinin 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Torunlar GYO 5 yıl vadeli 800 milyon TL'lik kredi kullandı!

Torunlar GYO, İş Bankası'ndan 5 yıl vadeli 800 milyon TL tutarında kredi kullandı. Kredinin teminatını oluşturmak üzere şirketinin maliki bulunduğu Mall of İstanbul AVM isimli taşınmazı ipotek ettirdi.

Torunlar GYO ile TRN AVM birleşme bildirimini yayınladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile TRN Alışveriş Merkezleri Yatırım ve Yönetim Anonim Şirketi birleşti. Torunlar GYO ile TRN AVM birleşme bildirimini yayınladı.

Torunlar GYO ile TRN AVM birleşme sözleşmesini imzaladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile TRN Alışveriş Merkezleri Yatırım ve Yönetim Anonim Şirketi birleşti.Torunlar GYO - TRN AVM birleşme sözleşmesini imzaladı.

Torunlar GYO Depo AVM ve Mall Of Antalya AVM değerleme raporunu yayınladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Torunlar GYO Depo AVM ve Mall Of Antalya AVM değerleme raporunu yayınladı.

Torunlar GYO, TRN AVM A.Ş. ile birleşiyor!

Torunlar GYO, "TRN Alışveriş Merkezleri Yatırım ve Yönetim A.Ş." ile bütün aktif ve pasifi ile birlikte "devir alan" sıfatı ile birleştirilmesi işlemine ilişkin olarak bugün SPK'ya başvuru yaptı.

Torunlar GYO, burs programına bu yıl da devam ediyor!

İnsanı ve hayatı merkeze alan AVM, eğlence alanları, konut, ofis ve otel gibi yaşam merkezleri geliştirme konusunda Türkiye’nin en yenilikçi Torunlar GYO, sektöre nitelikli işgücü kazandırmak amacıyla başlattığı burs programını bu yıl da sürdürüyor.

Torunlar GYO AVM Haberi

Torunlar GYO AVM

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Mall of İstanbul AVM üzerinde 31 Mayıs 2011 tarih 5995 yevmiye numarası ile 300 milyon dolar bedelle Türkiye İş Bankası A.Ş. lehine tesis edilmiş olan ipoteğin bütün şartları saklı kalmak kaydıyla, 27 Nisan 2017 tarihinde ipotek tutarı 150 milyon dolara indirdi. 


Açıklama:

Mall of İstanbul Avm üzerinde 31/05/2011 tarih 5995 yevmiye numarası ile 300.000.000 USD bedelle Türkiye İş Bankası A.Ş. lehine tesis edilmiş olan ipoteğin bütün şartları saklı kalmak kaydıyla, 27.04.2017 tarihinde ipotek tutarı 150.000.000 USD ‘ye...