19 / 04 / 2024

Transform Fikirtepe basın toplantısı

Transform Fikirtepe basın toplantısı

Obaköy Gayrimenkul ve Haldız İnşaat işbirliğiyle gerçekleştirilen Transform, Fikirtepe’de gerçek dönüşümün temellerini atmaya hazırlanıyor.

Transform Fikirtepe'deki 30 bağımsız bölümün değeri belli oldu!

Vakıf GYO Transform Fikirtepe projesindeki 30 adet bağımsız bölümün KDV hariç değeri 55 milyon TL, KDV dahil değeri ise 55 milyon 550 bin TL olarak belirlendi.

Fikirtepe mağdurları Kadıköy'de basın açıklaması yapacak!

Kadıköy Fikirtepe'de evlerine kavuşamayan ve mağdur olan vatandaşlar bugün Kadıköy Rıhtım'da bir basın açıklaması yapacak.

Transform Fikirtepe'de iş kazası! 1 ölü!

Haldız İnşaat’ın İstanbul Fikirtepe’deki Transform Fikirtepe projesinin inşaatında iş kazası meydana geldi. Kazada bir işçi hayatını kaybetti.

Vakıf GYO'dan Transform Fikirtepe'den 24 milyonluk satın alma!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Fikirtepe'de inşa edilen Transform Fikirtepe'den 24 milyonluk 30 adet gayrimenkul satın aldı...

Transform Fikirtepe: Çünkü burada proje sensin‎!

Obaköy Gayrimenkul ve Haldız İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Transform Fikirtepe fiyatları 610 bin TL'den başlıyor. Proje 1.080 daire ve 12 adet ticari birimden meydana geliyor. 

Transform Fikirtepe'de 5 yıla kadar sıfır faizle ödeme!

Transform Fikirtepe projesi Obaköy Gayrimenkul ve Haldız İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede 5 yıla kadar sıfır faizle ödeme fırsatı sunuluyor...

Kadıköy Transform Fikirtepe fiyatları 2017!

Kadıköy Transform Fikirtepe fiyatları 2017 güncel listeye göre daireler 610 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede konutların yanı sıra ticari alanlara da yer veriliyor...

Transform Fikirtepe Evleri 2017 fiyat listesi!

​​​​​​​Obaköy Gayrimenkul ve Haldız İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Transform Fikirtepe projesi 1.080 daire ve 12 adet ticari birimden meydana geliyor. İşte Transform Fikirtepe Evleri 2017 fiyat listesi...

Transform Fikirtepe fiyat listesi! İşte ödeme planı!

Obaköy Gayrimenkul ve Haldız İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Transform Fikirtepe projesi  2019 Nisan ayında teslim edilecek. İşte Transform Fikirtepe fiyat listesi! İşte ödeme planı...

Haldız İnşaat Transform Fikirtepe fiyat!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de yükselen Transform Fikirtepe projesi 1.080 daire ve 12 adet ticari birimden oluşuyor. Haldız İnşaat Transform Fikirtepe fiyat listesi 550 bin TL'den başlıyor.

Transform Fikirtepe Evleri satılık!

Obaköy Gayrimenkul ve Haldız İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Transform Fikirtepe projesi 2019 yılı Nisan ayında teslim edilecek. Transform Fikirtepe Evleri satılık daire fiyatları 650 bin TL'den başlıyor.

Transform Fikirtepe ev fiyatları!

Obaköy Gayrimenkul ve Haldız İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Transform Fikirtepe projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Transform Fikirtepe ev fiyatları ne kadar?

Transform Fikirtepe'de kişiye özel ödeme fırsatı!

Ulaşım kolaylığı ile avantaj sağlayan Transform Fikirtepe projesi İstanbul Kadıköy'ün merkezinde yükseliyor. Projede daire ve ticari alanlara yer veriliyor...

Transform Fikirtepe basın toplantısı Haberi

Transform Fikirtepe basın toplantısı

Obaköy Gayrimenkul ve Haldız İnşaat işbirliğiyle gerçekleştirilen Transform, Fikirtepe’de gerçek dönüşümün temellerini atmaya hazırlanıyor.


Kentsel dönüşüm sürecindeki bölgenin en katmadeğerli ve çıtayı yükseltecek projesi olan Transform Fikirtepe, Vakıfbank Emekli Sandıkları tarafından 1988 yılında kurulan Obaköy Gayrimenkul ve 37 yıldır Türkiye’nin farklı noktalarında kalite ve güveni inşa eden Haldız İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Bu projenin detayları 14 Ekim Cuma günü saat 10.00’da düzenlenecek bir basın toplantısıyla...