28 / 03 / 2024

tsb başkanlığına kim seçildi

tsb başkanlığına kim seçildi

TSB açıklamasına göre, Birliğin üyeleri arasında yer alan 61 şirketin oy kullandığı Genel Kurul'da, Groupama Genel Müdürü Ramazan Ülger iki yıl süreyle görev yapmak üzere yeni Başkan seçildi...

Kart, şifre ve kodlar ne zaman KDV'ye tabi olacak? Gelir İdaresi Başkanlığı açıkladı...

Gelir İdaresi Başkanlığı, sanal ya da fiziki ortamda satılan kart, şifre ve kodların kullanımının Katma Değer Vergisi'ne (KDV) tabi olup olmayacağını açıkladı. Katma Değer Vergisi Genel Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ Taslağı'nı kamuoyuna sunuldu.

Yargıtay Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli alıyor! Başvurular yarın başlıyor! KPSS ve YDS puanı olanlar dikkat! 

Yargıtay Başkanlığı tarafından sözleşmeli bilişim personeli alımına ilişkin ilan yayımlandı. Peki Yargıtay Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli alımı başvuruları ne zaman? Şartları neler? İşte detaylar...

Yeni kurulan Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'na 1187 personel alınacak! İşte branşlar ve başvuru şartları!

Resmi Gazete'de bugün yayımlanan karara göre Kentsel Dönüşüm Başkanlığı kurulacak. Bu kapsamda yeni kurulan Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'na 1187 personel alınacak. İşte branşlar ve başvuru şartları...

Diyanet İşleri Başkanlığı tamı tamına 2 bin 450 personel alacak! Açık kadrolar tek tek belli oldu!

Diyanet İşleri Başkanlığı, 2023’te taşra teşkilatında açık olan pozisyonlara 2 bin 450 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Alımlar, sözlü sınav sonucuna göre gerçekleştirilecek.

Türkiye Sigorta Birliği’nin yeni Başkanı açıklandı! Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, TSB Başkanı oldu!

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimler ile sigortacılar yeni başkanını seçti. TSB Başkan Yardımcısı olan Uğur Gülen, birliğin Başkanlık görevine seçildi.

Türkiye'de göçmen sayısı 4 Milyon 893 bin 752'ye ulaştı: Göç İdaresi Başkanlığı açıkladı!

Göç İdaresi Başkanlığı'na göre Türkiye'deki göçmen sayısı 4 milyon 893 bin 752'ye ulaştı. 1169 mahalle yeni yabancı kaydına kapatılırken, İstanbul'da 54 kapalı mahalle bulunuyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı 240 Şube Müdürü Alacak: Başvuru Şartları Nelerdir?

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 240 şube müdürü alınacağı duyurusu yapıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı, taşra teşkilatında mevcut boş pozisyonları doldurmak amacıyla, görevde yükselme sınavı sonuçlarına göre 240 adet şube müdürü alımı yapacak. İşte bu duyuru hakkındaki önemli detaylar...

Merkez Bankası Başkanlığına sürpriz isim! Hafize Gaye Erkan kimdir? Nerelerde görev yaptı?

Merkez Bankası’nın 92 yıllık tarihinde ilk defa bir kadının Başkanlık için adı geçiyor. ABD’de “Müthiş Türk Kızı” olarak anılan Hafize Gaye Erkan’ın yeni dönemde Merkez Bankası Başkanlığı görevine atanacağı iddia ediliyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımı 2023! Diyanet İşleri 4 bin 538 personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

Diyanet İşleri Başkanlığı 4 bin 538 personel alınacak. İşte Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımına dair merak edilen detaylar!

Deprem bağışına vergi indirimi! Gelir İdaresi Başkanlığı resmen açıkladı

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki depremşn ardından 'Türkiye Tek Yürek' yardım kampanyası öncesinde Gelir İdaresi önemli bir adım attı. Vatandaşın bağışlarına da vergi indirimi geliyor.

Borç ödemek için dikkatsiz davranırsanız başınıza bu gelebilir!  Gelir İdaresi Başkanlığı uyardı

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), motorlu taşıtlar vergisi ve trafik cezası ödemeleri ile alakalı sahte internet sitelerine paranızı kaptırılmamasına karşı uyardı.

İş arayanlar dikkat! Milli Saraylar İdaresi Başkanlığına 79 sürekli işçi alınıyor! Son başvuru 15 Ocak 2023!

Cumhurbaşkanlığı’na bağlı Milli Saraylar İdaresi Başkanlığına 79 sürekli işçi alınıyor. 3 Ocak’ta başlayan başvurular 15 Ocak 2023’te sona eriyor.

Milli Saraylar İdaresi Başkanlığına 231 sözleşmeli personel alınıyor! Son başvuru tarihi 15 Ocak 2023!

Cumhurbaşkanlığı Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı 231 sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. İlana son başvuru tarihi ise 15 Ocak 2023. İşte detaylar…

tsb başkanlığına kim seçildi Haberi

tsb başkanlığına kim seçildi


Türkiye Sigorta Birliği'nin (TSB) yeni Başkanı, Groupama Genel Müdürü Ramazan Ülger oldu.


TSB açıklamasına göre, Birliğin üyeleri arasında yer alan 61 şirketin oy kullandığı Genel Kurul'da, Groupama Genel Müdürü Ramazan Ülger iki yıl süreyle görev yapmak üzere yeni Başkan seçildi.


TSB'nin bugün gerçekleştirilen Genel Kurulu'nda, başkan adaylarından Ülger 42, Allianz Sigorta AŞ Üst Yöneticisi Solmaz Altın ise 19 oy aldı. Böylece daha önce TSB Denetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Ramazan Ülger, yeni Birlik Başkanı oldu.


Sigortacılık Kanunu uyarınca yapılan seçimde ayrıca Hayat Dışı Yönetim Komitesi, Hayat ve Emeklilik Yönetim Komitesi ile Denetim ve Disiplin Kurulu üyeleri de belirlendi. Seçimi takip eden 3 gün içinde Seçim Kurulu'na herhangi bir itiraz yapılmadığı takdirde sonuçlar resmi olarak kabul...