26 / 04 / 2024

tugiad ali yücelen

tugiad ali yücelen

TÜGİAD Başkanı Ali Yücelen tüm genç işadamlarını aynı çatı altında birleşmeye davet etti. ASTOP Başkanlığı görevini üstlenen TÜGİAD Ankara Şube Başkanı Barış Aydın da ortak akıl çağrısı yaptı...

Ali Yücelen İşadamlarına dönemsel hassasiyet çağrısında bulundu!

Ali Yücelen, ulusal ve uluslararası gelişmeler ışığında Türkiye ekonomisindeki ve toplumsal/siyasal süreçlerin yönetimindeki hassasiyete dikkat çekerek; toplumun tüm kesimlerinin bu süreci olgunlukla yönetmesi gerektiğini dile getirdi...

Makeinvest İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makeinvest İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Yılmaz, Fatih Esmen ve Muhammet Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

Eksenli İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksenli İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

Parga Yapı Malzemeleri Tekstil Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parga Yapı Malzemeleri Tekstil Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

Naksem Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Naksem Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Ümraniye'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

2024 yılında DASK’ın yerine ZAS geliyor!

Başkent Sigorta Acenteleri Derneği (BASİAD) Başkanı Hacı Ali Yücel, zorunlu deprem sigortasının kapsamının genişletilerek adının Zorunlu Afet Sigortası (ZAS) olarak değiştirileceğini, uygulamanın 2024'ün başında devreye alınacağını söyledi.

Zorunlu Afet Sigortası için tarih belli oldu!

Başkent Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Hacı Ali Yücel, zorunlu deprem sigortasının kapsamının genişletileceğini belirterek, uygulamaya alınacağı tarihi açıkladı. 

Gram altında bu rakam ilk kez verildi! Yıl sonu bu rakamı görecek! Aklınızı başınızdan alacak! Acil bakın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, altın piyasasına yönelik açıklamalarda bulundu. Altında önümüzdeki dönemde bir geri çekilme olup olmayacağı konusunda birtakım değerlendirmelerde bulunan Yıldırımtürk, altının 2 bin TL’yi görebileceğini söyledi.

Altın piyasasının uzmanından öngörüler: Gram altın 2 bin TL'yi aşacak mı?

Altın piyasasının tanınmış isimlerinden olan Mehmet Ali Yıldırımtürk, para piyasaları alanındaki uzmanlığıyla biliniyor. Son zamanlarda yaptığı dikkatli analizler, altın fiyatlarının önemli bir yükselişe doğru ilerleyebileceğine işaret ediyor.

Uzman isimden üst üste korkutan sözler: ‘Bayramdan sonra dolar tam bu kadar olacak!’

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, doların seyrine yönelik açıklamalarda bulundu. Yıldırımtürk, “Bayramdan sonra dolar 25 TL olur” dedi.

Ali Y. Koç Kimdir?

Ali Y. Koç kimdir? Ali Y. Koç’un mesleği nedir? Ali Y. Koç hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

1.500 TL tahmini! Uzman isim gram altın için tarih verdi

Altın fiyatlarında flaş yorum. Piyasa Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk’ten dikkat çeken bir tahmin geldi. İşte o tarih ve rakam...

Altın sahaların tozunu attırmaya geliyor! Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk yeni senaryoyu açıkladı!

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta bankaların iflas kararlarıyla yükselişe geçerken, yeni haftaya düşüşle başladı. Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk ise altında yeni senaryoyu açıkladı!

tugiad ali yücelen Haberi

tugiad ali yücelen

Dünya Gönüllüler Günü, Ankara Sivil Toplum Kuruluşları Platformu ASTOP tarafından düzenlenen gecede kutlandı. Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, eski bakanlar Rüştü Kazım Yücelen, Ali Coşkun, Agah Oktay Güner'in de katıldığı ve ödül aldığı törende, çalışmalarıyla takdir kazanan 100 sivil toplum kuruluşunun temsilcisine ve sivil toplum kuruluşlarına destek veren isimlere Şükran Belgesi ile takdim edildi. Dünya Engelliler Vakfı ve Dünya Engelliler Birliği Başkanı sanatçı Metin Şentürk de ödül aldı.

Ankara Sivil Toplum Kuruluşları Platformu öncülüğünde düzenlenen kutlamada ASTOP Başkanı Veli Sarıtoprak görevini TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Barış Aydın'a devretti. Veli Sarıtoprak yaptığı konuşmada herkese gençleri dinleme ve gençlerin önünü açma çağrısı yaptı. Gecede ortak akıl vurgusu yapan TÜGİAD Ankara Şube...