29 / 03 / 2024

Tuğrul Türkeş kim

Tuğrul Türkeş kim

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Merkezi'ni ziyaret ederek, inşaat sektörünün temel sorunlarını dinledi.

Tuğrul Türkeş müteahhitlerin sorunlarını dinledi!

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Merkezi'ni ziyaret ederek, inşaat sektörünün temel sorunlarını dinledi.

Ayyüce Türkeş'ten soru: Vatandaş olmak için ev alanların kaç eşine vatandaşlık veriliyor?

Yabancıya konut satışı son zamanlarda sık sık gündem oluyor. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş Taş, Meclis'te yaptığı açıklamasında yabancıya konut satışı ile ilgili açıklamalarda bulundu ve bazı sorular yöneltti. 

Caner Bayazıt Emiroğlu kimdir? Caner Bayazıt ne iş yapmaktadır? 

Caner Bayazıt kimdir? Caner Bayazıt'ın eğitim durumu nedir? Caner Bayazıt kariyeri ve eğitim durumu nedir? Caner Bayazıt'ın kim olduğu ve Caner Bayazıt'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Tayfun Bayazıt kimdir? Tayfun Bayazıt ne iş yapmaktadır?

Tayfun Bayazıt kimdir? Tayfun Bayazıt'ın eğitim durumu nedir? Tayfun Bayazıt kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tayfun Bayazıt'ın kim olduğu ve Tayfun Bayazıt'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Kıbrıs'ta yabancılara satılan topraklar TBMM gündeminde!

İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Meclis'te Kıbrıs'ta yabancılara satılan topraklar ile ilgili konuştu. İşte Türkkan'ın o açıklamaları...

Fortuna Çimento İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fortuna Çimento İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuğrul Ulutaş tarafından kuruldu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan duyurdu! Tüm kentlerdeki sağlıksız ve riskli yapı stoku yenilenecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Dünya Şehircilik Günü” kapsamında düzenlenen basın toplantısında konuştu. Karaaslan, "Tüm kentlerimizdeki sağlıksız ve riskli yapı stokunu yenilemekte kararlıyız” dedi.

Şentuğ İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şentuğ İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Tuğrul Şengül tarafından kuruldu.

Şentuğ İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şentuğ İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Tuğrul Şengül tarafından kuruldu.

Tuğrul Fadıllıoğlu kimdir? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Tuğrul Fadıllıoğlu nerede okudu? Arçelik'te hangi görevleri yürüttü? Hangi şirketlerin üst düzey yöneticiliğini yaptı? İşte Tuğrul Fadıllıoğlu hakkında merak edilen tüm detaylar...

Tuğrul Belli kimdir? Hangi bankalarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Tuğrul Belli üniversite ve yüksek lisans eğitimlerini nerede tamamladı? Çalışma hayatına nerede başladı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Tuğrul Belli’nin hayatı...

 ‘Türk Devletleri Teşkilatı gıda ve enerji kriziyle baş etmede önemli bir güç merkezi oldu’

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türk Dünyası İş Forumu’nda konuştu. Bolat, Türk Devletleri Teşkilatı'nın (TDT) yeni konjonktürde oluşturduğu vizyon, proje ve faaliyetlerle artık önemli bir güç merkezi haline geldiğini ifade etti.

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Tuğrul tarafından kuruldu.

Mahmut Asmalı: ‘Türk-Gürcü ekonomik ilişkileri daha da ileriye taşıyacağız’

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Mahmut Asmalı, düzenlenen MÜSİAD Tiflis 1’nci Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda konuştu. Asmalı, Türk-Gürcü ekonomik ilişkileri daha da ileriye taşıyacaklarına inandığını ifade etti.

Tuğrul Türkeş kim Haberi

Tuğrul Türkeş kim

Ak Parti Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı ve Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, İnşaat Müteahhideri Konfederasyonu (İMKON) Genel Merkezi'ni ziyaret ederek, inşaat sektörünün temel sorunlarını dinledi. İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, Genel Sekreter Alaattin Çakır ve diğer üyelerle bir araya gelen Türkeş, inşaat sektörünün temel sorunlarını dinledi. Ziyarette, "Müteahhitlik hizmeti Türkiye ekonomisine yüzde 25 katma değer katan bir sektör olmasına rağmen birçok sorunla boğuşuyor" diye konuşan Tellioğlu, Müteahhitlik Hizmet Yasası'nın defalarca ertelendiğini anımsatarak, bu yasanın çürükleri ayıklamak, sürdürülebilirliği sağlamak için zaruri olduğunu ifade etti. Tellioğlu "Sektördeki çürükler sebebiyle uluslararası arenada prestij kaybı yaşıyoruz. Oluşan güvensizlikten dolayı, teknik şartnameleri hazırlayan Avrupa ülkeleri maddelere kendi inşaat malzemelerini koyarken, biz projenin sadece taşeronluğunu alabiliyoruz" dedi. Tuğrul Türkeş sorunları dinleyip taleplerin yerine getirilmesi için...