11 / 05 / 2024

tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu başkanı deniz karataş

tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu başkanı deniz karataş

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, yabancılara gayrimenkul satışının önünü açan Mütekabiliyet Yasası'yla Türkiye genelinde yaklaşık 1 milyon konut satışı beklendiğini söy

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

M Türker İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

M Türker İnşaat Limited Şirketi Çekmeköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Türker tarafından kuruldu.

Tıtancons İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Tıtancons İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Emre Gülden tarafından kuruldu.

Özka Taahhüt Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özka Taahhüt Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Cahit Özkaya tarafından kuruldu.

Haydaroğlu Mühendislik Proje Yapı Taahhüt Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Haydaroğlu Mühendislik Proje Yapı Taahhüt Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Şile'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Haydaroğlu tarafından kuruldu.

Megaton Mühendislik Müşavirlik Taahhüt Jeoteknik İnşaat G.Menkul Tur.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Megaton Mühendislik Müşavirlik Taahhüt Jeoteknik İnşaat G.Menkul Tur.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Özcan, Ekin Tolga Özcan ve Olcay Özcan ortaklığında kuruldu.

İdealtek Elektrik Mühendislik Proje Taahhüt ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdealtek Elektrik Mühendislik Proje Taahhüt ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Meltem Millligüven tarafından kuruldu.

Cafer Gürcafer: Hükümet tüm kesimlerin huzurunu gözetmeli!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, Ramazan Bayramı dolasıyla mesaj yayınladı. Gürcafer mesajında, bayramın büttün insanlığa huzur getirmesi temennisinde bulundu. 

Sigma Tünelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sigma Tünelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Asım Doruk tarafından kuruldu. 

Elf Taahhüt Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Elf Taahhüt Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Neşe Ocak tarafından kuruldu.

Mebkom Telekomünikasyon Taahhüt Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mebkom Telekomünikasyon Taahhüt Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Korkmaz tarafından kuruldu.

Ferit Şahenk, Çiftçiler Holding ve Türkerler İnşaat'a dava açmış!

Son zamanlarda hem yurt içinde hem de yurt dışında bazı gayrimenkullerini satan Şahenk, hem Çiftçiler Holding hem de Türkerler İnşaat'a proje zamanında teslim edilmediği için dava açmış. Diğer bazı yatırımcılar da dava açmış...

Meday Taahhüt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meday Taahhüt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şirin   Aydın tarafından kuruldu. 

tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu başkanı deniz karataş Haberi

tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu başkanı deniz karataş

Karataş, yaptığı açıklamada, Türkiye'de yılın ikinci çeyreğinde konut satışlarının geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 10.35 artarak 106 bin 35'e ulaştığını belirtti.


Aynı dönemde konut satışlarında bir önceki döneme göre en yüksek artışın yüzde 102.89 oranla Van, Muş, Bitlis ve Hakkari illerini kapsayan bölgede gerçekleştiğini ifade eden Karataş, yüksek artış gösteren diğer bölgelerin ise yüzde 37.33 ile Zonguldak, Karabük ve Bartın, yüzde 30.74 oranıyla Erzurum, Erzincan ve Bayburt, yüzde 27.33 ile Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli ile yüzde 22.40 oran ile Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli bölgeleri olduğunu kaydetti.


Aynı dönemde konut satışlarında bölge düzeyinde bir önceki döneme göre azalma görülen iki bölgenin de yüzde 5.51 ile Bursa, Eskişehir ve Bilecik ile yüzde 3.82 ile Aydın, Denizli ve Muğla illerini kapsayan bölgeler...