20 / 04 / 2024

Tüm Ölçüm Hizmetleri Limited Şirketi Nerede

Tüm Ölçüm Hizmetleri Limited Şirketi Nerede

Tüm Ölçüm Hizmetleri Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Hüseyin Gülşan imzasıyla kuruldu.

EnerjiSA zirveyi bırakmıyor! Elektrik dağıtım yatırımlarında hala lider

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği’nin (ELDER) hazırlamış olduğu 2021 Sektör Raporu’na göre; Toroslar EDAŞ 2021 yılında 1 milyar 486, 2 milyon Türk Liralık yatırım ile Türkiye’deki 21 elektrik dağıtım şirketi arasında en çok yatırım yapmış olan şirket oldu.

Bies Tanıtım Hizmetleri İç Mimari İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bies Tanıtım Hizmetleri İç Mimari İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi  Büyükçekmece’de  10  bin TL sermaye bedeli ile Süha Erata tarafından kuruldu.

Bimtek Yalıtım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Bimtek Yalıtım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Şahin tarafından kuruldu.

Doğuş Tanıtım Hizmetleri ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuş Tanıtım Hizmetleri ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Gök tarafından kuruldu.

Dali İnşaat Elektrik Tekstil Otomotiv Tanıtım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dali İnşaat Elektrik Tekstil Otomotiv Tanıtım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Adil Kafa ortaklığında kuruldu.

Tüm Ölçüm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Tüm Ölçüm Hizmetleri Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Hüseyin Gülşan imzasıyla kuruldu.

Doğalgaz piyasası dağıtım ve müşteri hizmetleri yönetmeliğinde değişiklik!

Doğalgaz piyasası dağıtım ve müşteri hizmetleri yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 18 Kasım 2016 tarihinde 29892 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı..

BKM Gayrimenkul Danışmanlık ve Kurye Dağıtım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

BKM Gayrimenkul Danışmanlık ve Kurye Dağıtım Hizmetleri Limited Şirketi, Mehmet Gökçe ve Hatice Burcu Sarıca ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 28 Haziran'da Kağthane, Hürriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Ten Tanıtım Hizmetleri ve Organizasyon Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Ten Tanıtım Hizmetleri ve Organizasyon Pazarlama Limited Şirketi, Gülten Öztürk tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Beşiktaş, Türk Ali Mahallesi, Nüzhetiye Caddesi'nde kuruldu.

FU İnşaat Yayıncılık ve Yazılım Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FU İnşaat Yayıncılık ve Yazılım Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ergun Çağlar Fırat tarafından 100 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Ümraniye, Tatlısu Mahallesi, Alptekin Caddesi'nde kuruldu.

4K Entegre Tesis Yönetimi Enerji Danışmanlık ve Ölçüm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4K Entegre Tesis Yönetimi Enerji Danışmanlık ve Ölçüm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Berna Öner ve Recep Çalışkan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Esenler, Oruçreis Mahallesi'nde kuruldu.

Isı yalıtımı giderleri kira gelir vergisinden düşürülür mü?

Gelir Vergisi Kanunu gereğince gayrimenkullerin kiraya verilmesinden elde edilen gelirler vergilendiriliyor. Kira gelir vergisi beyanname sürecinde bazı masraflar vergiden düşürülebiliyor. Peki, ısı yalıtımı giderleri kira gelir vergisinden düşürülür mü?

Su yalıtımı bina ömrü ve insan sağlığı için şart!

Tatil sezon yaklaşırken, uzmanlar tatil beldelerinde yıl boyu kapalı kalan yazlıkların sahiplerini, kanserojen etkilerin önüne geçme, bina ömrünü uzatma ve depreme dayanma açısından hayati önemdeki “su yalıtımı” konusunda uyarıyor.

Tüm Ölçüm Hizmetleri Limited Şirketi Nerede Haberi

Tüm Ölçüm Hizmetleri Limited Şirketi Nerede


Tüm Ölçüm Hizmetleri Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Hüseyin Gülşan imzasıyla kuruldu.


Tüm Ölçüm Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; Elektrik, elektronik ve mekanik mühendislik uygulamaları yapmak, elektrik,elektronik, mekanik, basınçlı kap, kaldırma iletme makinaları ölçümleri yapmak, kontroller yapmak, rapor hazırlamak, makina yerleşimleri hazırlamak, çevresel ölçümler yapmak, kişisel maruziyetlerle ilgili ölçümler, testler, muayeneler ve kontroller yapmak, muayene, gözetim ve çevre labaratuvarı faaliyetleri yürütmek, İş Hijyeni Ölçüm, Test ve Analiz yapmak ve belgelendirme hizmetlerinde bulunmak, aracılık hizmetleri sağlamak, eğitim ve seminerler vermek.   Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan gerekli lisans alınarak enerji kaynaklarının üretim tesislerinde elektrik enerjisine dönüştürülmesi için üretim tesisi kurulması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışını yapmak. Elektrik ve ısı üretimine ilişkin buhar tribünleri, gaz...