29 / 03 / 2024

Tümerkan İbiş

Tümerkan İbiş

Gedizler Yapı A.Ş. Ev're Konut Projesi Proje Müdürü olan Tümerkan İbiş kimdir? Ünlü müzisyen İzzet Öz’ün evini restore eden isim olan Tümerkan İbiş hangi işlere imza attı?

23 yılda ne kadar altın üretimi gerçekleşti! Türkiye'de altın madenciliğinin ekonomiye katkısı nedir?

Erzincan'ın İliç ilçesinde bulunan Anagold Çöpler Altın Madeni'nde yığın liç alanının kayması sonucu yaşanan facia sonrasında, Türkiye'de sürdürülen metal madenciliği biçiminin çevresel etkilerinden ziyade ekonomiye olan katkısı da gündemde yerini aldı.

Sas Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sas Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda Ahmet Biçer ve Yavuz Kesmen ortaklığında kuruldu.

Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu: ‘Stratejimiz tüm unsurlarıyla uygulanmaya devam edecek’

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu Merkez Bankası’nın adımlarına yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Kavcıoğlu, “Merkez Bankası, fiyat istikrarının kalıcı ve sürdürülebilir bir biçimse kurumsallaşması için Liralaşma Stratejisi’ni tüm öğeleriyle beraber uygulamaya devam edecek” dedi

Philips Azur GC4909/60 3000 W Buharlı Ütü nerede ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 2 Mart 2023 fiyat listesi

Philips Azur GC4909/60 3000 W Buharlı Ütü, dikey ya da yatay  biçimde çalışarak ,3000 Wattlık motor gücüyle kırışıklıkları gidermeye yardımcı olur.

Süt fiyatı önce üreticiyi sonra vatandaşı vurdu! Fiyatların önüne geçilemiyor

1 litre çiğ sütün maliyeti 2022'ye göre değişti ve yeni mailiyet hesap edildi. Ulusal Süt Konseyi, Ocak 2023 senesinde çiğ süt üretim giderini ilan etti.  Aralık ayı için 8.74 TL fiyat biçilen 1 litre sütün üretim maliyeti Ocak ayında 1 TL'ye civarına çıkarak 9.69 TL'ye çıktı.

Son gün 31 Ocak!.. Yetişen alır! Bu indirimleri kaçırmayın! Süt ürünlerine büyük indirim yaptılar! 

2023 yılında da devam eden ekonomik sorunlar vatandalı bi hayli zora sokuyor. Merketlerin fiyat sabıtlemesi de meseleyi tam anlamıyla çözmüş değil. Buna mukabil et ve süt ürünleri indirim yaparak vatandaşın cebini rahatlatmaya çalışıyor. Peki bu indirimler hangi ürünlerde? İşte o liste

Euro üzerinden satışa çıktı! New Holland TC Serisi Biçerdöverler 19 Ekim 2022 fiyat listesi

Türkiye’de hareketli döviz kuru nedeniyle fiyatlar her geçen gün değişirken New Holland TC Serisi Biçerdöverler euro üzerinden satışa sunuluyor. Farklı tabla seçenekleriyle üreticinin vazgeçilmezi olan TC Serisi fiyatlarını sizler için derledik.

Acorn Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acorn Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Biçak tarafından kuruldu.

Türkiye'de buğday alım fiyatı beklenirken hükümetten son dakika sürpriz ihracat hamlesi! Düğmeye basıldı!

Türkiye'de buğday hasat sezonu açıldı. Çiftçiler Adana'da sezonun ilk ürününü almak için tarlalarına biçerdöverleri soktu. Ancak buğdayla ilgili bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. İşte detaylar...

Derin Global Teknik Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derin Global Teknik Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adil Taşyaran ve Bişra Merduvan ortaklığında kuruldu.

Esas Gayrimenkul dijital dönüşümünü Microsoft Türkiye ile hızlandırıyor!

Esas Gayrimenkul, Türkiye’de ve dünyada büyüyen operasyonlarını etkili bir biçimde yönetmek için uçtan uca yeni bir dijital dönüşüm hareketi başlattı.

AB'de inşaat üretimi Aralık ayında yüzde 3,3 düştü!

Avrupa Birliği'nde (AB) inşaat üretimi, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerinin katı biçimde uygulandığı geçen yılın aralık ayında bir önceki aya göre yüzde 3,3 oranında azaldı.

Biçer Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biçer Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Buğra Biçer tarafından kuruldu.

Tümerkan İbiş Haberi

Tümerkan İbiş

Tümerkan İbiş kimdir?

Tümerkan İbiş, 1955 Trabzon doğumlu. Karadeniz Teknik Üniversitesi İnşaat Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü’nden mezun olan Tümerkan İbiş, Gedizler Yapı A.Ş. Ev're Konut Projesi Proje Müdürü.


1993 yılında aynı üniversitede Fen Bilimleri Enstitüsü’nde doktora yapan Tümerkan İbiş, 1978-1979 yılları arasında Sosyal Sigortalar Kurumu (S.S.K.) Karadeniz Bölgesi Şantiyeleri Mimari Uygulama Kontrollüğü yaptı.


Tümerkan İbiş, 1979-1988 yılları arasında ise K.T.Ü., İnşaat Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü, Tasarım Teorileri Bilim Dalı’nda öğretim elemanı olarak görev yaptı. 


1988-1998 yılları arasında Renova İmar, Turizm, Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’de yönetim ve uygulama hizmetleri veren İbiş, 1998-2012 arasında ise Koray Yapı Endüstrisi Ticaret A.Ş. – Koray İnşaat Ticaret A.Ş.’de proje müdürlüğü yaptı. 


2012 yılında Gedizler Yapı A.Ş. Ev're Konut Projesi Proje Koordinatörü oldu. Dr. Tümerkan İbiş, bu görevine halen...