24 / 04 / 2024

tümsiad istanbul şubesi

tümsiad istanbul şubesi

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (TÜMSİAD) "Ayın Konuğu" programına katıldı. Vali Mutlu, İstanbul'da deprem riski nedeniyle acil kentsel dönüşüme ihtiyaç olduğunu bildirdi...

İntursan İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

İntursan İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Fatih'te 60 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Kütük, İlhan Kütük ve Orhan Kütük ortaklığında açıldı.

Dnz Hazal Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Dnz Hazal Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeydin Kurt tarafından açıldı. 

Arıtım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Arıtım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sabri Bilgin tarafından açıldı.

Mvt Yapım İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mvt Yapım İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Kavasçinar tarafından açıldı. 

Topak İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Topak İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Arnavutköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Topak ve Murat Topak ortaklığında açıldı.

Efes Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Efes Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Berkay Ağyüz tarafından açıldı.

Buyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Buyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 12 milyon TL sermaye bedeli ile Aydın Uğur Kıraç tarafından açıldı.

Arak İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Arak İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi İstanbul Şubesi Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Halid Babelli tarafından açıldı.

Eska Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Eska Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Ataşehir’de açıldı. Eska Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 3 milyon TL bedelle Mihraç Çetin tarafından açıldı.

Abrıch Investment Limıted Merkezi Britanya Türkiye İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Abrıch Investment Limıted Merkezi Britanya Türkiye İstanbul Merkez Şubesi Sarıyer’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Yiğit    Yalınkaya tarafından açıldı

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Şile’de 50 bin TL yatırımla Muhammet Sacit Ayyıldız tarafından açıldı. 

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi açıldı!

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Köşker tarafından açıldı.

Baki Kayan İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul şubesi açıldı!

Baki Kayan İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul şubesi Kadıköy’de 9 milyon TL bedelle Baki Kayan tarafından açıldı.

tümsiad istanbul şubesi Haberi

tümsiad istanbul şubesi

TÜMSİAD'ın İstanbul Şubesi tarafından düzenlenen toplantıda konuşan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Türkiye'nin dışarı açılmasında hatırı sayılır işlev gören TÜMSİAD'ın çalışmalarını yakından takip ettiğini belirtti.


İstanbul'da olası bir depreme ilişkin değerlendirmede bulunan Mutlu, deprem riskinin bilindiğini belirterek, "İstanbul'un acil kentsel dönüşüme ihtiyacı var" ifadesini kullandı.


TÜMSİAD üyelerinden ve müteşebbislerden kentsel dönüşüm sürecine yardımcı olmalarını isteyen Mutlu, "Gelin kaliteli ve ucuz evler yapın. İstanbul'a ve milletimize katkınız olsun, bir an önce bu eski yapılanmayı yıkalım ve yerine yepyeni bir İstanbul inşa edelim" değerledirmesinde bulundu.


TÜMSİAD Genel Başkanı Hasan Sert, program sonunda Vali Mutlu'ya plaket takdim etti.


Programa TÜMSİAD İstanbul Şube Başkanı Eyüp Topal ile çok sayıda dernek üyesi...