25 / 04 / 2024

Tür Soy Turizm

Tür Soy Turizm

Tür Soy Turizm Yatırımları Sanayi Anonim Şirketi, Attila Türker, Cemil Ender Şerifsoy ve Mustafa Ercan Şerifsoy tarafından 1 milyon 271 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta kuruldu

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: Ücretsiz halk plajlarımızın sayısını artıracağız!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye'nin turizm ülkeleri arasındaki sıralamada konumunu yükselttiğini söyledi. Bakan Ersoy ayrıca, ücretsiz halk plajlarının sayısını artırılacağını belirtti.

Antalya'daki tarım alanları, konut ve turizm alanlarına dönüştürülecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Meclisi'nde Aksu’da ve Kaş’ta tarım alanlarının dönüşümüne ilişkin teklifler oybirliği onaylandı. Böylece tarım alanları konut ve turizm alanlarına dönüştürülebilecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığı yüksek maaşı personel alacak! Son tarih 16 Ekim! Acele edin!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere 30 personel alımı yapacağını duyurdu. Başvuruların 16 Ekim’e kadar devam edeceği öğrenilirken, başvuruya ilişkin tüm detaylar da belli oldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 47 Memur personel alımı yapacak: Başvuru şartları neler?

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bünyesinde görevlendirmek üzere 47 memur personel alımı yapma kararı almıştır. Bu alımlar, en az lise mezunu adaylar arasından yapılacaktır ve KPSS puanı da değerlendirilecektir. Belirli şartlar ve kanun kapsamında yapılacak olan alımların detayları haberde...

Kız Kulesi'nin restorasyonunda son durum ne? Kültür ve Turizm Bakanlığı teknik raporu paylaştı! İşte o rapor!

İstanbul’un simge yapılarından olan Kız Kulesi’nin restorasyon çalışmaları Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından geçtiğimiz senenin Eylül ayında başlatılmıştı. Son zamanlarda tarihi kuleye kamuflaj uygulaması merakları artırdı. İşte Kız Kulesi'ndeki son durum...

Kültür ve Turizm Bakanlığı 149 personel alacak! Başvurular ne zaman başlayacak?

Kültür ve Turizm Bakanlığı 55 KPSS puanıyla 3 Bahçıvan, 82 Temizlik Personeli, 64 Şoför olmak üzere toplamda 149 sözleşmeli personel alacak! Peki, başvurular nasıl yapılacak? İşte başvuru koşulları ve tarihine ilgili tüm detaylar...

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alım başvurusu nasıl yapılır? Kütüphaneci alımı şartları nedir?

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alım ilanını yayınladı. Bakanlık tarafından yayınlanan ilana göre sözlü sınav sonuçlarına göre kütüphaneci pozisyonuna toplamda 465 sözleşmeli personel alımı yapılacak. İşte tüm detaylar...

Kültür ve Turizm Bakanlığı 465 personel alacak! Başvuru şartları nedir?

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından personel alım ilanı yayınlandı. Yayınlanan ilan kapsamında 465 kütüphaneci alımı yapılacağı duyuruldu. Bu duyurunun hemen ardından başvuru şartları nedir? Kimler başvuru yapabilir? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. İşte tüm detaylar...

Laleli Taş Han 100 milyon TL yatırımla otele dönüştürülüyor!

Gayrimenkulün yanı sıra turizm yatırımlarına da hız kesmeden devam eden Keten Grup, İstanbul'un en eski hanlarından biri olarak bilinen, 1763'de III. Mustafa tarafından yapılan Laleli Taş Han’ı otele dönüştürüyor. 

Başkurt Otelcilik Turizm Emlak Müşavirliği Geri Dönüştürülebilir Ürünler San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Başkurt Otelcilik Turizm Emlak Müşavirliği Geri Dönüştürülebilir Ürünler San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Başkurt tarafından kuruldu.

Kom Yatırım Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kom Yatırım Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon 410 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çelik tarafından açıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Hıdiv Kasrı için devrede!

İstanbul'un birinci grup tescilli yapıları arasında yer alan Hıdiv Kasrı'ndaki tünel kazısıyla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi hakkında suç duyurusunda bulunan Kültür ve Turizm Bakanlığı, tarihi binanın orijinal durumuna getirilmesini istedi.

Gökada Th İnşaat Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökada Th İnşaat Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Türel tarafından kuruldu.

Tür Soy Turizm Haberi

Tür Soy Turizm

Tür Soy Turizm Yatırımları Sanayi Anonim Şirketi, Attila Türker, Cemil Ender Şerifsoy ve Mustafa Ercan Şerifsoy tarafından 1 milyon 271 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta kuruldu. Tür Soy Turizm Yatırımları Sanayi Anonim Şirketi iş konusu; Ülke kalkınmasında yerli ve yabancı turist kaynağının üstün katkısı bulunduğu inancına dayalı olarak,anlatımı kısmen turizmin teşvikine ve korunmasına ilişkin yasa ve düzenlemelerde ortaya konulan her türlü komple veya bölümlereayrılmış doğrudan veya dolayısıyla turistik tesis,otel,motel,apart-otel,hostel,mocamp,camping,pansiyon,tatil köyü,sağlık köy ve obaları,ılıca-kaplıca ve diğer termal yerleri,plaj lokanta,büfe,kafetarya gibi dinlenme,konaklama,gezinti, eğlence,sağlık/spor,rehabilitasyon,kültür/eğitim,avlanma amaçlarına yönelik tesis ve eklenti ünitelerini tümüyle veya bölümler halinde inşa etmek,kurmak,kiralamak veya kiraya vermek,işletmek devir almak,devir etmek,satın almak,satmak, bu hususlarla ilgili mercilerden kredi talebinde bulunmak, seyahat acentalığı faaliyetinde bulunmak ve ana sözleşmesindeyazılı olan diğer işler.


Tür Soy...