24 / 04 / 2024

Turkeybuild İzmir ne zaman yapılacak

Turkeybuild İzmir ne zaman yapılacak

Sektördeki en son yenilik ve teknolojilerin sergilendiği, bölgesinin en büyük fuarı olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir bu yıl 5 – 8 Kasım 2015 tarihlerinde, yeni fuar alanı “Fuar İzmir – Gaziemir”de yapı sektörü temsilcilerini bir araya getirecek.

Demir fiyatları Payas, İzmir ne kadar? 1 ton demir bugün kaç lira oldu? Güncel demir fiyatları!

Milyonlarca vatandaş arama motorlarında en çok ''Payas ve İzmir'' demir fiyatlarını merak ediyor. Son zamanlarda zam gelen demir rekor fiyatlara ulaştı. Peki demir fiyatları Payas, İzmir ne kadar? 1 ton demir bugün kaç lira oldu? Güncel demir fiyatları.

43. Yapı Fuarı - Turkeybuild Istanbul ne zaman?

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul, katılımcılardan gelen yoğun taleplerle hafta içine alınarak 06 Nisan - 09 Nisan 2021 tarihleri arasında yapılacak.

Megapol İzmir ne zaman teslim?

Megapol İzmir projesi İzmir’in ‘yeni kent merkezi’ olarak tanımlanan bölgesi Halkapınar’da hayata geçiriliyor. Peki Megapol İzmir ne zaman teslim edilecek?

Karşıyaka Livin'İzmir ne zaman teslim?

Livin'İzmir projesi Cengiz İnşaat tarafından İzmir Karşıyaka'da hayata geçiriliyor. Peki Karşıyaka Livin'İzmir ne zaman teslim edilecek?

Livin’İzmir ne zaman teslim?

Livin’İzmir projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde daire tipleri yer alıyor. Peki Livin’İzmir ne zaman teslim edilecek?

Rönesans Gayrimenkul İzmir ne zaman teslim?

625 milyon 174 bin 183 TL yatırım bedeline sahip Rönesans Gayrimenkul İzmir projesi Ankara Caddesi üzerinde yükseliyor. Peki Rönesans Gayrimenkul İzmir ne zaman teslim?

Folkart İncity İzmir ne zaman teslim?

Folkart Yapı tarafından hayata geçirilen Folkart İncity projesi 700 daire ve 42 ticari birimden meydana geliyor. Peki Folkart İncity İzmir ne zaman teslim?

Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı bugün sona eriyor!

Yapı sektörünü bir araya getiren Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı bugün sona eriyor. Fuarcılık şirketi ITE Group, Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, Yapı Fuarı- Turkeybuild Ankara ve Yapı Fuarı- Turkeybuild İzmir’i düzenliyor.

Kuzeyşehir İzmir ne zaman teslim?

29 bin metrekare inşaat alanına sahip Kuzeyşehir İzmir projesi İzmir Menemen, Atatürk Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Peki Kuzeyşehir İzmir ne zaman teslim?

ORGE, TurkeyBuild İzmir'in yıldızı oldu!

Ege ve Akdeniz bölgesinin en büyük yapı fuarı olan 22. Yapı Fuarı – TurkeyBuild İzmir’e ilk defa katılan ORGE Mutfak - Banyo – Kapı, fuarda en çok ziyaret edilen firma olarak Aydın’ın gururu oldu.

Özge Yapı, Turkeybuild İzmir'e katıldı!

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük sektör buluşması olan Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir, ziyaretçilere kapılarını açtı.Özge Yapı AŞ, bu yıl 22'ncisi düzenlenen Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir'de yerini aldı.

Turkeybuild İzmir bugün açıldı!

Ege ve Akdeniz bölgesinin en büyük fuarı 22. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir, bugün kapılarını ziyaretçilerine açtı.

22. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir 3-6 Kasım'da!

Yapı sektördeki son gelişmelerin ve teknolojilerin sergilendiği, Ege ve Akdeniz Bölgeleri’nin en büyük fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir, 3 – 6 Kasım 2016 tarihinde fuarizmir’de yapı sektörü temsilcilerini bir araya getirecek.

Turkeybuild İzmir ne zaman yapılacak Haberi

Turkeybuild İzmir ne zaman yapılacak

Türk yapı sektörü Ege ve Akdeniz Bölgesi’nin en büyük buluşmasında İzmir’de bir araya geliyor.


Sektördeki en son yenilik ve teknolojilerin sergilendiği, bölgesinin en büyük fuarı olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir bu yıl 5 – 8 Kasım 2015 tarihlerinde, yeni fuar alanı “Fuar İzmir – Gaziemir”de yapı sektörü temsilcilerini bir araya getirecek.


Yeni fuar alanına İzmir’in üç farklı merkezi noktasından kalkacak olan ücretsiz servis araçları, fuar ziyaretçilerine ulaşım kolaylığı sağlayacak.



YEM Fuarcılık tarafından bu yıl 21’incisi düzenlenen Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir, 5 - 8 Kasım 2015 tarihlerinde, yeni fuar alanı Fuar İzmir – Gaziemir’de bölgenin yapı sektörü profesyonellerini bir araya getiriyor. 350’yi aşkın katılımcı firmanın binlerce ürün çeşidini yaklaşık 30 bin ziyaretçiyle buluşturacak olan fuar, turizm sezonunun bitimiyle beraber hareketlenen inşaat...