27 / 04 / 2024

türkiye profilo ile enerjisini topluyor.

türkiye profilo ile enerjisini topluyor.

Tasarruf yöntemlerini paylaşan tüketiciler facebook’ta ödüller kazanıyor!

Türkiye kart geliyor! 81 ilde kullanılacak! Türkiye kart nedir, nereden alınır?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu tüm ulaşım hizmetlerinden ve finansal sistemden faydalanma imkânı sunan Türkiye Kart ile ilgili bilgi verdi. Peki Türkiye kart nedir, nereden alınır?

Türkiye ile BAE arasındaki ekonomik iş birliği için görüşmeler devam ediyor!

Birleşik Arap Emirlikleri Ankara Büyükelçisi Saeed Thani Hareb Al Dhaheri, Türkiye ile ekonomik iş birliği konusunda açıklamalarda bulundu. Al Dhaheri, Türkiye ile görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Türkiye ile Libya arasında 15 milyar dolarlık ticaret potansiyeli var!

MÜSİAD Libya Temsilcisi ve Karanfil Group Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Karanfil, enerji ve lojistik sektörlerinin devreye girmesi halinde Türkiye ile Libya arasındaki ticaret kapasitesinin 15 milyar doları bulacağını söyledi.

Renault Grup, Renew ile Türkiye'de 'fabrika çıkışlı ikinci el araç' satışını başlatıyor!

Renault Grup, Renew ile Türkiye'de "fabrika çıkışlı ikinci el araç" satışına imza atıyor. Buradan çıkan ikinci el otomobiller 2 yıl garantiye sahip olacak. 

Aksa Enerji, Türkiye ile KKTC arasına denizaltı kablosuyla enerji köprüsü kuruyor!

Aksa Enerji, imzaladığı 15 yıllık ABD doları bazlı yeni sözleşmeyle Türkiye ile KKTC arasına enterkonnekte denizaltı kablosuyla elektrik hattı çekecek. Aksa Enerji, aynı sözleşme kapsamında KKTC’deki kurulu gücünü de 188 MW seviyesine çıkaracak.

İngiltere: Türkiye ile müzakerelere başlanacak

İngiltere’den Türkiye ile müzakerelere başlanacağına yönelik açıklama geldi. Bu kapsamda, Türkiye ile İngiltere arasındaki serbest ticaret anlaşmasının kapsamının hizmetler ve dijital sektörü de kapsayacak şekilde genişletilmesi amacıyla müzakerelere başlanacak.

Almanya’dan Türkiye’deki annelere çocuk başı ayda 85 ile 251 Euro arasında maaş bağlanıyor! Detaylar tek tek açıklandı! 

Almanya tarafından, ülkesinde çocuk yapmış olan ve Türkiye’ye yerleşenlere, 'çocuk başı ayda 85 ile 251 euro' arasında değişen rakamlarda maaş bağlanıyor. İşte detaylar...

Türkiye'nin en değerli markaları tek tek listelendi! Zirve, 2 milyar dolar marka değeri ile THY'de!

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'ın araştırmasına göre, Türkiye'nin en değerli markaları belli oldu. Bu kapsamda Zirve 2 milyar dolar marka değeri ile THY'de oldu. İşte detaylar...

Vivo Türkiye, Babalar Günü'nü Kampanyalarla Kutluyor! Y35 ve Y22s İle Babanızı Şımartın!

Babalar Günü yaklaşırken, vivo Türkiye, şık ve kaliteli akıllı telefon modelleri Y35 ve Y22s ile babaları unutmadı. Türkiye'de üretilen Y35 ve Y22s modellerini satın alan kullanıcılara Türk kahvesi makinesi hediye ediyor. Ayrıca, sepet indirimleri ve ekstra 1 yıl garanti fırsatı da bekliyor.

Pil ve ekran özelliği ile meşhur Infinix Note 30 piyasaya çıktı! İşte Türkiye fiyatı

Akıllı telefonlar pazarında payını yükseltmek için çalışmalarını devam ettiren Infinix, geçtiğimiz günlerde tanıttığı Note 30 modelini bugün Türkiye’de tertip ettiği lansman ile kullanıcı beğenisine sundu. Cihaz, fiyatı ile dikkatleri üstüne çekmeyi başardı. İşte Infinix Note 30 özellikleri ve fiyat

Türkiye yeni dönemde AB ile beyaz sayfa açmalı!

İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, ikinci tur seçimlerin ardından Avrupa Birliği ile ilişkilerin canlandırılması gerektiğini belirterek, “Türkiye, adayı olduğu ve gümrük birliği içinde bulunduğu AB ile ilişkilerini yeniden düzenlemeli” dedi.

Et ve Süt Kurumu ile Türkiye Kasaplar Federasyonu anlaştı! Uygun fiyatlı et satışı başlıyor!

Et ve Süt Kurumu (ESK) ile Türkiye Kasaplar Federasyonu arasında imzalanan protokolle, kasaplara artık uygun fiyatlı kırmızı et satışı yapılacak.

 Türkiye’ye dev destek! Uluslararası firmalar Türkiye ile devam dedi

Türkiye hazır giyim ve tekstil ihracatının yüzde 70’ini yapan 23 alım grubundan, “Türkiye ile alakalı negatif bir durum yok. Satın almaya devam edeceğiz” dedi.

türkiye profilo ile enerjisini topluyor. Haberi

türkiye profilo ile enerjisini topluyor.


Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin  2010 yılından bu yana süren Türkiye Enerjisini Topluyor projesi üçüncü yılında da Türkiye’yi dolaşmaya tüketicileri tasarruf bilinciyle tanıştırmaya devam ediyor.

Toplumda tasarruf bilincini yaymayı  misyon edinen Profilo’nun “Türkiye Profilo İle Enerjisini Topluyor” yarışması

Facebook’ta başlıyor.

 Profilo dayanıklı ev aletleri, evlerde daha fazla enerji tasarrufunu hedefleyen Türkiye Enerjisini Topluyor projesini eğlenceli bir yarışma ile Facebook’a taşıyor. Katılımcıların kendilerine özgü, yaratıcı enerji tasarrufu yöntemlerini fotoğraf ve video ile paylaşacakları yarışmada, jüri tarafından en çok beğenilen dört paylaşım Profilo’nun  enerji tasarruflu ürünleri ile...