05 / 05 / 2024

TURKrating yda kredi notu

TURKrating yda kredi notu

TURKrating, YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ'ye "güçlü kredi kalitesini" işaret eden uzun vadeli TR AA, "en güçlü borç ödeme kabiliyeti"ni ifade eden ve kısa vadelide en yüksek not olan TR Al kredi notunu verdi.

YDA İnşaat'ın uzun vadeli ulusal kredi notu AA!

YDA İnşaat'ın Uzun Vadeli Ulusal Kredi Derecelendirme Notu AA (Trk) , Kısa Vadeli Ulusal Kredi Derecelendirme Notu A-1+ (Trk) ve görünümü stabil olarak teyit edildi. 

YDA İnşaat'ın kredi notu uzun vadeli TR AA+, kısa vadeli TR A1!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret'in uzun vadeli kredi derecelendirme notu TR AA+, kısa vadeli kredi derecelendirme notu TR A1,  görünümü ise "durağan" olarak teyit edildi...

YDA İnşaat'ın kredi derecelendirme notu güncellendi!

YDA İnşaat'ın Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamaya göre, kredi derecelendirme notu güncellendi..

TURKrating, YDA İnşaat'ın notunu yükseltti!

İstanbul Uluslararası Derecelendirme Hizmetleri AŞ (TURKrating), YDA İnşaat'ın uzun vadeli "güçlü kredi kalitesi"ni yükseltti.

KTKB'den Konya Karatay Entegre Sağlık Kampüsü'nün inşaasına 50 milyon avro kredi!

Karadeniz Ticaret ve Kalkınma Bankası (KTKB), YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ tarafından özel amaçlı kurulan "ATM Sağlık Konya Yatırım ve İşletme Anonim Şirketi"ne 50 milyon avro kredi veriyor.

KTKB'den ATM Sağlık Konya Yatırım'a 50 milyon avro kredi!

Karadeniz Ticaret ve Kalkınma Bankası tarafından, YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ bünyesinde özel amaçlı kurulan "ATM Sağlık Konya Yatırım ve İşletme Anonim Şirketi"ne 50 milyon avro kredi imkanı sağlandı.

Turkrating, YDA İnşaat'ın kredi notunu teyit etti!

İnşaat & taahhüt sektöründe ilk, reel sektörde ise en yüksek kredi derecelendirme (rating) notunu alan YDA İnşaat mevcut kredi notunu ve pozitif görünümünü korudu.

YDA İnşaat'a TR A1 kredi notu!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. almış olduğu bu derecelendirme notu ile inşaat ve taahhüt sektöründe ilk, reel sektörde ise en yüksek notu alan firma oldu.

YDA İnşaat'a en yüksek kredi notu!

YDA İnşaat'a "güçlü kredi kalitesini" işaret eden uzun vadeli TR AA, "en güçlü borç ödeme kabiliyeti"ni ifade eden ve kısa vadelide en yüksek not olan TR A1 kredi notu verildi

TURKrating'den YDA İnşaat'a yüksek kredi notu!

TURKrating, YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ'ye "güçlü kredi kalitesini" işaret eden uzun vadeli TR AA, "en güçlü borç ödeme kabiliyeti"ni ifade eden ve kısa vadelide en yüksek not olan TR Al kredi notunu verdi.

YDA İnşaat'a en güçlü borç ödeme kabiliyeti kredi notu verildi!

TurkRating (İstanbul Uluslararası Derecelendirme Hizmetleri A.Ş.) YDA İnşaat’a uzun vadeli TR AA (güçlü kredi kalitesi), kısa vadelide ise en yüksek not olan TR A1 kredi notu verdi.

Turkrating inşaat sektörünün notunu arttırdı!

Turkrating (İstanbul Uluslararası Derecelendirme Hizmetleri A.Ş.) YDA İnşaat’a uzun vadeli TR AA (güçlü kredi kalitesi), kısa vadelide ise en yüksek not olan TR A1 (en güçlü borç ödeme kabiliyeti) kredi notu verdi.

Türktrating'ten inşaat sektörüne ilk not!

TURKRating YDA İnşaat'a uzun vadeli TR AA (güçlü kredi kalitesi), kısa vadelide ise en yüksek not olan TR AA (en güçlü borç ödeme kabiliyeti) kredi notu verdi.

TURKrating yda kredi notu Haberi

TURKrating yda kredi notu


İstanbul Uluslararası Derecelendirme Hizmetleri AŞ (TURKrating), YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ'ye "güçlü kredi kalitesini" işaret eden uzun vadeli TR AA, "en güçlü borç ödeme kabiliyeti"ni ifade eden ve kısa vadelide en yüksek not olan TR Al kredi notunu verdi. 

YDA İnşaat'tan yapılan basın açıklamasında, TURKrating'in ilk defa bir inşaat firmasını değerlendirdiği belirtildi. YDA İnşaat'ın daha önce değerlendirmeye alınan tüm şirketlerden daha yüksek bir not alarak, bugüne kadar reel sektörde en yüksek notu elde eden firma olduğu ifade edildi. YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, inşaat taahhüt sektöründen bir temsilci olarak reel sektörde bugüne kadarki en yüksek notu almaktan gurur duyduklarını belirtti. 

Arslan, şunlan kaydetti: "Geçtiğimiz aylarda sermaye piyasasındaki ilk tahvil ihracında yakaladığımız başan ve TURKrating'in derecelendirme notu, şirketimizin performansına,...